Camorr

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 28, 2012 2:19 pm

+trochu vyděšeně se na Lockeho podívá a kývne, pak pomalu a klidně vystoupí z lodi, když přirazí k molu a vypadá vyrovnaně, vevnitř je zvědavá a trochu nervózní a pozorně se rozhlíží kolem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » ned črc 01, 2012 6:06 pm

+Otevřou se dveře do velké místnosti na Plovoucím Hrobě, vyjde z nich malá dívka, s optikama na očích a podívá se na Lockeho+ Pezzone +povzdechne si a obejme ho+ Moc ho nerozčiluj, staroušek dneska nemá nejlepší náladu +otočí hlavou a povzbudivě se usměje na Wenai+ Jste očekáváni, +stoupne si na špičky u Wenai+ hlavně mu nelži +dá jí polibek na tvář a otevře jim dveře dovnitř+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 6:19 pm

+koukne na ni a kývne jí na pozdrav, pak se trochu zamračí+ Jsem snad blbá, nebo co? +zamumlá si spíš pro sebe a vstoupí až po Lockem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned črc 01, 2012 6:35 pm

+Cappa usazený ve svém velkém křesle, se dvěma velkými silnýi ženami za zády, je zamračený, ale jeho tváři jako by se ulevilo, když uvidí Lockeho+ Á pan Lamora nás poctil svou přítomností, měl jsi přijít včera, čekal jsem tě a to velmi nedočkavě. +upře na něj dlouhý pohled, ale když chce Locke promluvit, zarazí ho zvednutou rukou, a pokyne Wenai aby přistoupila+ Pro koho pracuješ? +natáhne k ní ruku+ Komu patříš?
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 6:40 pm

+udělá několik kroků dopředu, přejede pohledem tělesné stráže i cappu+ Jsem Pan Parchant. +odpoví mu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » ned črc 01, 2012 6:50 pm

Ano to zjevně jsi +vstane a zvedne tak své objemné tělo+ Ale Okov by ti měl vysvětlit, že všechny gangy náleží pode mne, což zjevně...
Cappo, Okov včera v noci zemřel +řekne Locke tiše+
+Vencarlo se na něj prudce otočí a probodne ho pohledem, chvíli mlčí+ To je mi líto, vskutku velmi líto +přejde k němu a téměř otcovsky mu položí ruku na rameno+ Víš jaké máš povinnosti Garristo?
Ano, +klekne si na koleno+ Páni Parchanti stále slouží věrně Vencarlu Barsavimu, Cappovi z Camoru +skloní hlavu+
Nuže vstaň, +usměje se+ Jakmile bude pohřeb, vzkaž mi po Bertilionovi, přijdu i s Nazcou a syny. Tak, kdo z vás dvou mi vysvětlí ty zvěsti o vašem manželství? +usadí se opět do křesla+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 6:58 pm

+udivedě se podívá na Cappu, že neví že Okov zemřel, kdy se snaží působit dojmem, že ví všechno, když se jich zeptá na to manželství, tak koukne na Lockeho a pak zpátky na Cappu+ Potkali jsme se v Tal Verraru. +řekne+ A tam jsme se i vzali. Locke říkal, že má nějaké ... závazky tady. Ale byli jsme poněkud unáhlení.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned črc 01, 2012 7:06 pm

V Tal Verraru, jen taková malá svatba, nemohl jsem jí odolat, jen se na ni podívej Cappo +udělá na Wenai takový okouzlený pohled+ Vše jí vysvětlím, neměj obavy +ujistí ho+
Tím jsem si jistý, ach ach, ano unáhlené to bylo, měl jsem s tebou jiné plány Lamoro +povzdechne si+ Jak to teď Nazce vysvětlím +přechází po místnosti+ teď běžte, ale brzy tě budu chtít vidět Locke, je tu jedna záležitost... no počká to až po pohřbu +mávnutím ruky je propustí+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned črc 01, 2012 7:10 pm

+naoplátku se na Lockeho taky okouzleně usměje a pak se usměje na cappu+ Bzlo mi potěšením vás poznat. +ukloní se mu a chytne Lockeho za ruku a odejdou spolu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » ned črc 01, 2012 7:19 pm

+Vyjdou z Plovoucího Hrobu, a jdou po nábřeží až tak daleko, až jsou z dosahu všech uší a očí+ chtěla by ses projít po městě? ješě jsem ti ho neukázal +stiskne jí ruku a přitáhne si ji k polibku+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí