Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 05, 2012 5:42 am

+šťastná když ji vidí se tak usmívat prikyvne a hodí na koně zbytek věci a pak i sebe.+ já jsem nachystaná. +kývne na ni+ Věd nás ty to tu znas líp než já. +přijde k ni se svým koněm+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » čtv črc 05, 2012 9:21 pm

+Vyhoupne se do sedla zázračně uzdravené nekulhající klisny a stočí ji k jichovýchodu přece jenom nepojedou v rozblácených krajích řeky+ Ehm kdybysme náhodou musely do vody... no já neumím plavat +řekne jí po chvíli ticha+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 05, 2012 9:53 pm

+Wenai na neil koukne+ No já bych tě zachránila když mebudes mít brnění ale radši tam teda nepojedem +usměje se na ni a pobydne koně do kroku po cestě jako ona+.

To moje brnění by nás stáhlo pěkně ke dnu, je to docela tíha +zatahá se s úsměvem za kyrys+ ale třeba bys mě to mohla naučit... někde na mělčině +navrhne jí nesměle a raději kouká do země pod kopyty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 06, 2012 7:30 pm

+koukne na ni+ No jasně! +hned se toho nápadu chytne+ Já tě to naučím, ráda. Určitě ti to půjde. Když pocházíš z ostrova. +usměje se+ Tak najdem nějakou vhodnou mělčinu. +začne se rozhlížet po řece+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát črc 06, 2012 7:36 pm

divný že neumím plavat že? ale co si pamatuju tak neměl nikdo moc odvahu mě to učit +pokrčí rameny+ takže pokud se to tobě podaří, budu neskutečně vděčná +klisna jakoby škobrtla a Brienne se stehnem otřela o Wenaiino+ promiň +omluví se jí okamžitě+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 06, 2012 7:45 pm

Já. +hrdě se vypne a uhodí se pěstí do hrudi+ Tu odvahu mám a já tě to naučím. +kývne odhodlaně hlavou+ Hele, co támhle. +ukáže na místo, kde řeka vytváří klidnou zátočinu a ne břehu jsou oblázky svažující se do vody+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát črc 06, 2012 7:50 pm

+oči jí zasvítí při tom její odhodlání, tohle obdivuje+ tam by to šlo +stočí koně k tomu místu a seskočí dolů+ ehm pomůžeš mi zase s tím brněním? už s tím máš víc praxe než jakýkoliv jiný panoš, teda ty nejsi můj panoš... +zamotá se do toho+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 06, 2012 7:53 pm

Jasně. +kývne a hned ji začne svlíkat brnění+ Mohla bych být tvůj panoš, ale nevím, jestli by se to netlouklo s mou léčitelskou budoucností+ Zazubí se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát črc 06, 2012 8:01 pm

Nemůžeš se rozpůlit +usměje se a pomáhá jí s tím sundáváním co jen to jde+ ale byla bys nejlepší panoš v sedmi královstvích. +stojí tam už jenom v haleně a cítí se divně, tak raději jde k vodě až v ní zmizí až po ramena, dál ale nejde, protože se bojí+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 06, 2012 8:05 pm

+sundá si boty, pak i kalhoty a vestu a jde do vody jenom v haleně+ Čím víc toho na sobě máš +řekne jí+ Tím hůž se ti bude plavat, protože se do toho budeš zamotávat. +zůstane stát ve vodě po pás a doplave k ní, pak ji chytne za ruku a vede ji zpátky, aby nebyly tak hluboko a halena se jí lepí na tělo, ostatně to Brienne asi taky a Wenai se snaží necivět+ Začnem tady.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions