Hotel - Recepce

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Hotel - Recepce

Příspěvekod Jess » 27 dub 2014 18:07

+když se vzbudí, vezme si čistý tričko a nechá si tam vyprat, aby z toho vytřískal maximum, vyčistí si zuby a jde se poflakovat po recepci, sedne si do haly na pohovku, a velice zaujatě si čte knihu, zatímco jedním okem kouká po recepčním pultu+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2014 18:13

+nakonec se zvedne z baru a jde zkontrolovat recepci, kouká do knihy, když si ho všimne, usměje se, ale jinak dělá jakoby nic+ Ahoj. +přijde k němu+ Dali ti dobrej pokoj? +zeptá se ho a sedne si vedle něj a chvíli neví, co s rukama+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 27 dub 2014 18:21

+všimne si jí hned, aby taky ne, když furt čumí po recepci, a knížku odloží až když k němu přijde + Ahoj. +usměje se na ni tak po svým, a prstama si pohrává s vazbou+ Jo, dobrý. Čekal jsem to jinačí. Ale je fajn. +pokrčí rameny+ No, děkuju. +dodá potom ještě, a takhle na denním světle si najednou připadá trochu nesvůj+ Takže tady děláš? +koukne kolem sebe+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2014 18:28

+snaží se nenápadně přečíst co to čte a tak nakrucuje hlavu, když na ni promluví, tak se na něj koukne a omluvně se usměje+ Jo, no. +přikývne+ Na recepci. Není to tak zlý. +pokrčí rameny+ Snídal jsi už? Můžeme zajít někam na snídani. +navrhne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 27 dub 2014 18:42

Kerouac. +ukáže jí obálku, když mu tam tak sísá+ Ale už jsem to četl. +pokrčí rameny, jako že to se dá číst dokola+ Včera tu byl nějakej chlap. +přikývne, a bokem po ní pokukuje, aby to nebylo moc nápadný+ Ne, teď jsem vstal. Kam bys chtěla? +usměje se, a je rád, že s ním chce trávit čas+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2014 18:49

Vždycky jsem si chtěla přečíst Na cestě, ale nikdy jsem se k tomu nějak nedostala... Jo. +přikývne+ Björn. Střídám se s ním. +osvětlí mu to a přikývne+ Tady za rohem je bufet. Vypadá to tam trochu jak z padesátejch let, ale vaří docela dobře. +koukne na něj tázavě, jestli by tam chtěl+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 27 dub 2014 19:02

Tak si ji puč. +navrhne, a knížku jí podá+ To budeš mít přečtený hned. Ale nezaručuju, že pak nebudeš chtít vyrazit na road trip Amerikou. +uculí se+ To zní dobře. přikývne+ Mám docela hlad. +zvedne se z pohovky, a vymejšlí jak to udělat, když nemá peníze+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2014 19:07

Díky, slibuju, že ti ji vrátím. +pousměje se+ Stejně jako ti vrátím tu bundu. +usměje se na něj rošťácky, schová knížku na recepci a chytne Jesse za loket+ Ale až po té snídani, na kterou tě pozvu za to, že jsi musel celou noc mrznout bez bundy. +sdělí mu a vyjde s ním z hotelu směrem bufet+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 27 dub 2014 19:34

Jasný. +přikývne+ Já teď stejně nikam nespěchám. +pokrčí rameny, a usměje se na ni+ Jo, a taky moji placatku. +pozvedne trochu pobaveně obočí, chvilku to zvažuje+ To by mohlo klapnout. +usměje se potom, vyjde za ní ven, a jak se zařadí na chodníku vedle ní, prsty se strašně náhodou otře o její ruku+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2014 20:03

+taky ho párkrát strašné náhodou klepne kloubama prstů do těch jeho ale vzít ho za ruku si netroufne. I když se k tomu celou cestu odhodlava a přemýšlí co říct tak celej mozek ji zaměstnává ta jeho ruka a prsty+ Tady to je. +vypadne z ní nakonec když dojdou k bufetu a ona vejde dvnitr a posadí se k jednomu stolku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette