Restaurace

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Restaurace

Příspěvekod Victoria » 23 úno 2014 01:29

+vyskočí na řidítka,nějak elegantně, aby jí nebylo hned vidět pod sukni, boty furt drží v ruce a kouká na cestu, aby se někde nevyklopili, ale když kus poodjedou, začne se culit, a užívá si vítr ve vlasech a smrad velkoměsta, jednu ruku si mu položí na jeho co má na řidítkách a děsně se jí to líbí, teda dokud je neohodí kolemjedoucí auto vodou z kaluže+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 úno 2014 17:37

+zubí se na všechny okolo, jakou si to veze pěknou holku na řidítkách, načež si veze pěknou mokrou holku na mokrym kole a on je taky zmáčenej. Zastaví někde u parku a začne se smát+ To je super! Můžem se zas koupat. +počká až seskočí a pak taky sleze a vezme ji za ruku a hnedka ji táhne do parku+ Už jsi byla v únoru v kašně? +zamíří hned k jedné velké a už se do ní hrne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 úno 2014 20:42

+už si chce zapálit, když je tak ohodí, takže je poněkud zmoklá, a mezi prstama jí visí promáčený cigáro+ V kašně? To asi ne, ale zápal plic už jsem měla. +zazubí se, a pořád naboso za ním vlaje za ruku+ Počkéj. +směje se, vyleze na zídku okolo kašny, boty tam odloží, a chodí po něm dokola s roztaženýma rukama jako po kladině+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 úno 2014 21:33

Zápal plic budeme jít jindy. +zasměje se a skočí do kašny, načež si narazí zadek a rozplácne se tam jak širokej tak dlouhej+ Aúúú. +zaskučí se smíchem+ Zlomil jsem si zadek. Pojď mě ho pofoukat. +zavolá na ni a zamrká a cákne na ni vodu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 úno 2014 22:24

Souhlas. +zazubí se, a když tam tak zahučí, chytne záchvat smíchu+ Takový škody. +směje se+ Tak pěknej zadek to byl. +uculuje se+ Nejdu, ty bys mě stáh do vody. +vyplázne na něj vesele jazyk, a zdrhá před ním po obvodu kašny pryč, i když to na tom teda v punčochách docela klouže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 úno 2014 22:27

No to si piš, že bych tě stáh do vody! +směje se a utíká za ní a jemu to zas nejde v tý vodě, takže jsou od sebe furt stejně daleko+ Počkeeej! +volá za ní+ Ať tě můžu stáhnout dolů. A ochmatávat ve vodě. +cáká jako blázen, párkrát skoro spadne, ale pořád se nevzdává, tak nakonec vyskočí na ten rantl a běží na ní po souši+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 úno 2014 22:42

Nepočkám.+zazubí se vesele, a vůbec jí nevadí, že běhá furt dokola+Já nechci do vodyyy! +vyjekne, když vyskočí na zábradlí a běží za ní, ale nemá moc šanci, i když jeho zase táhne dolů oblečení, tak za chvilku ji doběhne a chytne, a Vicky se směje jako cvok+ Pomoooc! Vražda!! +křičí, a skoro se dusí smíchy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 úno 2014 23:27

To se tě nikdo neptal, jestli chceš. +chechtá se a podkluzuje mu to, a v rozhodujícím okamžiku ji chytne za pas a chce ji políbit, samozřejmě jim to podklouzne a skončí tam oba, Byron první, takže ona aspoň dopadne do měkýho a když se vynoří, tak jí nakonec tu pusu taky dá. A pořádnou+ Promiň. +uculí se na ni pak omluvně+ Já jsem nechtěl, ale fakt.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 úno 2014 23:48

Néé! +vyjekne ještě, ale pak už je pod hladinou, vynoří se a trochu prská vodu, ale puse se nebrání+ No to určitě. +zazubí se, a chytne ho kolem pasu+ Náhodou ti to děsně sluší. +uculí se, a kouká jak se mu to triko mokře lepí k jeho mužné hrudi+ Dneska nebudem barvit kašnu načerveno? +uculí se na něj, a pak se sehne a vyloví ze dna dva nějaký halíře+ Necháme je rozjet vlakem, a pak si z nich uděláme náušnice. +navrhne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 úno 2014 23:52

No fakt jako, nechtěl. +pousměje se a koukne na ty halíře+ A budeme nosit každej jednu! +přikyvuje+ To jo, tak jo. Kde tu jezdí vlak... +zamyslí se+ Mohla bys nás usušit, abysme nenastydli. +usměje se na ni+ Ale nejdřív bysme se tu mohli ještě trošku pomuchlovat. +schová si obličej v jejím výstřihu a okousne a olíbne jí prsa+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette