Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 8:58 pm

Jo takový očekávání. +kývne a koukne se na ni a ještě zpomalí+ Čas kdy nemáš budouct protože nevíš co bude. +řekne potichu pohledem se ji vpiji do očí, v tom ji chytne za ruku a otočí k sobě+ Brienne. +zašeptá a pořád se ji pohledem vpiji do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned črc 01, 2012 9:00 pm

+Sladí svůj krok s jejím+ Přesně, chvíle, kdy víš, že možná umřeš, že už nebudeš a proto do toho dáš vše co můžeš. +Zastaví se a stane naproti ní, dívá se jí do očí a po zádech jí přeběhne zamrazení, chtěla by rukou ucuknou, ale také by chtěla aby ji tak držela+ Wenai? +vypraví ze sebe strnule+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 9:07 pm

+pořád ji kouká do očí+ Jsi krásná. +spitne a zvedne pomalu ruku a jembe ji konecky prstů pohladit po tváři+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned črc 01, 2012 9:10 pm

+V očích jí probleskne zděšení a pak bolest a ponížení, protože něčemu takovému není sto uvěřit, když celý svůj život slýchá pravý opak+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 9:22 pm

Brienne+podívá sena ni trochu zoufale a položí ji ruku na paziale tam má brnění tak sjede na předloktí+ Nechtěla jsem tě ranit. Já jen že se mi libis. Opravdu. Už o tom nemusíme mluvit jestli nechceš. Jen jsem chtěla aby jsi to věděla.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned črc 01, 2012 9:25 pm

+Brienne přikývne jakože tomu rozumí, ale ten strach z toho jí z očí zmizí až za chvíli+ Dobře, +přikývne znovu a zadívá se na její ruce+ jen je to pro mě nezvyklé +zahuhle, chvíli mlčí+ ty máš ráda ženy? +podívá se jí do očí trochu bojácněji+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 9:31 pm

+spustí z ni ruce podívá se po kraji a pomalu se rozejde+ jen ty vyjimecne. +zamumlá potichu už taky v rozpacích+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned črc 01, 2012 9:36 pm

+Neví proč, ale připadá si polichocena, přiměje své nohy k pohybu a hodný kus cesty mlčí a jde vedle ní+ víš proč jsem nikdy nebyla s tím mužem kterého miluji? +zeptá se jí plaše+ ne proto, že by to byl král +usměje se+ no možná proto taky, ale mnohem blíž jeho srdci než královna, mu byl jeho první rytíř
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 9:44 pm

+kývne a tváří se vážně i když se ji chce začít hihnat+ Byt odmítnuta ať už z jakéhokoli důvodů je vždycky tezkee a bolí to. +kouká víceméně před sebe na cestu+ ale vždycky se to dá překonat. Jednou určitě najdeš někoho kdo tě bude milovat. A ty jeho. Ehm.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned črc 01, 2012 9:46 pm

Ano, dá se to překonat +usměje se tentokrát už veseleji+ Ale víc než to mě teď bolí nohy, nejspíš jsem v tom sedle nějak zlenivěla, potřebovala bych nějaký boj abych se rozhýbala, nebo si odpočinout, odpočinem si, hlavně koně se musí napást +maskuje to, a je ted víc než ráda za její společnonost+
Okolí

PředchozíDalší

Zpět na Syractions