od Rebecca Altamirano » 11 úno 2016 19:57
No, v podstatě je to něco jako svatba na vlčí úrovni. +pousměje se+ Jeho vlk si tě prostě vybral jako svoji družku a tímhle způsobem si tě označí, aby zabránil ostatním vlkům se ti dvořit. +vysvětlí to, jak nejlíp dovede+ Není to nějaká fyzická změna, spíš je to všechno na tý metafyzický úrovni. Ani já jako upírka to necítím, ale když vezmu na pomoc svoji vlčici...+oči jí zezlátnou, ale do nepatrně jiného odstínu, než když zuří, nebo je vzrušená. Tohle je spíš bledězlatá, než jantarová+ ...tak ona to pozná hned. +dodá a oči znovu získají běžnou, tmavě hnědou barvu+ A myslím, že i jiní dlaci to poznají. +zamyslí se nad tím krátce+. Vlastně určitě, jinak by o tom nevěděl Björn. +dojde jí najednou+ To sice má, ale nic pro něj není důležitější, než ty. To mi věř. +ujistí ji vážně a pousměje se+
Hmm, upřímně nevím. Na jednu stranu se mi nelíbí představa, že se tu možná potuluje nějaká divná sekta bůhví jakých psychopatů. Potřebovala bych o nich zjistit víc, ani já nejsem takový cvok, abych šla po někom, o kom nic nevím. "Poznej svého nepřítele, pak ho znič." Postrachovo oblíbené úsloví. +pousměje se+ V každým případě budu ve střehu. Což mimochodem hodlám uplatnit i na tvýho pana hosta. +ušklíbne se+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it