Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 20, 2012 7:58 pm

+zvedne se na lokti+ Khal Drogo je mrtví. Byl zraněn a pak zemřel, je to už nějaký čas teď je tu jenom Khaleesi a ... +zaváhá+ A její draci. Khaleesi je laskavá a určitě jí vadit nebudeš. +usměje se na ni a vtiskne jí poli bek na konečky prstů+

+hned ji napadne jedna neodbytná otázka, ale rozhodně se na ni nezeptá, ještě ne, místo toho se na ni usměje+ Můžeš být, čím chceš, Brienne. +mrkne na ni, vyskočí na nohy a natáhne k ní ruce, aby jí pomohla nahoru+ Pojď, já už se nemůžu dočkat na tu slibovanou postel. +culí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 20, 2012 8:04 pm

aha +řekne a vypadá to jako by jí z hrudi spadl šutrák vážící několik kamenů+ Já jsem to věděla! +řekne s úsměvem+ to díky tomu se mi vrátili ehm... +koukne na něj a trochu zaváhá+ jisté schopnosti, kdosi mi říkal že to půjde jen když budou na světě draci. Khaleesi musí být velmi šťastná že je má. +Posadí se a nalije jim ze džbánu růžovou vodu+

+S její pomocí vstane a octne se docela blízko jejího těla, dech se jí zadrchne ale pak se odkloní a odváže koně+ Jasně, pojďme i já se těším, na lázeň a pečené klobásy
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 20, 2012 8:07 pm

+udiveně se na ni podívá+ Jaké schopnosti? Co umíš? +vyzvídá a nevypadá, že by toho jen tak nechal+ Jsou to její děti, protože sama žádné nemá. +řekne nakonec a pořád na ni tak kouká+

+dělá, že si toho nevšimla, vyšvihne se na koně, mrkne na Brienne a popožene koně do cvalu po cestě, jako by se té hospody nemohla už dočkat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 20, 2012 8:17 pm

+Vstane a přejde k otevřenému oknu do zahrady a otočí se k němu zády, na chvíli+ Jorahu, umím určité... věci +neví jak mu to vysvětlit co nejšetrněji, tak se otočí+ prosím, nelekni se +ukáž na džbán s růžovou vodou a přivolá si ho k sobě. Pak se znovu podívá na Joraha+

Heja! +popožene svou klisnu, ale docela se spokojí s místem za ní, protože má docela zajímavý výhledem, ale do zorného pole se jí dostanou další dva jezdi z východu+ Wenai! +popožene kobylu ještě víc aby ji dohnala, v tváři zběsilý výraz+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 20, 2012 8:28 pm

Ty umíš carovat. +konstatuje a pak mu to dojde+ Ty umíš carovat! +vyskočí z postele a přejede si dlani obličej+ Prosím tě +přijde k ni naléhavě se na ni podívá a chytne ji za ruce+ Daný se to nesmí dozvědět. Ona... Její dítě zabila carodejka a před tím si i ošklivé pohrala s Drogem. Daný teď nemá na carodejky nejlepší názor. +má z toho opravsu obavy+

.+když si všimne jezdců tak zpomalí koně a koukne kde je Brienne+ Počkáme co udělají. Ne? Nebo je znas?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 20, 2012 8:36 pm

+tvář se jí ztáhne v zamračení, nebo spíš ve zklamání, spustí ruce podél těla a má takový smutný výraz+ Je mi to líto, +myslí tím Danny a to vše kolem+ slibuji ti, že čarovat nebudu, pokud nebudu ve smrtelném nebezpečí +řekne takovým dutým hlasem+ omlouvám se... já... jsem co jsem +pokrčí trochu zoufale rameny+

Vidíš tu zástavu? +třepotá se tam fialový prapor s dvěma věžemi+ to jsou Freyové a ty zrovna potkat nechci, musela bych je... pojď jedeme! +nechce jí zrovna ukázat tu svou druhou stranu+ zvládneme jim ujet +pleskne jejího Mefista docela silně po zadku a ten se vzepne na zadních a tryskem vyrazí a Brienne za ní+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 20, 2012 8:50 pm

+usmeeje se na ni a přitiskne ji k sobě+ to není tvoje vina a já tě neodsuzuji za to co jsi. Jenom mám o tebe sstrach. Khaleesi je mocná žena a tě nechci ztratit když jsem tě zase tak našel. Tedy když jsi našla ty mě. +usměje se na ni+

+kývne že rozumí a pak se pod ni splasi kůň tak se opovazlive zakymaci v sedle a tak nejspíš ztratí náskok a muži si jich vsimnou.+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 20, 2012 9:00 pm

Opravdu? +schová se mu v náručí a koukne na něj nahoru a pátrá mu v obličeji po sebemenším nmáznaku strachu nebo opovržení+ Našla bych tě kdekoliv víš +přejede mu nehty po zádech+ Jorahu, mohla bych si na chvíli zdřímnout? totiž už sotva stojím na nohou

+Obezřetně zmapuje situaci, okolí a vše co se děje a zašeptá tichou modlitbu k válečníkovi, když uváže koně ke stromu a už při seskoku vytáhne svůj Přísežník z pochvy a obouruč ho drží připravena k útoku+ Wenai, drž se za mnou! +má intuitivní potřebu chránit ji, protože je to nevinná panna+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 20, 2012 9:07 pm

+šťastně se na ni usměje jiné emoce v jeho tváří nejsou+ Opravdu protože jak jinak by jsi mě mohla najít? +lehce ji polibi+ jistě +ukáže na postel+ Klidně se vyspí já ti zatím nachystam něco k jídlu.

+seskočil z koně a odněkud vytáhne zahnuty tesak+ Co? +vyjekne? To ne. Já to umím taky. +stojí za ni ale je připravena k útoku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 20, 2012 9:16 pm

+šťastně se usměje a cape už mátožně k posteli, když v tom se najednou zastaví jako by vrazila do zdi a otočí se k němu+ Jorahu já jsem zapomněla, zapomněla jsem ti vyřídit jeden veledůležitý vzkaz. +chvíli vzpomíná jak to Varys říkal a pak mi to odcituje+
"Jak se zdá ser Jorah Mormont si vysloužil mnoho, Západozemí ho s radostí zpět uvítá" +položí se na postel a oči se jí klíží+ a pozdravuje tě pan otec a hrozně se mi po tobě stýskalo +zývne a skoro vzápětí usne+

No vida, Pana z Tarthu +usměje se nehezky jeden z těch dvou, v ruce dlouhý meč a zaútočí na ni z koně, ta se skrčí, přidřepne a přesekne koni šlachy na nohou a ten se s rykem skácí u jejích nohou. Brienne se jen rychle otočí a sekne přesně pod nákrčník, odkud se ihned se stříkáním vyvalí rudá jasná krev a muž bublavě zachroptí a skropí tak Brienne svou krví+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions