Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 24, 2012 1:58 pm

Jorahu +vzhlídne k němu nahoru+ to je právě to co mě děsí, já jsem šťastná a +zmlkne na chvíli+ jsem tu ráda s tebou

+V pánské haleně po kolena a bosky dojde do nuzné a ne moc čisté koupelny skříží ruce na břiše+ Zavolám tě a teď mě neruš +blísne se úsměvem a když se dveře zavřou ještě chvíli počká a pak se svleče donaha a vklouzne do dostatečně teplé vody a smáčí své dlouhé tělo. Zakloní hlavu a na chvíli zavře oči. Něco si začne broukat. Po chvíli, když se jí zkrabatí kůže na prstech, zavolá na Wenai, přičemž si přitáhne nohy k tělu+ Hej, Panoši!
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 24, 2012 2:02 pm

+usměje se na ni a pohladí ji po tváři+ Proč by tě mělo štěstí děsit? Vždyť je nám spolu tak hezky. +políbí ji+ Jsem rád, že tu jsi. +zase ji chytne za loket a pokračují k domovu+

+snaží se ji šmírovat klíčovou dírkou, ale ty blbý dveře žádnou klíčovou dírku nemají, ani díru po suku tak jen čeká, když ji zavolá, tak nakoukne dovnitř, usměje se na ni, pečlivě za sebou zavře a přijde k ní, stoupne si vedle kádě a vezme si do rukou mýdlo a udělá si pořádné mydlinky a začne jí umývat záda a ramena a usmívá se u toho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 24, 2012 2:09 pm

+Vtiskne mu polibek do dlaně, a raději už nic neříká, aby ho neranila+ Ano to je, můj pane +při chůzi se k němu tiskne a opírá se mu o rameno+

+Najednou se cítí jako před nějakou bitvou, jako na trní a žaludek se jí svírá. Nikdy se za své utržené jizvy a zhmožděniny nestyděla to ne, ale za své neforemné a neohrabané tělo to ano. Sevře si loket až jí zbělají klouby a zadrží dech+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 24, 2012 2:20 pm

+když se vrací do domu, tak zpoza rohu vyjde mladá blonďatá dívka a zarazí se+ Sere Jorahu... +ten se na ni usměje+ Danaerys. +ukloní se jí+ Syriano, tohle je Danaerys, za bouře zrozená a matka draků a velika Khaleesi. Khaleesi, tohle je Syriana, přítelkyně z daleka. +sevře Syrianě ruku a Dany si toho všimne a vědoucně se usměje+ Ah, +usměje se na Syr+

+všimne si, jak je napjatá+ Uvolni se. +řekne potichu a pohladí ji po ramenou až na paže a zase zpátky+ Co se děje, Brienne. +zeptá se jí+ Mám odejít?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 24, 2012 2:28 pm

+Do očí se jí vkrade poznání a Syr se okamžitě ukloní jak se sluší a patří+ Khaleesi +Po očku si ji prohlédne, je tak drobná a hezká, svírá Jorahovi ruku+ Je mi ctí vás poznat

+Jen přikývne+ Neodcházej! +chytne ji za zápěstí a opravdu se snaží uvolnit, několikrát se nadechne a vydechne, ale odvahu položit nohy do vody zatím nenachází+ ty se nechceš okoupat, Wenai?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 24, 2012 2:43 pm

Mě také. +řekne Dany a usměje se+ Jorah o tobě mluvil. Jsem ráda že tě zase našel. +stoupne si naspicky a polibi Joraha na tvář+ zítra si budem moct promluvit. Dobrou noc.

+zavaha, jak přemýšlí co má delatt nakonec se k ni skloni+ Brienne. +zašeptá a polibi ji z boku na krk a pak odejde do pokohe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 24, 2012 2:47 pm

+usměje se na ni a pak koukne na Joraha+ dobrou noc, Khaleesi. +když odejde stoupne si také na špičky a hluboce Joraha políbí.+ Ty jsi o mě mluvil?

+Vzhlédne k ní a prsty jí přejede po jemné kůži, když odejde pohladí si to místo polibku. Vykoupe se, zamotá se do sušícího plátna a vejde do pokoje. Přejde k posteli na které je Wenai a dívá se na ni+ Wenai, já nevím jak se... +klesne před ní na koleno a vezme ji za ruku na kterou vtiskne polibek+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 24, 2012 2:53 pm

+oplati ji polibek+ no možná jsem se jednou nebo dvakrát zmínil. +přizná se a sklopi u toho oči pak je zase zvedne usměje se na ni a vede ji do pokoje+

+zarazi se a koukne na ni, pak ji to dojde+ Brienne vstaň. +pomůže ji nahoru+ To nejsi ty. +povzdechne si a zavrtí hlavou a pak jí koukne do očí+ Zapomeň. +řekne pevným hlasem a vymaže jí vzpomínky na poslední půl hodinku, takže to tady ani v koupelně se nikdy nestalo+ Poslouchej mě, +začne+ Ty po mě nemůžeš takhle vyjíždět, možná +zvedne prst+ možná bys i ráda, ale rozhodně si nemyslíš, že je to správný. Máš v sobě blok. +šťouchne ji do prsou+ Tady jsi rozpolcená a radši se budeš držet starých známých věcí, jako, že miluješ Renlyho a že tě nikdo nechce, než že by ses vrhla do něčeho po hlavě. Za každou známkou náklonosti hledáš výsměch, zejména od toho incidentu s růžemi. Navíc jsi žena. Já jsem žena. A to ti taky nepřijde správný. Tak mě nech tě zdlouhavě a složitě balit a odháněj mě. Klidně mě i pošli do háje. Tak. A teď mazej do tý vany.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte čer 26, 2012 7:59 pm

+Stoupne si na špičky, dá mu polibek na bradu a v pokoji si sedne ke stolku a chvíli na něj kouká, trochu ji tíží jedna otázka, zkousne si ret a pak se odhodlá+ Jorahu prosím tě, pojď sem +natáhne k němu ruku+ neřekls Dany o.. o mě a khalovi? +má v hlase obavy, ale taky zahanbení+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » úte čer 26, 2012 9:41 pm

+zvědavě se na ni dívá, co má na srdci, tak se zvedne, chytne ji za ruku a přijde k ní, dřepne si a kouká se jí do očí+ Co se děje? +zeptá se+ Ne, +zavrtí pak hlavou+ O tom jsem jí neřekl, ona ten rituál samozřejmě zná, ale neví, kdo to byl. Myxslí si, že to byla nějaká žena z tábora, která už tu stejně není. +usměje se+ Neboj se.
Okolí

PředchozíDalší

Zpět na Syractions