S: +vejde dovnitř, už o něco klidněji, než prve, a zamíří rovnou k recepci+ Čau Bjorne
B: Sakra, prohrál jsem sázku, tipoval jsem, že přijdeš dřív +pokrčí rameny+ Jak je?
S: Ale jo... s kým ses vsadil? +nakrčím obočí
B: No... s medvědem +vyzubí se+
S: Že já se vůbec ptám +zapluju za recepční pult a sednu si do křesla+ chtěla bych vidět tu knihu hostů +ukážu na ni prstem+
B: No já nevím, jestli je to dobrej nápad, taky by mě za to mohli vyhodit, víš jak, šéfka je pěkně drsná +zatváří se smrtelně vážně+
S: Bjorne +povzdychnu si+ pokud si dobře pamatuju to, cos mi říkal, jsem tvoje šéfka já, takže to ber jako rozkaz, rozumíš? +tvářím se dostatečně neústupně+
B: Dyť jo, jsem tě jenom zkoušel +pošoupne knihu hostů ke mě+
S: +přimhouřím na něj oči, a beze slova si knihu začnu procházet, a že těch jmen tam moc není+ No co to... +Postavím se i s kníhou+ Jade? +podívám se na Bjorna+ Jade bydlí... tady? +zase si sednu, protože tohle asi náhoda nebude+
B: No bydlí, už nějaký ten pátek to bude... Znáš ho? +podívá se na mě zmateně, a je vidět jak přemýšlí, jestli jsme se potkali už před tím+
S: jo znám... je to jeden z mých... no z lidí co mě vytáhli ze sraček.
B: No víš, ne vždycky je ten, co tě vytáhl ze sraček tvůj přítel, znáš to o tom malém zmrzlém ptáčkovi...
S: No, to sice neznám, ale za panem Jadem se zajdu podívat +najdu číslo pokoje+ teda jestli je doma?
B: No to nevim, já mu vrátnou nedělám, dneska jsem ho ještě neviděl.
S: Tak to risknu. Mimochodem... jestli je tu ehm... otec dětí...
B: Viktor... no ten tu myslím není... ale jestli chceš, tak mu můžu...
S: Ne, to je dobrý +ucouvnu najednou před tím, proč jsem vůbec přišla+ možná později, teď jdu za Jadem.