Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » stř čer 13, 2012 12:20 pm

+první si jen prohlíží, bez jakéhokoli náznaku sexuality nebo čehokoli, jenom trochu zvědavě, když Mance přijde dovnitř a položí na zem kompletně opilou spící Wenai, První trochu šokovaně zvedne jedno obočí, zvedne ji, přehodí si ji přes rameno+ Pojď se mnou. +kývne na Syr+
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 13, 2012 12:25 pm

+Když vidí Wenai v jaké, je stavu neví jestli být ráda, že není několikrát znásilněná, nebo jeslti ji hned vzbudit. Vyleze z postele, popadne batoh a už stojí u Prvního, když se ještě otočí a udělá několik kroků k Mancemu+ Sbohem králi Divokých +stoupne si na špičky a hluboce ho políb+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 13, 2012 12:35 pm

+co tam dělá Syr, je Prvnímu celkem jedno, že je pak dohoní a vyjde ze stanu, mlčky jde přes tábor divokých, kolem je ještě tma, ale když dojdou na okraj tábora, tak se východ začne prosvětlovat, První jde pořád dál, až když vysvitnou první sluneční paprsky, tak je oslní a všichni tři se najednou ocitnou někde jinde, v listnatém lese, země je teplá a voní spadaným listím, První položí Wenai opatrně na zem a propleskne ji, pak jí položí ruku na čelo a něco zašeptá+

Wenai: +okamžitě ji opustí opilost i případná kocovina a otevře oči+ Co je? Co je?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 13, 2012 12:39 pm

+Doběhne prvního a než si uvědomí co se děje jsou v krásném lese, všude kolem cítí hutnou vůni země. Sedne si na zem a sleduje Prvního s Wenai+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 13, 2012 12:44 pm

+posadí se a koukne na Syr+ To jsem jako zase někoho zbalila a je z toho průser? +zatváří se omluvně+ A kde to jsme? +rozhlídne se kolem+

První: Jste v lese Prvních lidí. Tedy, my jsme jejich šamani. +zvedne se a ukáže k háji bílých stromů+ Pojďte se mnou. Všechno se dozvíte. +jde tam, kde na ně čeká další čtyři První+

Wenai: +přijde k Syr+ Co se dělo? +koukne na ni nenápadně a poněkud zmateně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 13, 2012 12:47 pm

Wenai, myslím, +zadívá se na ty 4 první+ že je vlastně včechno v pohodě, nic jsi neprovedla +stiskne ji zápěstí+ nedělo se nic moc, co by stálo za vykládání, spila ses a tento jeden nás odvedl sem +pokrčí rameny+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 13, 2012 12:54 pm

+viditelně se jí uleví+ Tak dobře. +kývne a jde k těm Prvním, najednou neví, jak má začít, ale nakonec od pasu vyloví tu látku po babičce a ukáže jim ji+ Moje babička, kdysi přinesla tohle, já bych chtěla vědět, co to je. Tedy... proto jsem vás hledala. +dívá se z jednoho na druhého+

První: +jeden z nich zavrtí hlavou+ Ne, to my jsme tě hledali. Zavolali jsme tě, aby jsi přišla a pomohla zachránit tuto zemi tím, že porodíš dítě, které obnoví naši moc.

Wenai: +koukne na něj a trochu se zašklebí+ No, víte, mě to opravdu moc mrzí, ale to možné nebude. Já totiž děti mít nemůžu, už když mi bylo třináct, tak na to přišli, mám tam dole něco zablokovanýho, takže vás asi zklamu. +smutně pokýve hlavou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 13, 2012 12:58 pm

+Spadne já čelist, jak to ten První na Wenai vybalí a ošije se, je potichu, tohle se jí tak nějak netýká, tka jen dává pozor, kdyby WEnai potřebovala pomoct+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř čer 13, 2012 1:16 pm

První: +zavrtí hlavou+ Když ses narodila, tak jsme tě nechali odnést do jiného světa, do toho, který považuješ za svůj domov. Hildegarda... tvoje babička... to pro nás zařídila. +na chvilku se odmlčí+ Tvůj otec-
+ale Wenai mu skočí do řeči+ Ne! Já to nechci vědět! Pokud je pravda to, co mi tu vykládáte, tak tohle rozhodně nechci vědět. Ani kdo je moje pravá matka. Nechte si to. +zaškaredí se na ně+ Beztak se mě pokoušíte jenom oblafnout.
+První zavrtí hlavou+ Je to pravda. Dotkni se svého břicha.
+Wenai se na něj nanejvýš podezřívavě podívá a pak se opatrně dotkne svého břicha, když ucítí, že v ní něco je, tak spadne na kolena a udělá se jí dsně špatně+ Ty vole Syr. To bude průser. +schová si hlavu do dlaní+ Co budu dělat?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř čer 13, 2012 1:23 pm

+Rychle přejde k Wenai a položí jí ruku na břicho a pak s ní ucukne jak pod ní ucítí pohyb. Podívá se na vyděšenou Wenai a přitáhne ji k sobě v ochranném gestu+ To bude, kurva, to bude. +stoupne si před ni, a podívá se na První+ Nemáte nejmenší právo. pojď Wenai +vytáhne ji opratrně na nohy+ odcházíme
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions