Rebecca Altamirano píše:Ale přesně to na nás milujete. +zazubí se na něj uličnicky+ Hele já nevím, policajty tahám do čehokoliv hrozně nerada. Obzvlášť tady, co když se z toho vyklube něco nadpřirozenýho? +kousne se do rtu a zadívá se z okna do tmy venku+ A policajti by tu reputaci rozmetali v minutě, na tom jim houby záleží. +dodá ještě a pak si vybaví něco z toho, co jí říkal V a zamračí se+ A už asi vím, s kým to půjdu probrat. Budu potřebovat jména těch kluků, kdyby se někde objevili. +a je jasný, že nemyslí, že je objeví živý+ Jdeme Méďo, máme práci. +poklepe mu na předloktí, aby přestal blokovat dveře a hnul tou pěknou prdelkou:D+
No jo, asi jo. +Mračí se jak nebe před bouřkou.+ Jo, taky fízláky moc rád nemám +asi nějaká špatná zkušenost z mládí či co.+ A budeš té lásky a milosti a řekneš mi to? rád bych věděl o mám pak tlumočit dál. Jo pojď, sosalko +odejdou zpátky na recepci a on jí tam najde ty čtyři jména.+ Takže to máme Ruffus Brick, 19, Andrew Lloyd 19, Matthew Northbrand 18 a poslední +listuje v knize+ Cormac McFinnley 18. +Ukáže jí taky fotky mladíků, které ehm... no, prostě od jistého incidentu si všechny hosty důkladně zapisují do knihy.+