Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Napoli

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Na cestách - Francie, Londýn, Finsko, L. A., Malaga, Na

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv črc 05, 2012 12:31 am

+naprosto vyděšené se na ni podívá+ je to zle vypadá to špatně. +přejede ji prsty nad ranami+ zvladnes to lásko. +zabalí ji do studeného ručníku aby se ochladila+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv črc 05, 2012 12:42 am

+Konečně aspon trochu to horko ustoupí. Syr zvedne ruku a dá si ji nad hlavu. Vypadá to komicky, protože se nic neděje. Zatřepe prsty a vyjde z nich jen slabé mdlé oranžové světlo, které se jí vpíjí do hlavy, pak Syr vyčerpaně ruku zpustí, zahnala otřes mozku, ale obličej musí počkat+ už je mi dobře +opravdu nevolnost je ta tam a vidí už ostře+ chytil jsi, že jo? Omlouvám se já jsem netušila že je tu, nemohla jsem nic udělat, promin
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » čtv črc 05, 2012 5:46 am

+s obavami se na ni divá+ Dobře lásko. Chceš do postele? +zeptá se ji a pak ji zvedne a přenese i s tím mokrým ručníkem+ ty za to nemůžeš. +usměje se na ni+ To ona ale neboj se všechno mám. Tu knihu jsem donesl. Zůstanu tady teď s tebou ano?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv črc 05, 2012 9:32 pm

+lehne si do polštářů na zdravou stranu+ lásko, +chytne ho za prsty+ lásko já ted budu spát, a ty víš co musíš udělat Briane. Ne Mike, ne Simon, ale jen ty můžeš dát vykopávky do hromady, tak běž. Já tu budu až se vrátíš pořád stejně spát. Tak běž +usměje se jedním koutkem a zavře oči+ Miluju tě
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv črc 05, 2012 9:59 pm

+podívá se na ni+ Půjdu to udělat. Půjdu. +kývne+ odpocin si a kdyby jsi něco potřebovala tak tady +vycaruje na noční stolek zvonecek+ máš zvonecek. Jebom zazvoní já hned přijdu. A nevstavej. Spí. +usměje se na ni a ještě ji stiskne ruku než vstane+.

+Je ráda, že se s ní nehádá, protože je fakt mimo a jde na ni spánek+ dobře lásko +odpoví mu poslušně a schová si zvoneček pod polšář+ dobře +vydechne a zavře oči, téměř v momentě spí jak zabitá+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát črc 06, 2012 1:19 pm

+chvilku ji sleduje, jak klidně oddechuje , pak vezme knihu a hůlku a jde do vykopávek, kde začne ruiny rekonstruovat do původní podoby, po nějaké době se mu to začne i dařit a znovu před ním roste stará chýše+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát črc 06, 2012 2:19 pm

+probudí se s ne moc příjemným pocitem, posadí se na posteli a sevře v ruce zvonek, aby nezacinkal, přivolá si zrcadlo a dlouho se v něm prohlíží jak má zrasovaný xichtik. Zkusí to vyhojit rukou ale nejde ji to, čím víc se na to soustředí a upíná tím víc to nejde+ sakra +pomalu vstane z postele a obleče se. Někde na dne tašky najde makeup a napatlá si ho na pusu a ještě si dá sluneční brýle a vyjde do pozdního večerního slunce až k vykopávkám+ Viktore +zavolá na něj a zamává rukou dolů ale nejde+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát črc 06, 2012 5:48 pm

+od už skoro úplně opravených ruin se ohlídne, kdo to na něj volá a vytřeští na ni oči+ Co ty tady děláš? +žene se za ní+ Já jsem ti jasně nakázal +zvedne prst, jako že ji pokárá+ Aby jsi ležela a odpočívala. Maximálně by ses mohla pokusit jít na verandu. +žene ji zpátky do chaty+ Tak. +posadí ji na gauč+ A teď se tu budeš léčit a já tě budu obsluhovat.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát črc 06, 2012 6:21 pm

Ale... ale-... +poslušně cape za ním jak malá holčička, která neposlechla a sedne si na gauč+ Musela jsem vidět jak jsi to spravil +broukne tiše+ mě už nic není fatk, je mi dobře +přikývne aby svá slova potvrdila, ale rty má pěkně opuchlé z té jedné strany a tak to vypadá srandovně když tohle tvrdí+ nemusíš mě obskakovat, neumírám +nahodí na něj oči, pak si uvědomí že má sluneční brýle tak si je sundá a zkusí to znovu+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát črc 06, 2012 7:15 pm

+chvilku se dívá na její obličej+ Nevypadáš, jako že ti nic není. +prohodí a sedne si vedle ní+ Musí to strašně bolet. +pohladí ji lehce po zdravé půlce tváře+ A taky nechci, aby si chlapi říkali, že jsem tě zmlátil. +uculí se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Syractions