Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 27, 2012 9:04 pm

SYR: +když tak u ni kleci tak je stejně vysoko v úrovni jejich oči, prohrábne mu rukou prosedivele vlasy a pak si jej za temeno přitáhne k polibku+ děkuju ti. +sklouzne k němu dolů+ Jorahu +zašeptá mu do rtů a jemně se ho dotýká konecky prstů+ ztrácím se v tobě, s tebou +usměje se tak zvlástne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » čtv čer 28, 2012 11:06 am

BRIENNE: +klečí u postele, zahalená do sušícího plátna a z očí se jí vykrádají vzpomínky na poslední půl hodiny. Vstane, podívá se na Wenai a otočí se k ní zády.+ Promiň Wenai, jdu se teď okoupat, +postaví se na nohy+ A nepotřebuji tvou pomoc +přitáhne si paže víc k hrudi, jako by se styděla za to co je pod plátnem+ se vším si vystačím sama +s těmi slovy odejde do koupelny+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 28, 2012 1:25 pm

Jorah: Syriano. +zašeptá a přivine ji k sobě+ Myslím... myslím, že tě miluji, nebo tě začínám milovat. Tak či tak, je to krásné. +usměje se na ni a skloní se k polibku+

Wenai: +pokýve hlavou+ Jo, já tu budu. +skousne si ret a sedne si na postel, pak se začne trochu svlíkat, až má jenom takový velký spoďáry a halenu a tak trochu odbleší tu postel co tam je a přehodí přes sebe svůj plášť, leží, opírá se o stěnu a kouká z okna+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv čer 28, 2012 1:42 pm

pššš +položí mu prsty na rty, Dívá se mu do očí a usmívá se. Jemně skoro něžně ho líbá, až se jí z toho točí hlava a rty má celé oteklé.+ už nemluvme +vydechne mu do rtů+

Brienne: +Dlouhými kroky nakráčí do místnosti na sobě halenu po kolena a sedne si na kraj postele, vydechne a lehne si na záda a kouká do stropu. Myšlenkama se toulá o Renlyho, jeho tvář se však mění v Jaimeho. Rychle zamrká a pohlédne na Wenai+ Máš manžela?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 28, 2012 1:57 pm

+jen se jí usměje do rtů, chytne ji za pas a vytáhne trochu do vzduchu, aby ji mohl pohodlně líbat, tiskne ji k sobě a v hlavě má krásně prázdno jenom ji+

+vytrhne se z myšlenek a udiveně se na ni podívá+ No, nemám... +pokrčí rameny+ Já jsem nikdy nechtěla. +okoukne ji v té haleně a snaží se, aby to bylo nenápadný+ Protože mi nikdy nepřišlo, že by mě někdo chtěl jen proto, že jsem to já. +ošije se+ Vždycky mě chtěli ze zištných důvodů. A ty? +koukne na ni zkoumavě+ Máš někoho?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv čer 28, 2012 2:05 pm

Jsi snad také čaroděj, že jsi mi tak učaroval? +dá mu prst pod bradu a donutí ho odtrhnout rty od svých+ Jorahu Mormonte.... +řekne tiše a sklouzne rukama po jeho hrudi až k pupku+

+Spustí ruku pod postel a pod polštář si dá dýku a na dosah ruky hrušku meče.+ Ty jsi z bohaté rodinny? jsi šlechtična? Měla jsem tři snoubence +zamračí se až se jí stáhne čelo+ ale všichni se mne lekli +zabručí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 28, 2012 2:17 pm

Nejsem čaroděj. +zavrtí hlavou+ Jsem jen rytíř, který ti propadl. Čarodějko. +usměje se na ni a pohladí ji po tváři+

Bohaté. +pokrčí rameny+ Znám bohatší. Ale něco málo máme. Pole, lesy, rybníky... Nějaké peníze a titul. Nic z toho nechci. +poslouchá ji, jak mluví o těch snoubencích+ Blbci. +zabručí pak+ Je to jejich mínus.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv čer 28, 2012 2:42 pm

Můj rytíři +opře si hlavu o jeho hrudník+ okouzlil jsi mě, to nepopřeš. Drž mne dnes v noci, prosím. Drž mne v náručí a nepouštěj mě. Uděláš to pro mne můj drahý?

Přestaň si ze mě dělat srandu, +řekne až trochu znechuceně+ vidíš mě? který muž by po mne mohl toužit? +Otočí se na bok a zavře oči+ Nikdy se neprovdám
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 28, 2012 2:52 pm

+chytne ji do náruče a sedne si s ní na postel a drží ji pevně v náručí+ Nepustím tě, Syriano. Nikdy tě nepustím. +šeptá jí do vlasů a houpe ji v náručí+

+posadí se a nevěřícně se na ni podívá+ Třeba někdo kdo má mozek a ví, že krása není všechno. Máš spoustu předností. Já si nedělám srandu. +řekne děsně vážně+ Stejně bejt vdaná není žádná výhra. +zamumlá pak a taky si lehne, ale kouká do zdi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob čer 30, 2012 9:50 pm

+Jemně a dlouze ho líbá, moc se jí líbí jak ji houpe a drží ve svém silném mužném objetí. Nepřestává ho líbat ani když ze sebe svlékne šaty a je v jeho náručí tak jak ji bohové stvořili+

+Nedá jí to a otočí se na bok na její stranu a dlouze se na ni dívá.+ už jsem se v životě smířila s tím, že zůstanou Pannou z Tarthu na vždy, muž kterého jsem milovala je mrtví a tak to má být. Po žádném jiném netoužím... +na chvíli se odmlčí+ ale děkuji ti za tvá slova
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions