Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 20, 2012 9:28 pm

+pozorně ji posliucha a pak se mu ve tváří usadí starosti ale Syr je najevo nedá a jde radši chystat to jídlo, chleba Syr a spoustu ovoce taky o jejím příchodu spraví Dany+

+Wenai koutkem oka sleduje Brienne ale spíš si všimne toho druhého. Poněkud bezmyslenkovite chytnedo druhé ruky dyku, zaječí a rozběhne se pak vyskočí tesakem odrazí jeho meč a dykou mu zatne do krku a když klouže z koně tak mu rozerve krk a udychana pristane na zemí a otočí se naa Brienne + Já jsem se... +udychane si otřes čelo+ nechala trochu unést.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 20, 2012 9:39 pm

+Spí tvrdě, a je jí pořád děsné horko, takže se převaluje, až se celá upocená probudí do sšeřelého pokoje+ Jorahu? +promne si oči a dlouze zívne+

+než stihne zlikvidovat toho druhého, tak to Wenai udělá za ni. Jen na ni překvapeně zůstane zírat, a takový okouzlený výraz se jí usadí ve tváři+ to je v pořádku +řekne nakonec a otře si zkrvavený meč o suknici+ Někdo tě učil? kdo byl tvůh zbrojmistr?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 20, 2012 9:48 pm

+nachystam ji tam i nějaké oblečení z lehké látky aby se v tom lnu co má na sobě neupekla a když ho zavolá tak se zvedne z křesla kde přemýšlel+ Ano, Syriano? +zeptá se ji a usměje se a rázem mu z tváře zmizí všechny starosti+

+ocizti si zbraně o oblečení mrtvých mužů a zase je schová + Těch bylo několik. +vysvihne se na koně+ Tohle mě naučil Jesterena z Toscy. +koukne na ni+ Byl to zloděj a vytrzznik. Pak mě ještě učil Geralt z Rivie . Potulných rytíř. Moje matka by mi v životě nedovolila mít zbrojmistra a učit se šermu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 20, 2012 9:53 pm

+Oblékne si ty šaty které jsou lehounké jak pavučina a přejde k němu, projede mu prsty vlasy a zkoumavě se na něj zadívá+ Máš starosti, můj sere?

+Ještě víc obdivně se na ni zadívá+ Válečník nad tebou bdí, že ti seslal tak zkušené učitele. Mimochodem, ani má matka nedovolila, abych měla zbrojmistr, ale pak umřela a můj otec chtěl syna +pokrčí rameny+ a měl jen mě
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 20, 2012 10:16 pm

+sevre ji v náručí+ Všechny starosti odplouvaji když tě držím v náručí. +usměje se na ni+ Jen sme trápí Pavoukova slova. Můj domov je v Zapadozemi ale tady mě drží příliš mnoho věci. Včetně tebe, krasna.

Tvuj otec je šťastný muž. +je to kouknenstatovani a usměje se na ni+ I když většinou děti nejdou cestou kterou pro ne připravili rodiče. Obě jsme si vybrali tu těžší. Já jsem s ni spokojena. +šťastně se na ni usměje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv čer 21, 2012 10:18 am

+tváří se otírá o jeho zarostlou strništěm a sedí mu na klíně+ ale když nechceš nemusíš se tam vracet. Jen to můžeš nechat jako záložní plán kdyby nekdy +usměje se+ a co jsem slyšela tak Daenerys Targaryen za bouře zrozena se jednou určitě vrátí do Západozemí jenž ji po právu náleží+ netráp se můj sere, když se usmivas máš kolem rtu krasne vrásky +hned ho na ne políbí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv čer 21, 2012 10:23 am

můj otec by ze mě měl nejraději provdanou ženu obtěžkanou aspoň třemi dětmi, ale jak říkáš vybrali jsme si tu těžší cestu a já bych žádnou jinou ani nechtěla, a myslím že ty také ne +usměje se na ni+ pojď vypadneme odtud do hostince je to ještě několik líg cesty
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv čer 21, 2012 2:22 pm

+povzdechne si+ Kdyby to bylo tak jednoduché... Ale asi máš pravdu, nebudu se tím trápit, ne teď, když tu mám tebe. +usměje se na ni a pohladí ji po paži+ Chtěla byc vidět město, moje paní?

+usměje se na ni, kývne a popožene paty koně do rychlého kroku, vedle Brienne, nic moc neříká, jen se už těší na hospodu, jídlo a postel a tiše doufá, že se nebude muset koupat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát čer 22, 2012 12:02 pm

moc ráda můj pane +usměje se mile+ jen abys kvůli mě neměl nějaké potíže určitě máš nějaké povinnosti vůči khaleesi +vstane a začne si pročesávat vlasy a upravovat se aby se mu líbila+

+pár líg před hostincem spomalí do klusu a srovná krok s Wenai+ když jsi říkala že tě učil zloděj +podívá se na ni zahloubaně+ ty ses taky živila nečestné? Co vlastně děláš? +zkouma ji a odhaduje+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát čer 22, 2012 12:16 pm

+přijde k ní+ Nebudu mít potíže. +vezme si od ní hřeben a začne jí pročesávat vlasy, částečně rukou, částečně hřebenem+ A teď večer žádné povinnosti nemám. +odloží hřeben a chytne ji za ruku+ Večer je Quarth nejkrásnější.

+pohlédne na ni, ve tváři má neutrální výraz, jen oči má jaksi trochu větší+ Kradu. +připustí a kývne+ Když mi nic jiného nezbývá. Nejsem vzor ctností. +kouká na ni, co ona na to a trochu nervózně si olízne rty+ Peníze co mám, jsou poctivě vydělané. Brambory, co jsme jedly včera jsou z panského.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions