Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte čer 19, 2012 5:08 pm

+sevře její kůži na bocích a zakloní hlavu, mezi zuby drtí tiché steny a motlitby, protože tohle mu tolik chybělo+ Oh, ano. +zašeptá a pohne pánví, aby ji přiměl k dalším pohybům+

Mě je to jasný, já si jenom tak vymýšlím. +uculí se trochu provinile+ A sloužíš jí ráda? +zase se jí zeptá, nejspíš aby řeč nestála a aby se o ní něco dozvěděla+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 20, 2012 6:27 pm

+Téměř líně se na něm začne pohybovat, opíjí se jeho blízkostí a intimností jejich spojení+ Ach Jorahu, tak moc... +nedopoví a jen zasténá do jeho rtů. Zvedne se až na špičku žaludu a pak prudčeji dosedne a několikrát to zopakuje. Připadá si jako nabitá elektřinou, která jí pulzujr pod kůží+

+Ošije se a úkosem na ni koukne se zkousnutým rekem+ Já ehm... Ona je mrtvá +řekne tiše, ale slyšitelně+ Heja! +popožene koně kopnutím do slabin+ co hledáš v králově přístavišti? Není tam nic dobrého
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 20, 2012 6:40 pm

+nevydrží jen tak nečině ležet, prudce se zvedne do sedu a obejme ji pažemi kolem boků, nadzvedává ji na sobě, zatímco jeho ústa najdou její bradavky a jazykem je začne laskat+

+překvapeně otevře ústa a chce něco říct, ale Brienne jí ujede, tak ji dožene+ To mě .. to mě mrzí, Brienne. +koukne na ni omluvně+ Já vím, musím tam někoho potkat, ale... kde je vůbec něco dobrého? Něco takového si asi musí udělat každý sám.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 20, 2012 6:45 pm

+Obejme ho nohama kolem pasu, drží se ho za ramena krouží pánví v jeho klínu. Položí se zády na kraj postele, až rameny a hlavou visí ve vzduchu, pravou nohu mu dá na rameno a ten šílený úhel jí způsobuje nekonečnou rozkoš+ Ano, Jorahu, prosím...Ano! +kňourá jako kotě+

+Položí svou těžkou ruku v rukavici na její útlé rameno, aby věděla že se na ni nezlobí+ nemůžeš za to, nikdo z nás krom Freyů +procedí skrze zuby+ máš pravdu, musíme si život udělat dobrým aby jím byl +usměje se+ nemáš hlad? můžeme na chvíli zastavit, napít se nebo tak
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 20, 2012 6:52 pm

+mezi zuby mu unikají steny a on přiráží, skoro na vrcholu, ale rozhodnut počkat na ni, bere si ji divoce, držíc ji za boky, sem tam ji škrábne nehtem do kůže, ale nevědomky, jak ho pohlcuje vášeň a vzrušení+

+když se jí dotkne, tak jí pohlédne do očí a usměje se na ni+ Ano, mám hlad a ráda bych si protáhla nohy. +kývne a když dojedou na příhodné místo, kde začíná lesík, tam zastaví koně a s úlevným vydechnutím seskočí dolů a protáhne si nohy+ Nejsem zvyklá jezdit na koni takovou dálku. +usměje se na ni omluvně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 20, 2012 6:57 pm

+Pomalu se ztratí v bouři orgasmu, zvláční mu v rukou a celá se rozchvěje, pevně se kolem něj stahuje. neví jestli v dlaních křečovitě svírá jeho kůži, nebo potah postele a je jí to jedno+

+Mile jí úsměv oplatí+ nemusíš seč za nic omlouvat, každý netráví v sedle tolik času jako já +seskočí a uváže klisnu ke stromu na kterém příhodně rostou nějaké skoruše, tak jich pár natrhá a podá Wenai+ nejsou nic moc, ale dodají energii docela rychle
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 20, 2012 7:09 pm

+se zabručením propadne orgasmu chvilku po ní, vystříká se do ní a ještě několikrát přirazí, než se lehce položí na její krásné a rozpálené tělo, vtiskne jí na ňadra několik polibků+ Syriano... +splyne mu udýchaně ze rtů+

+vezme si od ní dva plody a do jednoho se zakousne+ Díky. +kývne jí a chyilku kouše do plodů a nenápadně si ji prohlíží+ Cestuješ často sama, že? +zeptá se jí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 20, 2012 7:22 pm

+Tulí se k němu, k jeho pevné hrudi, očuchává jeho omamnou mužskou vůni a na okamžik zapomene na vše kolem a hlavou jí bleskne že tohohle muže by mohla milovat, zůstat tam s ním, nikam se nevracet. Zavře oči a rychle takové myšlenky zaplaší+ Jorahu... +pohladí ho po krku+

+Zakousne se do oskoruše a šťáva jjís teče po bradě, tak ji hřbetem ruky setře+ no jo +pokrčí rameny+ Cestuje se mnou Válečník, on je jediný komu věřím, že mě během spánku nepodřízne jako podsvinče nebo neznásilní. Časy jsou zlé a někdo jako já.. muže jen provokuje tím jak vypadá +sedne si do trávy+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 20, 2012 7:34 pm

+nosem ji hladí po hladké kůži krku a vypadá jako v sedmém nebi, taky si tak připadá+ Ano, Syriano? +zašeptá+ Nechoď pryč. +zašeptá ještě tišším hlasem, jako by ji prosil a sevře ji v obětí+

+udiveně se na ni podívá+ Ale mě jsi nechala držet hlídku, zatímco jsi spala. +pak se její údiv změní v měkký pohled, sedne si vedle ní a chytne ji za ruku+ A jak bys chtěla vypadat? Jako křehké dámy v brokátu a hedvábí zašněrované do korzetů? K nim se muži nechovají o moc lépe, jen to tak vypadá. A ony nemají svaly aby se jim ubránili. A já myslím, že je důležitější, co má člověk tady +ukáže jí na hlavu+ a tady +klepne jí doprostřed hrudního plátu, kde má srdce+ než jak vypadá.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 20, 2012 7:48 pm

Ššššš +dá mu prst na rty a pak mu na ně vtiskne polibek+ neodcházím +usměje se na něj a prohrábne si vlasy+ Nemám kam jít, než se to urovná, takže +přitulí se k němu blíž a pak se zarazí+ nebude Khalovi nebo Khaleesi vadit, nebudu jim vadit?

Já bych... já... +zčervená až po kořínky svých světlých vlasů a sklopí oči+ vždy jsem chtěla být mužem +broukne tiše, jako by se za to styděla+ jsi laskává, že mi ta slova říkáš, děkuji ti +mírně se jí ukloní+ i ty jsi velmi silná žena, vidím to +chytne ji za zápěstí a ruku tam nechá o něco déle než je nezbytně nutné+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions