Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát čer 22, 2012 12:36 pm

+je poněkud mile překvapena když ji začne česat a drží a malém se u toho rozteka blahem+ dobře můj sere v tom případě mi bude cti když mi tohle krasne město ukážete +ukloní se mu a pak mu nečekaně dá polibek+

+zaraženě na ni zůstane koukat a dlouze nad jejímy slovy přemýšlí+ když si bereš jídlo protože máš hlad jsi zloděj ale bez jídla bys umřela. Zloděj bys byla kdybys okradla ty dvě zrůdy co nás napadly. +podívá se do dále+ už tam budeme
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát čer 22, 2012 12:52 pm

+usměje se a v očích mu zazáří plamínky, nabídne jí rámě a vyjde s ní do města, kde už není takové vedro a z domů a hospod se začíná linout krásná vůně jídla, ve vchodech hoří olejové lampy+ Tohle je náměstí dvanácti měsíců. +řekne když vyjdou na náměstí, kruhové, kde po obvodu jsou měděné měsíce+ Je to centrum města.

+kouká na ni, i když Brienne na ni ne+ Budeš mě soudit podle vašich zákonů? +zeptá se jí nakonec+ Jako rytíř bys na to měla právo, pokud vím. A jsem ve vaší zemi. +klidně jede vedle ní a tázavě se na ni dívá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát čer 22, 2012 1:05 pm

+zavěsí se do něj a po jeho boku okouzleně poznává quarth. Z těch vůní se ji zbíhají sliny ale jen stiskne jorahovi ruku. Když ale míjí stánek se sladkými zákusky neodolá a podívá se na medvěda+ sere Jorahu počkej chtěla bych ochutnat tohle medove něco +usmiva se na něj zatímco v kapse loví meďák+ měl jsi pravdu je to tu krasne

+překvapeně na ni pohledné+ podle soudu bys měla právo si vybrat mezi Zdi, useknutím ruky nebo zavřením do kobky. Ale já nejsem +pohled se ji zatvrdí+ pomazany ser takže mi nenáleží tě soudit. A ani nechci +dojedou+ chlapče postarej se mi o koně a zařiď mi koupel +hodí mu meďák
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát čer 22, 2012 1:30 pm

Samozřejmě. +usměje se na ni a nechá zabalit to medové něco a ještě cukrové hrudky a pochopitelně to i zaplatí+ Mají tu skvělé cukroví i když se poněkud lepí na zuby. +zasměje se a podá jí papírový sáček+ Co by jsi chtěla vidět? Nějaké zahrady? Chrámy? Co tě zajímá?

+seskočí z koně a taky dá poskokovi drobný+ Mě žádnou koupel! +řekne mu důrazně, sebere si věci z koně a jde do hostince, když vstoupí dovnitř, tak udělá pár kroků a pak její kroky pozbydou jistoty, protože na ně všichni vejrají, tak jim oplácí pohledy a šklebí se na ně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob čer 23, 2012 2:29 pm

+Vezme si od něj papírový sáček a s povděkem mu dá polibek na bradu a hned jeden kousek ochutná, až se jí z toho slepí rty a na horním jí zůstane kousek medu a Syr se ho snaží špičkou jazyka slíznout.+ Oh vynikající. Ráda bych do nějaké hezké tiché zahrady, prosím, nebo víš co? Překvap mě, ale na modlení moc nejsem

+Vejde do hospody se svými věcmi, mečem za pasem a helmicí pod paží a vejravých pohledů chlapů u korbelů už si téměř nevšímá, i když jejich poznámky o své obludné výšce, nebo xichtu z kterého by zkyslo mlíko slyší.+ Dones nám sem pořádný jídlo, ne jen nějaké klobásy, chci se pořádně najíst
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob čer 23, 2012 2:46 pm

+jeho pohled je příliš neodbytne přitahovat tím kouskem medu na jejím rtu, když konečně odtrhne oči a podica se na ni usměje se+ dobře. +chytne ji za ruku+ pojď se mnou. +dovede ji do apatykarskych zahrad plných všemožných bylin a vůni+ Líbi se ti tu?

+doženeš Brienne a koukne na ni+ Někteří z nich vypadají jako by včera vylezli krave z prdele.+usklibne se a sedne si s ni ke stolu a usměje se na ni+ Mužů tě pozvat na večeri? Mám peníze poctivě vydelany fakt. +kulich na ni oči a kyve hlavou jako že má pravdu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob čer 23, 2012 2:51 pm

+Všude kam jí oko dohlédne rostou bylinky, některé jsou v květu, jako třeba levandule, nebo heřmánek a tak nádherně a silně voní, že je tou vůní za chvíli celá prostoupená, prochází tama s Jorahem jako ve snách a pak si sedne na jednu kamenou lavičku+ Je to krása, +bříšky prstů pohladí kvítky levandule vedle ní+ jaká je tvá královna?

+Při její poznámce jí cuknou koutky a má co dělat aby se nezačala smát nahlas+ No dobrá, co mám s tebou teda dělat. Ale varuju tě, sním toho děsně moc. +Natáhne si své dlouhé nohy pod stůl a po očku pořád sleduje tu chásku tam+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob čer 23, 2012 3:07 pm

Moje královna? +kiukne na ni+ Khaleesi je velmi mladá, ale dobrá a spravedlivá. Umí byt i strašlivá. +odmlci se+ A chce dobýt Zapadozemi. +dodá zachmurene+

+oči ji zazáří a ona odbehne za hospoxskym chvilku ho přemlouval pak zacinkaji peníze a Wenai se vrátí a tváří se nesmírně tajemne. V okamžiku na jejich stole přibudou dvě svíce džbán vina a kupodivu čistě poháry a hospodský začne nosit na stůl jídlo: kachni pastiku, víceméně čerstvě chlebove bochanky, klobasy s hruskami a pečené koleno+ Stačí ti to? +culil se Wenai a veezme si jednu klobasu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob čer 23, 2012 3:13 pm

+Kroužní mu palcem po ruce+ A ty s tím nesouhlasíš, můj sere? je to přece její domov a po právu jí náleží, nebo ne?

+S přimhouřenýma očima ji sleduje co to provádí a pak jen zvedne obočí jak se to tam na stole začne shromaždovat+ Jo, myslím že jo +zazubí se a přitáhne si to koleno a začne z něj obírat maso. U stolu opodál se pár chlapů o něčem dohadujou a pak se jeden z nich postaví a dojde k jejich stolu+ S kámošema se nemůžeme shodnout jestli máš kundu nebo ptáka +začne se opilecky chechtat+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob čer 23, 2012 3:28 pm

To je pravda. Ale na druhou stranu... Její domov byl do yt uchvatitelem. Je to prakticcky legální cesta jak získat království. Může ho získat zpět ale na to by potřebovala a rmadu, lodě a peníze. Ani jedno nemá. A její draci jsou pořád příliš malí.

+Wenai se na něj podívá jako by tomu nemohla uvěřit+ a já se zase nemuzu rozhodnout jestli ses tak blbej schválně nebo máš v hlavě nasrano od narození. +zamraci se na něj+ Měl by ses stydět. +promluví mudo duše a dá tomu trochu kouzla aby si to vzal k srdci takže chlápek se trochu zacerven :dead: a a sklopi hlavu+ A teď zmiz.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions