Pokoj č. 15

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj č. 15

Příspěvekod Eryan » pon čer 11, 2012 9:15 pm

On se dobre dokaze o sebe postarat sam *usmeje se jelikoz Bjorn evidentne nevi co je to za kouzelne (krvelacne) kotatko a kopne do sebe panaka...nez stihne cokoliv odpovedet necha si od nej uloupit polibek* hm bylo by zajmave kdyby takove zvyky meli vsude...Znas jeste nejake zvyky? A odkud ze to jsi? *nalije oboum dalsiho panaka a prejde ke gauci kde se pohodlne usadi a se zajmem ho sleduje*
Carpe diem quam minimum creduls postero - Užívej dne a nedůvěřuj lehkomyslně zítřku
Eryan
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » úte čer 12, 2012 7:20 pm

+Nechá ji od sebe utýct a jen se pousměje.+ Znám mnoho mnoho zajímavých zvyků, který mají hodně starý základy. +Nalije jim další kolo+ Jag är från Sverige, vackra. +Mrkne na ni+ Na severu je docela zima, tak jsem odtamtud na nějaký čas vypadl. +pokrčí rameny+ přivádí tě sem něco konkrétního? Eryan? +nechá její jméno vyznít a propíjí se do ní pohledem+
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Eryan » úte čer 12, 2012 7:35 pm

A jaké další znáš? *sleduje ho* Finština nebo tak něco? Bohužel tomuto jazyku nerozumím *usměje se* Konkretniho ani ne *pohrává si s panákem* Stýskalo se mi po starých známích. *usměje se* Tak na co si připijeme nyní? *mrkne na něj*
Carpe diem quam minimum creduls postero - Užívej dne a nedůvěřuj lehkomyslně zítřku
Eryan
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » úte čer 12, 2012 7:39 pm

Skoro krásko, byla jsi blízko. Švédsko. Tak po starých známých, hádám že s Wenai a tou druhou jste byly asi hodně divoký známý hm? +Udělá k ní krok+ nechám to na tobě, starý zvyky... nech se překvapit, nechci vystřílet všechny moje esa hned +zasměje se bublavě+
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Eryan » úte čer 12, 2012 7:44 pm

Safra *udělá sklamaný výraz že se netrefila* Divoký? *začne se smát* Otázka je co bereš za divoké. Ale řekněme že maličko jo...*uculí se* Tak na naše setkání...*pozvedne panáka a kopne ho do sebe* Má říz...*kývne uznale* Tak to jsem zvědavá co máš za esa *vpije se do něho pohledem*
Eryan
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » úte čer 12, 2012 7:47 pm

Víš jak znám ty dvě +věnuje jí významný pohled+ tak jste byli divoký hodně. Jsi pořád taková? +stoupne si k ní na šířku dlaně, bříškem prstu jí přejede po líci a zastaví se na rtech, které obkrouží+ nech se překvapit. +postaví panáka na stůl a odstoupí od ní. Ukloní se jí, s rukou u pasu+ přeji vám příjemný pobyt, slečno Eryan. +loupne jí polibek na krk+ kdybyste měla jakékoliv +na to slovo dá důraz+ přání, volejte mne ve dne v noci. +uculí se a má se k odchodu+
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Eryan » úte čer 12, 2012 8:44 pm

No ja příliš divoká být nemohla jelikož jsem byla v té době poněkud vdaná...*ukáže ještě světlé místo na prstu kde sídlil manželský prsten* Ačkoliv je pravda některým věcem to nebránilo když tak přemýšlím zpětně. Ale co se týká mé divokosti to by sis musel zjistit sám *škádlivě se usměje...když k ni příjde maličko se jí zrychlí dech a zlehka jeho prst políbí* Pouvažuji o tom jestli budu volat *usměje se* ale je velmi neslušné nedopít *popostrčí k němu odložený panák*
Eryan
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » sob čer 16, 2012 10:38 pm

Myslíš že bych měl? +zeptá se s úsměvem, přestože už ted je přesvědčený, že její divokost milerád bude hledat.+ Takže vdaná panička +přejede prstem po bledém místě na prstu+ co na těch manželstvích všichni mají +povzdychne si skoro až bolestně+ Samozřejmě máš pravdu! +přibouchne zase ty dveře a vezme si nedopitého panáka+ je to velice neslušné +Ťukne si s ní a vklopí to do sebe+ začínám mít podezření, že mě chceš opít, ale musím tě varovat, já vydržím děsně moc +řekne dvojsmyslně+
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Eryan » úte čer 19, 2012 11:36 am

No to je na tobě *usměje se* Popravdě taky nevím co na tom mají...I když musím říct že to mělo i své světlé stránky. Třeba rozvod. *nalije dalšího panáka* Vážně? To si musím vyzkoušet. *kopne do sebe dalšího panáka*
Eryan
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pát črc 06, 2012 6:53 pm

Jen zkoušej zkoušej +rozvalí se do křesla, skříží nohy v kotnících a má tak parádní výhled na její... oči. Vytáhne vysoko obočí+ Co je na rozvodu skvělého? Lidi na sebe řvou, vytahujou špínu... ale proti gustu, musím si zapamatovat, že se nechci ženit +vyzubí se+
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

PředchozíDalší

Zpět na Hotelové pokoje