Zkušebna

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Zkušebna

Příspěvekod Byron » 23 srp 2018 23:01

Jasně, to dáááme! +zavýskne, poskočí a strčí si kytaru přes rameno, odhodí patku a mrkne na Vicky a uculuje se a dělá pro ni pózy a tak, ale nakonec začne a docela včas a dobře a mandarinku si vezme místo Jerryho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2018 23:07

+podupává si nohou do rytmu a hází po něm očkem, jak mu to sekne, a jak mu prsty jedou po strunách, pohupuje se a pak občas zavýská, jak ji to chytne+ Jsou super, co? +uculí se na Jerryho a hned má zas oči pro byrona, kouká na ty dva a přijde jí to dost pěkný+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jerry Devine » 23 srp 2018 23:11

+trochu skepticky na ni koukne, jak si nasazuje kytaru, natáhne si dlouhý nohy a místo mandarinky si vezme pivo, prohrábne si kudrny a poslouchá, a chtě nechtě si po chvilce začne poklepávat prstama o gauč+ to je slušný. +kývne uznale když skončí+ mám nápad na pár riffů kterýma by to šlo trochu vyšperkovat, ale... jo, myslím, že to pude. +zvedne koutek a poprvé vypadá neznudeně a docela nadšeně+
Jerry Devine

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 srp 2018 23:14

Hej! Já myslím, že to ušlo! +zasměje se a sundá si kytaru a natáhne se na druhej gauč a kývne na Jerryho+ Tak teď se předveď ty. Pusť si nějakej playbeck z noťasu. +ukáže na staej noťas tam vedle a koukne na něj a uculí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 srp 2018 23:14

Sme super? +zazubí se na ni a jak sundá kytaru, tak k ní plácne na gauč a dá jí pusu+ Byl sem sexy? +zavlní obočím+ Dokážeš si mě představit na velikým podiu? +mrkne na ni+ Slavnýho? Hodíš po mě podprsenku?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2018 23:25

já myslíš že víc než ušlo, na to bych klidně šla na koncert i kdybych vás neznala.. +uculí se+ nesmírně sexy. +zazubí se, mrkne na ty dva a když vidí že se nekoukaj, pořádně ho políbí+ jo, dovedu. +uculí se+ měl bys obří fanklub a děsně by ti to seklo. +uchichtne se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jerry Devine » 23 srp 2018 23:28

+vstane z gauče těsně předtím než tam spadne byron, doje k mikrofonu a prohlídne si ho, otevře notebook a najde si tam song. Chytne mikrofon do obou dlaní, skloní se k němu, až mu prameny vlasů spadnou do očí a na chvilku mu zakryjou obličej, a pak začne zpívat, hlas má trochu hlubší a démoničtější než Alice, ale trefí všechny výšky úplně přesně, a vypadá to, že s lehkostí+

https://www.youtube.com/watch?v=Qq4j1LtCdww
Jerry Devine

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 srp 2018 23:33

+kouří, popíjí pivo a sleduje ho přimhouřenejma očima, ale jenom tak do půlky písničky, pak oči zavře a pokyvuje hlavou, aby se soustředila+ Mno... +koukne pak na Byrona+ Co myslíš? Já myslím, že hustý. +vyfoukne kouř+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Byron » 23 srp 2018 23:34

Hustý? +koukne na ni Byron+ To je ultradémonsky krutopřísný! +vykulí na ni oči+ Kámo, musíš s náma zpívat, s takovou dobudeme svět! +zasvítí mu oči+ Vicky mi povede fanklub. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 23 srp 2018 23:44

+položí byronovi ruku na stehno a jen tk ho tam trochu hladí, ale jak začne zpívat tak ztichne a poslouchá+ ty kráso. +pošeptá mu+ toho nesmíte nechat proklouznout. +vykulí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hotel Lafayette