Camorr

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » ned črc 01, 2012 8:51 pm

Tebe jsem neplánoval +řekne trochu dotčeně+ cožpak jsem mohl vědět že popluješ na Valyrijce? Ale to ostatní + svěsí ramena+ určitě jsem neplánoval že se do tebe zamiluju. Tajný mír! +hned se toho chytne+ Mezi šlechtou a Cappou panuje takový Tajný mír, že jako mi, řádnej lid, nebudeme omrdávat ty hodně vysoko +uculí se+ a teď, jaká je první zákon Nekalýho dohlížitele? +tváří se jako při nějaké lekci+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 9:00 pm

+zaráží se a vypadá najednou zmatené+ ééé mnoo ojebat všechny? +poněkud zoufale hádá a kroutí se u toho jako had+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » ned črc 01, 2012 9:02 pm

Skoro +dá jí za ucho pramen neposlušných vlasů+ Prvním zákonem je Nechť se zlodějům daří, o což se pracně snažíme hodně často, ale ten druhý, ten je zajímavější +nakloní se k ní jakoby chtěl políbit její rty, ale přitom ji zašeptá do uch+ Ať šlechta nezapomíná. +odtáhne se zase kousek+ víš kam tím mířím?
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 9:11 pm

+když je k ni tak blízko tak se nemůže pořádně souatredit a pořád mu kouká na rty+ asi jo. To je... Jako že jim musíme něco provést aby na nás nezapomněli +namáhavé polkne jak se těžko soustředí+ ale aby to nikdo jiný nezjistil.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » ned črc 01, 2012 9:15 pm

Hmmm +Okousne jí rty+ Tím jsem chtěl říct, že mi ojebáváme šlechtu, tu hodně vysokou šlechtu, ale nikdo, +na to dá důraz+ žádnej jinej gang, a hlavně ne Barsavi se to nesmí dozvědět, páč jinak by po nás šli uplně všichni, od půlnocařů počínaje, přes pučmelouny po posledního z řádnýho lidu konče, rozumíš? Ale je to skvělá zábava +Dovede ji k jedné z bran do zahrady+ Kůstko, nedotýkej se těch růží, ani stonků, ničeho ano? +zavede ji dovnitř, mezi růžové skvostné skleněné růže jimiž se proplétají jako žlky a cévy rudé pramínky+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte črc 03, 2012 6:23 pm

+už už se chtěla něčeho dotknout, nejspíš okvětního lístku, ale ruku zase stáhne a radši se chytne za ruku Lockeho+ Je to krásný, Locke. +usměje se na něj+ Tady se budem milovat? +v očích jí zasvítí když se pomalu a opatrně vydá do středu zahrad+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte črc 03, 2012 9:09 pm

+Sám už tudy šel tisíckrát a tak ví, kde si dávat pozor, vede Wenai za sebou a pořád se otáčí aby se ujistil, že se ničeho nechytá. Dovede ji až doprostřed, kde je křištálově čistá fontána+ Ty bys chtěla? máš ráda smrtelné nebezpečí? +otočí ji k sobě a ukázováčkem sklouzne přes líčko k jejím rtům+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 04, 2012 6:09 am

+kousne ho do prstů ale jenom trochu+ Mám řada výzvy co jsou v mých silách. +obejme ho kolem ramen+ a tohle v michal silách je. +řekne a hluboce ho polibi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » stř črc 04, 2012 10:48 am

A no to jako hned? +poškrábe se ve kštici ne že by nechtěl, ale takhle exhibicionisticky se ještě nikdy nezachoval, podívá se kolem, kolik je v zahradě lidí a pak zase na Wenai+ Ty jsi prostě neskutečná! +v očích mu zahoří plamínky, a odshouhlasil by jí uplně všechno+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř črc 04, 2012 3:13 pm

+zarazí se, když si vzpomene, že vlastně ne+ Ehm, jasně, že ne hned. +usměje se na něj+ Počkáme si na to až domů. +otočí se a jde zase uličkou k východu a vevnitř bojuje s nutkáním ho hodit do těch keřů, jen aby viděla, co by se stalo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí