Camorr

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » stř črc 04, 2012 9:49 pm

+zůstane na ni koukat trochu perplex, a pak jde zahloubaně za ní a přímo chorobně se vyhýbá všem květům, u jednoho místa vidí něco jaké rudý oblak v růžích a polituje toho chudáka, který se stal potravou skleněné krásy+ Wenai, Kůstko, počkej +doběhne ji a chytne za ruku a tak ji otočí+ řekl jsem něco?
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 04, 2012 9:54 pm

+už chce něco říct ale jak ji chytne za ruku a Wenai se na úzké cesticce pokouší vyhnout ruzim tak se ji zamotaji nohy a zakopne o obrubníku a po zádech začne padat do zahonku, natáhne k Lockemu ruce a zoufale a němé prosbe o pomoc a vyděšené na něj kouká když cítí jak ji okvetni pltky rozrizly šaty i kůži na zádech a na stehnech+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » stř črc 04, 2012 9:59 pm

+Jeho prsty jako by sevřely vzduch a ještě než se to začne dít, má Locke naprosto vyděšený výraz. Je to jako nejhrůznější divadlo když vidí jak se žilkami skla začne hrnout čeratvá rudá krev a Wenai se na něj dívá z hrůzou v očích, ve vteřině po ní skočí a stáhne ji na sebe a vytrhne ji tak z trnů a okvětních plátků, ale i přesto už ztratila tak moc krve, že je celá pobledlá a ze zad jí stále děsně moc krvácí rány+ Kůstko! + hlas má téměř plačtivý když jizvedne opatrně do náručí a s největší obezřetností se rychle proplete na druhou stranu zahrady a rozběhne se s ní modle se k Pelerandrovi k nejbližšímu léčiteli+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 04, 2012 10:16 pm

+obejme ho kolem kdku a hlavu má podivné lehkou+ Locke. +usměje se na něj a její hlas je sepot+ Locke polibi mě to nevadí že se dívají. Polibi mne prosím.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » stř črc 04, 2012 10:20 pm

+Od prvního domu o kterém ví, že bydlí léčitel jej dělí jen pár metrů+ Lásko vydrž, už tam budem +teče z něj námahou a bolí ho uplně všechny svaly, ale cítí jak mu její krev promáčí kabátec a rukávy košile a je podivně horká pod stilety. U dveří se s ní zhroutí k zemi a mohutně zabuší na dveře a kope do nich patou+ Vydrž Kůstko +skloní se k jejím rtům a svými slanými od slz ji políbí jen lehounce opravdu lehounce aby jí nějak neublížil+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 04, 2012 10:27 pm

+usměje se na něj+ Miluju tě Locke ale ty jsi pan parchant. Víš. +dveře se otevřou a objeví se v nich chlap a+ sleze z ni. +poručit Lockemu a vezme Wenai dovnitř+ co se ji stalo? +ptá se zatímco si chystá šití. + a svlec ji. +nařídí mu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » stř črc 04, 2012 10:30 pm

Ty jsi taky Pan Parchant a já tě miluju +Odpoví jí s takovým strachem v očích, který tam ještě nikdy dřív nebyl. Zvedne se i s ní a zapadne dovnitř. Vysleče ji z haleny a až ted vidí jak zmasakrované má záda+ skleněná zahrada... ona zakopla a spadla a... sálo ji to
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv črc 05, 2012 12:38 am

Nešťastný děvče. +řekne felcar a protáhne nit jehlou+ drž ji a tohle ji děj dýchat. +podá mu kousek složené látky. A Wenai se zatím okouzleně usmívá na lockeho+ ty mě svlikas. Ty jsi nemrava. +šeptá z cesty a felcar se k ni skloni a začne ji síť rány a Wenai začne knourat a sem tam vykrikne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv črc 05, 2012 9:38 pm

Jsem děsný nemrava to víš, jsem parchant +mrouká jí tiše do ucha, látku s látkou přitisklou k jejímu nosu, aby byla co nejvíc omámená a lehce ji hladí po vlasech a s každým jejím škubnutím ho to rve vevnitř na kusy+ Kůstko, +svírá jí ruce, aby sebou moc neházela+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát črc 06, 2012 1:21 pm

Co to je to divně smrdí. +její slova ke konci slábnou až konečně usne a už sebou necuká a felčar může pracovat rychleji+ Chudák holka. +zavrti ješte jednou hlavou+ může z toho mít nadosmrti následky. Aspoň, co jsem slyšel.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí