Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 7:26 pm

+zavrtí hlavou a zas se chová normálně+ Nic, chytla mě křeč do břicha, už je to pryč. +usměje se na ni a s chutí si ukousne uzeného s hořčicí+ Myslíš, že svou lady najdeš?

+šťastně se usmívá a tiskne ji k sobě, ale něžně a jemně, hladí ji po zádech a ve vlasech+ Odpočiň si. +zašeptá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned črc 01, 2012 7:32 pm

+Zbytek jídla narve do torby a zaplatí hospodskému, utře si pusu od mastnoty a spláchne to vodou+ já v to věřím, dala jsem svůj slib a udělám všechno proto, abych ji našla. Je to moje poslání tady +usměje se+ myslíš že v Králově přístavišti najdeš co hledáš?

+Pomalu upadne do klidného ničím nerušeného spánku, jen uprostřed noci se překulí na břicho a ruku přehodí Jorahovi přes hrudník a čelem se dotýká jeho paže+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 7:44 pm

+usměje se+ Určitě ji najdeš. +zvedne se od stolu+ Možná, +pokrčí rameny+ Snad ano. +vejde do stájí a začne sedlat svého koně+ Svět je veliký, třeba to najdu jinde. +usměje se na ni+

+ve spánku chytne její ruku a něco potichoučku zamumlá a usměje se a spí klidně dál+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned črc 01, 2012 7:49 pm

SVět je velký a o náhody v něm není nouze +položí jí ruku na ramena a povzbudivě ji poplácá+ určitě to zvládneš, jsi silná žena. +osedlá si klisnu, a pak jí pomůže vyhoupnout se do sedla a vyvede je ze stájí ven, kde se teprve vše probouzí. A pak se vydají pomalu na cestu+ Zdá se mi, že má klisna trochu pokulhává +podívá se na druhou stranu než jede Wenai klisně na nohu, a trochu u toho zrudne jak zjevně lže+ nejspíš půjdu dneska pěšky+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 7:56 pm

+musí se usmát+ Jo, to není. +vyskočí s její pomocí na koně a rozjede se po cestě, když řekne Brienne to o tom kluhání tak koukne na její klisnu a chvilku mhouří oči+ Mě se ... +pak se zarazí+ No jo! Kulhá. +seskočí z koně+ Slez dolů, +koukne na Brienne+ podívám se na to. +hned začne její kobyle vyšetřovat nohu, koukne jí zespodu na kopyto+ Hm, hm... +mě se zdá, že má nateklý kotník. Uvidíme, co se s tím udělá. Zatím teda půjdem pěšky. +nyrovná se a usměje se na Brienne+ Jsem si jistá, že bude v pořádku.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned črc 01, 2012 8:02 pm

+Cvhíli na Wenai kouká jako na blázna, protože si to vymyslela, ale pak se široce usměje, seskočí dolů+ Nevadí ti to? trochu nás to zpomalí +vede kobylu vně, aby byla vedle Wenai a připadá si trochu hodně provinile+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 8:06 pm

No, co naděláme. +usměje se a pokrčí rameny, chytne koně za uzdu a jde vedle Brienne+ Pověz mi něco o sobě. Třeba... co máš ráda. +koukne na ni zvědavě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned črc 01, 2012 8:12 pm

+Úkosem se na ni podívá a chvíli, docela dlouho musí nad odpovědí přemýšlet+ mám ráda když nad muži zvítězím v pranici +řekne jí trochu rozapčitě+ a mám ráda, když je v noci nebe čisté a já vidím hvězdy... Co máš ráda ty?
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 8:44 pm

+divá se na ni když mluví+ To he hezký. To se mi líbi +zahledi se do dálky jak přemýšlí ona+ No já mám řada dobrou postel+ začne+ ráno před bitvou a modré oči. +uculi se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned črc 01, 2012 8:46 pm

+Brienne zčervená až po kořínky svých blond vlasů, které si sepne na krku+ Ráno před bitvou je úžasné, takový ten zvláštní pocit, mívaš ho taky? +upře na ni své modré oči+
Okolí

PředchozíDalší

Zpět na Syractions