Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » pon črc 09, 2012 7:03 am

Já jako že ti to učení druhých jde +zavolá na ni Brienne a snaží se ji doplavat, ale bez podpěr jí to moc nejde se položit jen tak na vodu a tak se plavo-rochňo-pěšmo šine k břehu+ vsadím se o svou dýku, že umíš i vyšívat +utahuje si z ní malinko. Vyleze z vody a náhle si uvědomí svou téměř nahotu a překříží si ruce na prsou a klíně a nenápadně se sune ke svým věcem+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 09, 2012 11:35 am

+zašklebí se na ni+ Dlužíš mi dýku. Sice to není úplně slavný, ale umím. +otočí se zády k ní a bez rozpaků si sundá halenu a hodí ji na nejbližší keř, aby uschla a nasouká na sebe kalhoty a vestu, aby nebyla úplně nahatá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pon črc 09, 2012 12:32 pm

+Musí se opravdu hlasitě od srdce začít smát. Udělá pár kroků ke svým věcem, že jí ji podá, ale Wenai se zrovna vsleče a Brienne se ji přes sklopené oči pokouší obhlídnout a sezdá, že je samá kost. Ale aby udělala to co ona, na to odvahu nemá a tak se dál lepí v mokré haleně+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 09, 2012 12:38 pm

+otočí se k ní, když si vestu zapne jenom v úrovni prsou a koukne na ni+ Měla by sis ty mokrý věci sundat, aby ses nanastydla. Já se otočím. +otočí se k ní zády, aby se mohla převlíct+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon črc 09, 2012 12:45 pm

Eeehm +vypadne z ní duchaplně+ tak jo +otočí se ale pro jistotu zády a snažně ze sebe stáhne mokrou halenu. Své bílé tělo vystaví paprskům pozdního slunce, což je hodně příjemný a pak se začne oblíkat+

+Proberou ji červené paprsky vycházejícího slunce a tíže na prsou, z živočišného tepla. Ještě s přivřenýma očima ze sebe jemně sundá Jorahovu ruku, a nahá se vyklouzne z postele a jde na velkou terasu. Tam stane v rudé záři, vlasy jí z toho přímo planou barvou mědi a Syr se protáhne. Jeden z khalaasaru právě brousil svůj arakh a ten mu s řinkotem spadl na zem když to viděl. Syr se jenom zakření+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 09, 2012 12:50 pm

+snaží se nekoukat, ale dá jí to strašnou práci, tak na ni nenápadně - strašně nenápadně - po očku koukne, když zjistí, že stojí zády, taky ji sjede pohledem a trochu si povzdechne a zase se otočí, pak to prostě nevydrží, otočí se a potichu přejde k ní, lehce ji obejme a pohladí konečky prstů po hrudi a trochu se k ní zezadu přitiskne, vtiskne jí několik polibků na holá záda+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 09, 2012 1:00 pm

+vzbudí se, když usliší ten řinkot a rychle se zvedne z postele, když nevidí nikde Syr, tak vyběhne na balkon, taky nahý, to už asi dothrak čučí úplně, Jorah si uvědomí, co se děje a poněkud zčervená a zase zmizí uvnitř, kde si natáhne aspoň kalhoty+ Má paní. +podívá se na Syr+ Teď tě budu muset bránit před všemi dothraky. +usměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon črc 09, 2012 1:08 pm

+Překvapeně se narovná, svaly pod tím náhlým dotekem zatuhlá a tvrdá+ Wenai, ty... to... já... +ruce podél těla, jakoby samy věděly a přitisknou se na její oblá stehna. Brienne v sobě sváří souboj, který je ale rozmetán krásným pocitem tam někde uvnitř+ Wenai... +otočí se k ní celým tělem a hodně se stydí, ale i přesto jí pohlédne do očí+

+Natáhne ruku ke svému rytíři, bělostný úsměv s odhalenými zuby jí pohrává na tváři+ Můj sere, to máš vskutku nelehký úkol, ale věřím, že jej zvládneš bez obtíží a jako takový si pak zasloužíš můj nehynoucí obdiv a zbožňování +přitáhne ho k sobě za konečky prstů, až se sama opře holou kůží o kamenné zábradlí+ nebo bys chtěl něco jiného, Jorahu? +vysloví jeho jméno s našpulenými rty a nechá ho vyznít+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon črc 09, 2012 1:19 pm

Brienne. +zašeptá+ Ty a já. +kývne a jemně ji políbí na rty, dlaněmi ji hladí na bocích a tiskne se k ní tělem, přičemž se jí rozšněruje vesta a ona se o ní tře kůží+

Jsem tu, abych ochraňoval dámy v nesnázích. +usměje se na ni a pohladí ji po líčku a pak ji políbí, soustředí se na to, aby se jí koukal do očí a přesto mu pohled sklouzne dolů+ Chtěl bych... +vydechne+ Tebe.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon črc 09, 2012 1:26 pm

Já a ty? +zeptá se se slyšitelnou úzkostí v hlase ale o to víc se k ní přitiskne, kůží na kůži a položí svou velkou dlaň na její bok. Při polibku zavře oči a chutná jeho chuť, a pak se v ní něco zlomí a Brienne vyhledá její rty a přitiskne k nim své+

Jak těžký úkol to máš +pohladí ho pevném břichu od krku až dolů po jemných chloupkách, které mizí v kalhotách+ Tak si mne vezmi +vybídne ho se rty na jeho čelisti. Rozpřáhne ruce a zapře se o ně o zábradlí, svírá v nich ten chladný kámen, a přitom před ním roztáhne nohy. Dothrak dole už nic nedělá jen civí a není schopen se hnout z místa+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions