Camorr

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Camorr

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 24, 2012 10:05 pm

Spí, Locke. +zašeptá a obejme ho a hladí ho po vlasech a snaží se ho uklidnit a ukolébat ke spánku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte čer 26, 2012 8:12 pm

Kůstko moje... +jenom ještě zamumlá než se mu ztěžklá víčka od pláče a únavy zavřou a Locke v těsném objetí a hlavou ztracenou ve Wenaině rudých vlasech usne+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte čer 26, 2012 9:50 pm

+usměje se a brouká nějakou ukolébavku beze slov, tiskne se k němu a přehodí přes ně deku, taky zavře oči, ale nespí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv čer 28, 2012 10:35 am

+Noc se překlene v den a Locke tak jak usnul, tak se i probral, téměř se v noci ani nehýbal. Otevře oči a v ten moment mu v mozku všechno sepne, smutek ale zasune do nějaké škatulky hluboko v sobě. Opatrně se vymaní z Wenaina sevření a posadí se na posteli. Dlouze se na ni dívá a musí se usmát. Ozve se zaklepání no spíš zabušení a Locke rychle otevře+ Anjaisi, Pachero +řekne ztišeným hlasem a věnuje jim dlouhý pohled, dejte mi pět minut+

Locke, kámo, Capa s tebou chce dost naléhavě mluvit +posune si Pachero optiky na nose a pak nakoukne na něj+ ale myslím že těch pět minut bysme ti mohli věnovat, abys ji probral, protože ji chce vidět taky +dodá Anjais a zase za sebou zavře ty dveře+

+A je to tady, to co Locke nechtěl aby se stalo se stalo+ Kůstko +jemně s ní zatřese+ vzbuď se, musíme se dostavit na plac +naháže na sebe nějaké hadry a nezapomene na stileta+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 28, 2012 1:15 pm

+něco zamumlá, převalí se, pak otevře oči a vystřelí z postele+ Kdo tu byl? Tady někdo byl! +pak se uklidní a začne se oblíkat+ Co se děje? Kdo? Jako cappa? +obleče se a pak mu dá polibek+ Můžeme jít. +usměje se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv čer 28, 2012 1:24 pm

Byli tu Anjais a Pachero, Cappovi synové a pravá a levá ruka. +přitáhne si ji za bradu pro hlubší polibek+ se kterými se hned potkáš +otevře dveře a za nimi stojí už od pohledu smrtonosní chlapi a o něčem tiše romlouvají se s Jeanem+ Můžeme jít

Půjdeme přes kanál, nechceme prozradit vaše krytí. Je mi líto co se stalo Okovovi +položí Anjais Lockemu ruku na rameno+ otec to pochopí, žes nepřišel hned. +přikývne+ hej Kůstko, máš nějaké jméno? +Zeptá se Pachero Wenai+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 28, 2012 1:46 pm

+když se otevřou dveře, tak se na ně zazubí+ Ahoj. +kývne na ně+ Jo, jsem Wenai Lamora. +zazubí se na Lockeho a sleduje je, kam jdou a jde za nima, protože se tu v těch choddbách ještě tak moc nevyzná+ Proč mě chce cappa vidět? +zajímá se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv čer 28, 2012 1:53 pm

AaP: áá takže je to pravda +zazubí se na Wenai a Lockeho Anjais.+ Noo Lamoro, tak to tě Nazca zkope do kuličky +zakření se poplácá ho po rameni+ teda pokud to neudělá tatík, myslím že s váma měl nějaké plány. Nech toho Anjaisi, vždycky si ještě může vzít Tannena +dloubne do Lockeho+ Hele je to v cajku, jenom nemá moc rád, když ho někdo obchází, dostaneš žraločí zub atakdále atakdále...+mávne rukou než vyjdu na ulici a nasednou na pramici+

Arrrgh, to jsem nějak nedomyslel, ale ty Nazčiny okované boty mám docela rád. +zazubí se Locke+ vsadím se, že bude něco chtít +zabručí Locke+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 28, 2012 1:59 pm

+udiveně se na Lockeho podívá+ Tak Nazka... To se mám asi na co těšit, co? +zvedne obočí a trochu se uculí a pro jistotu chytne Lockeho za ruku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » čtv čer 28, 2012 2:11 pm

Ale né, oni jenom tak kecají +zaxichtí se na ty dva a oplatí Wenai stisk ruky. Když se blíží k Dřevěnému odpadu mrkne na bráchy.+ Hele chlapi, já momentálně nevím jaké jsou gesta, byl jsem nějaký čas mimo město +pokrčí rameny+ N
Cajk +přikývne Anjais a dá znamení všem na břehu+
Kůstko, dávej pozor na Cappovi koberce, je na ně trochu vysazenej
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí