Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jason » sob srp 04, 2012 12:01 pm

(nn, Beccy má pravdu, leopard...hlavně, že jsem ted načla Narcise v řetězech... :roll: )

*kouká na Sofiu asi trochu nahoru, jak ona sedí na vysoké barové stoličce a on moc velkej není* Hm...vlk k vaším službám...*mírně se ukloní a v očích mu poťouchle blýskne*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Memory » úte srp 07, 2012 11:40 am

Sofii zazvoní mobil (nejak sa mi tie čarodejky modernizujú alebo čo :D ) a na displeji svieti Memoryine číslo.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » úte srp 07, 2012 9:24 pm

Přesně tak. My leopardi, jsem nejlepší. Zajiskří mu v očích. Ne, my nejsme omezení úplňkem, i když faktem je, že při úplňku se o dost hůř drží naše zvíře na uzdě a pod povrchem. Osvětlí jí to částečně a pak už si všimne Jasona. Ááá, my o vlku... Zamrmle, ale pobaveně se usměje, jak se Sofie ošije, když se jí dotkne Jasonova vlčí energie. Nazdar, vlčku. Odpoví a koukne zpět na novou známou. Ze Slovenska? Zamyslí se trochu. To je někde v Evropě, že? Uprostřed, tipnul bych. Koukne na ni tázavě, jestli si netrhne ostudu. Já jsem Američan jak poleno. Konkrétně z Missouri. Vyculí se pravým americkým úsměvem. Když jí zazvoní mobil, diskrétně se odvrátí, aby měla aspoň pocit soukromí, když už tam tak sedí mezi dvěma dlakama:P
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sofia » pát srp 10, 2012 11:03 pm

Jason: +Šibalský pohľad mu oplatí a popri tom sa aj pekne usmeje. Podá mu ruku na pozdrav.+ Teší ma. Davaj taký zaujímavý dlaci v jednom dni, to sa mi ešte nikdy nestalo. +povie s úsmevom a neni v tom žiadna irónia.+ Som Sofia. +predstaví sa.+ Takže vy asi budete tiež účinkujúci, mám pravdu? +pohľad jej tak trochu mimovoľne skĺzne k jeho vypracovanému hrudníku.+

Nath: Tak v tom prípade sa až tak moc od zveromágov nelíšite. +zamyslene.+ Ehm... zviera držať pod povrchom? To si neviem moc predstaviť. Hovoríte o tom, akoby malo svoju vlastnú hlavu. +pousmeje sa+ Uhm. +prikývne súhlasne.+ Ale už dávno tam nežijem. Missouri? Tam som nikdy nebola. +pokrúti hlavou, že má za život ešte čo doháňať.+ Ako to tam vyzerá? +vyzvedá.+

Hmpf! +keď jej zazvoní mobil. Trochu prekvapene pozrie na číslo, no následne sa ospravedlní.+ Prepáčte na moment, toto musím vybaviť.+ A tak trochu sa od nich odvráti. Netuší, že jej to beztak nepomôže a dláčkovia si pravdepodobne vypočujú celý rozhovor, ktorý znie asi takto (aspoň z jej strany.... nechce sa mi to celé vypisovať):
Ahoj, chcela som ti zavolať, už som tu. Kedy sa chceš stretnúť? ....Aha a kedy?... No dobre, aspoň sa tu porozhliadnem. Hmmm... pôžitkárske slasti? Tak nejak... Hej, hej, to bude ono... +stíši ešte hlas, aby ju tí dvaja nepočuli :D.+ Len aby som sa nezakusla ja.... Dobre, maj sa. +zloží, opäť sa otočí k Nathovi a Jasonovi a usmeje sa na nich.+ Kde sme to skončili?
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Jason » sob srp 11, 2012 12:04 pm

Nath: hraješ si na vzdělaného?*popíchne ho, jak předvádí své zeměpisné znalosti Evropy:D*

Sofia: Jason.. ach to nic není, máme v popisu práce..ohromovat...*uculí se neskromně* A to není všechno...*poví dvojsmyslně, jak mu neunikde její pohled* na představení toho uvidíte i víc...*škádlí ju s úsměvem (hergot, bych měla nějaké to představení asi i vyrobit zas:D, jak se tady tak nafukuje..). Když jí cinkne mobil a otočí se, aby si ho vyřídila, tak si na drzovku šmátne za bar a vytáhne nějakou vodu, stihne to jen tak tak, než se přiřítí upír barman s utěrkou, kterou ho chce bacit* pozdě, kamaráde...*usadí se na židli a tváří se, že vůbeeec neslyší, ale při požitkářských slastech mu cukají koutky a hodí okem po Nathovi, jestli to taky chytil* Hm..zrovna jste nám povídala, co máte ráda a tak...*usměje se na ni jako sluníčko*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Nathaniel » pon srp 13, 2012 11:18 pm

Jason: jistě, někdo nám Amíkům musí trochu zachraňovat pověst. Ušklíbne se pobaveně.

Mě při narození nazvali Nathanielem, ale tady docela zdomácnělo Nath. Blýskne úsměvem. No jak bych to mohl trochu objasnit... Zamyslí se. Ono to naše zvířátko tak trochu svou hlavu má, je naší součástí, jako kterákoliv část těla. Cítíme ho stále, i když jsme v lidské podobě. A můžou nastat situace, kdy se chce prostě vydrat ven, přestože my s tím nesouhlasíme. A pak ho musíme držet tam, kde je. Mrkne na ni. V Missouri? No je tam teplo. Ale v zimě dokáže pěkně potrápit mráz. Poblíž města, kde jsem vyrostl protéká řeká Missisippi. Vysvětlí jí, než jí zazvoní mobil. Otočí se k Jasonovi a lehkým úculem mu dá najevo, že to chytil, v očích mu pobaveně blýskne. Jo, přesně tam jsem skončily. Co máte ráda? Upře na ní své fialkové oči, třpytící se uličnictvím.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sofia » stř srp 15, 2012 1:00 am

Jason: Vážne? +šibalsky jej zablýska v očiach.+ A čo ešte? +keď hovorí o tom popise práce.+ Tak to vyzerá, že na to predstavenie budem musieť naozaj doraziť. +preskočí pobaveným pohľadom z jedného na druhého.+ Zaujímalo by ma, čo tak robievate, keď zrovna nemáte vystúpenie? +adresuje obom otázku. (no to je fakt, že v Slastiach sa už dávno nič nedialo ;) )

Nath: Nath znie pekne. +usmeje sa.+ Mňa zas priatelia prezývajú Gauča, teda hlavne keď ma chcú naštvať. +dodá.+ Blbé však?! +pokrúti pri tom hlavou.+ Hm... už sa ti stalo, že si ju neudržal? Tú príšeru. +zaujato.+ Znie to pekne. +prikývne.+ Ako to, že si teraz tu? +keď sa narodil na takom idilickom mieste. (Slasti sú, myslím, v San Franciscu, že? Ale neviem, ako to aplikujete na LoS.... pre mňa je LoS samostatná krajina :pii )

Jason, Nath: Naozaj? Tá konverzácia sa mi už pomaly začína vymykať z rúk. +povie žartom a potom sa zamyslí.+ Čo mám rada? Hmmm.... dobrú čokoládu, dobrú hudbu a dobrú spoločnosť. +mrkne na nich napokon.+ A čo vy, chlapci? +oplatí im otázku a popri tom dososá kolu.+
Sofia
Čarodějka

Příspěvekod Manori » stř srp 15, 2012 12:23 pm

(St. Luis :) a beru to tak, že se z USA přešinuli na LoS, takže jsou v samostatném:))
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jason » čtv srp 16, 2012 1:00 pm

Nath: no to je fakt...když to nebude na mě...stačí, že jsem ze školy zběhnul...*zasměje se a lokne si vody*

Sofia: No ještě spoustu dalších věcí...*zatváří se nevinně, jak to jen jde* co je třeba. Ale zas privilegia se hodí...*pokrčí rameny* mimo práci? rozčiluju kocoura...balím pěkný holky na baru*zazubí se* a tak...néé, nevymyká...*pořád se tváří nevinně ale už mu to nejde tolik, jako před chvílí* no, možná trošičku.*nakloní hlavu na stranu* dobrý výběr...nejlíp je dobrá společnost při hudbě, na kterou se dá společně tančit...k tomu něco dobrého...třeba kus masa...*zatváří se jako správný vlk hladově* aby byla energie na celý věčer...
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Sofia » stř srp 22, 2012 7:19 pm

Jason: S tým mäsom nesúhlasím, ale všetko ostatné môže byť. +mrkne naňho. Oprie sa o obe lakte, čím sa k nemu trošku nakloní. A asi jej je trochu vidieť do výstrihu, i keď ho nemá veľký.+ A čo tak niekde v prítmí, šálke čaju a nejakom kvalitnom materiále vo vodnej fajke? +nevinne naňho zamrká. I ke´d jej tá nevinnosť tiež bohvieako nejde.+
Sofia
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti