Hotel - Recepce

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Hotel - Recepce

Příspěvekod Syriana Spinnel » 29 črc 2015 17:44

S: +vejde dovnitř, už o něco klidněji, než prve, a zamíří rovnou k recepci+ Čau Bjorne
B: Sakra, prohrál jsem sázku, tipoval jsem, že přijdeš dřív +pokrčí rameny+ Jak je?
S: Ale jo... s kým ses vsadil? +nakrčím obočí
B: No... s medvědem +vyzubí se+
S: Že já se vůbec ptám +zapluju za recepční pult a sednu si do křesla+ chtěla bych vidět tu knihu hostů +ukážu na ni prstem+
B: No já nevím, jestli je to dobrej nápad, taky by mě za to mohli vyhodit, víš jak, šéfka je pěkně drsná +zatváří se smrtelně vážně+
S: Bjorne +povzdychnu si+ pokud si dobře pamatuju to, cos mi říkal, jsem tvoje šéfka já, takže to ber jako rozkaz, rozumíš? +tvářím se dostatečně neústupně+
B: Dyť jo, jsem tě jenom zkoušel +pošoupne knihu hostů ke mě+
S: +přimhouřím na něj oči, a beze slova si knihu začnu procházet, a že těch jmen tam moc není+ No co to... +Postavím se i s kníhou+ Jade? +podívám se na Bjorna+ Jade bydlí... tady? +zase si sednu, protože tohle asi náhoda nebude+
B: No bydlí, už nějaký ten pátek to bude... Znáš ho? +podívá se na mě zmateně, a je vidět jak přemýšlí, jestli jsme se potkali už před tím+
S: jo znám... je to jeden z mých... no z lidí co mě vytáhli ze sraček.
B: No víš, ne vždycky je ten, co tě vytáhl ze sraček tvůj přítel, znáš to o tom malém zmrzlém ptáčkovi...
S: No, to sice neznám, ale za panem Jadem se zajdu podívat +najdu číslo pokoje+ teda jestli je doma?
B: No to nevim, já mu vrátnou nedělám, dneska jsem ho ještě neviděl.
S: Tak to risknu. Mimochodem... jestli je tu ehm... otec dětí...
B: Viktor... no ten tu myslím není... ale jestli chceš, tak mu můžu...
S: Ne, to je dobrý +ucouvnu najednou před tím, proč jsem vůbec přišla+ možná později, teď jdu za Jadem.
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 30 črc 2015 10:51

+Vyjde z pokoje, dost rozhozená, ruce se jí chvějou. Vyjde z "Jadeova" patra na schodiště a mezipatro, kde si sedne na poslední schodek a rozmýšlí. Možná má Jade v něčem pravdu. No jistě, jak jinak. Natáhne si nohy a zapálí si cigaretu a několik minut tam jenom tak sedí. Projde kolem ní uklizečka a zeptá se, jestli je v pořádku, načež ji jen odmávne a pošle pryč.+ Jistě že jsem v pohodě +zamrmle si pro sebe+ přece žiju. +ušklíbne se, típne cigaretu do květináče a sejde pomalu až dolů na recepci+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 30 črc 2015 22:12

+byl dole v recepci, protože se tam o čemsi bavil s Björnem a pak jde nahoru do svýho pokoje, co měli se Syrianou, když ji potká na schodech, což ho poněkud dost překvapí a vykulí na ni oči+ Syriano... +vydechne a hledí na ni, jako na ducha+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 31 črc 2015 09:14

+už je to tu zas, pomyslí si. Pak ale zvedne hlavu a zadívá se na muže před sebousebou. Pak se malinko začervená, protožeje to moc hezkej chlap, akorát vypadávypadá, jako by potkal ducha, což je vlastně asi fakt+ Dobrý den..pane. +pozdraví ho a na chvíli nastane ticho, když na sebe hledí, až to Syr přijde poněkud nepřijemné+ Promiňte...není vám nic?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 10 zář 2015 13:28

+kouká na ni notnou chvíli (asi tak měsíc a půl XD) než je ze sebe schopen vydat dalších pár slov+ Syr.. to jsem já, však si mě pamatuješ? +zeptá se jí a přijde trochu k ní blíž a nemůže odtrhnout zrak od jejích očí, jak se snaží odhadnout, jestli to myslí vážně, nebo si dělá srandu+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 11 zář 2015 07:49

+když na ni tak dlouho kouká, tak si ho taky řádně prohlédne a v hlavě jí to bleskne. Ouč+ Ah, ty jsi... Viktor? +spojí si dohromady vodítka a teda takhle si to shledání nepředstavovala, ale co už. Když se nakloní blíž, neví co říct.+ Víte...víš... mám tak trochu problém +poklepe si prstem na spánek+ Myslím, že nás čeká dlouhý večer a spousta věcí k probrání. +už jen z té představy se jí rozklepu ruce, tak je strčí do kapes+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 11 zář 2015 11:30

Aha. +zarazí se a pak se zase odkloní+ Dobře, ehm... no, každopádně bych s tebou rád mluvil, můžeme se někdy sejít? Kdy máš čas? +koukne na ni tázavě+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 11 zář 2015 12:41

+trochu se usměje+ Mám poslední dobou tolik času, že kdybych ho začala prodávat, je ze mě milionářka. Takže... Kdykoliv. +štrachá po kapsách cigarety, dokud je nenajde a zapálí si, pro klid+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » 11 zář 2015 15:49

Dobře. +přikývne+ Tak přijdeš dneska večer na tvrz? Třeba v šest? V sedm... +koukne na ni tázavě, jestli by jí to vyhovovalo+ Pamatuješ si, kde to je? Nebo ti můžu dát přenášedlo.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » 11 zář 2015 16:00

+Souhlasně přikývne+ dobře, v šest hodin budu tam. Já to najdu, nedělej si starosti. +pak se na chvilku zamyslí a podívá se na něj+ budou tam... Budou? + a je v celku jasný, že se táže na potomstvo.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette