Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » pát črc 06, 2012 8:10 pm

+Halenu má na sobě přilepenou jako druhou kůži a tak se ji, zatímco ji Wenai táhne do mělčí vody, snaží pořád odlepovat, protože si je vědoma toho jak je průhledná, ostatně přímo před očima má její ztuhlé bradavky rýsující se pod látkou+ dobře, co mám dělat? +obrátí se na ni s důvěrou v očích, ale taky s obavama ze své neschopnosti+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 06, 2012 8:18 pm

Takže tě naučím ten nejjednoduší styl rukama budeš dělat takhle +předvede jí to nad vodou+ A nohama takhle. +položí se naplocho na vodu a udělá pár temp nohama přičemž se jí začne vyhrnovat halena nad zadek, tak si zase rychle stoupne+ Ty se teď položíš na vodu a já tě budu držet na rukou a neboj vážně tě nepustím. A ty to budeš dělat, ve stejnou dobu rukama i nohama. +nastaví ruce+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát črc 06, 2012 8:20 pm

+Místo toho aby se dívala, jak Wenai dělá rukama a nohama, tak je její pohled jako magnet volaný k odhalující se kůži, polkne, pak si v duchu nadá a snaží se vyprázdnit si hlavu+ Opravdu mě nepustíš? +zeptá se jí ještě, než se nějaký prapodivným způsobem položí na vodu a její ruce a plácá se tam jak ryba na suchu, až si z toho lokne+ eh eh +zakašle a radši se postaví+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 06, 2012 9:11 pm

No jde ti tto dobře. +povzbuzuje ji+ Plavej téma nohama jako žába. Pojď ještě to zkusíme. +natáhne zase ruce+ A dwlej dlouhé plynule pohyby.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát črc 06, 2012 9:16 pm

+Snaží se řídit jejími pokyny, a připadá si u toho hrozně hloupě, navíc se jí halena vyhrnuje s každým máchnutím nohou, zkousne rty a snaží se na to nemyslet a po děsně dlouhý době se vžije do rytmu a snaží se a snaží+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 06, 2012 9:28 pm

Skvěle! +zaviskne a sem tam ji koukne na zadek ale víceméně se ovládá+ Jen tak dál. +udělá s ni pár kroku dokolečka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát črc 06, 2012 9:34 pm

Díky! +řekne trochu víc nadšeně a je celá rozradostnělá, že jí to začíná jít. Stoupne si ale na nohy ponoří se celá do vody a vynoří se s mokrou hlavou+ bez tebe bych to nezvládla, a mám strach když ty ruce sudnáš...+stojí těsně u ní a dívá se jí do obličeje+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 06, 2012 9:50 pm

+usměje se a chytne ji lehce za boky+ Neboj se já ty ruce sundáme až budeš chtít. Jde ti to skvěle. +Hledí ji nahoru do oči a usmívá se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát črc 06, 2012 9:55 pm

Tak je nesundávej +vybídne ji+ mohla bys mi to ještě jednou ukázat prosím, ať vím jak se to dělá bez nich víš?
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 06, 2012 10:04 pm

+koukne na ni a kývne+ Jasné. Tak sleduj jako žába. +lehne si na vodu a dělá pomalá dlouhá tempa kolen ni a halena ji samozřejmě vyliza k pasu+ Sledujes? +koukne na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions