Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » ned čer 10, 2012 4:51 pm

Protože zima se blíží. +vypadá na chvíli zamyšleně+ Schovávají se, protože jejich čas přešel a další ještě nenadešel, to mi alespoň řekli. +vybrnká na harfu dalších pár tónů+ Ničím se od nás neliší, aspoň ničím, co by bylo zjevné na první pohled. Vypadají jako ty nebo já. Ale jsou mocní. A ovládají moc země.
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 4:58 pm

Zima se blíží... ta slova znám +pohlédne na něj překvapeně+ ty jsi Stark? +neví jak k tomu závěru došla+ ano tu moc jsem pocítila na vlastní kůži, +když si na to vzpomene jako by uvnitř ní zahořel znovu onen oheň+ viděla jsem roztát přes dvě stopy sněhu a zazelenat se louku pod ním, květy zaplavily ten palouk během pár vteřin... bylo to, čarokrásné +podívá se na něj a v očích se jí odríží plameny ohně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned čer 10, 2012 5:00 pm

+odloží loutnu a nakloní se k ní, docela blízko, pohledem se jí vpíjí do očí+ Takže jsi to ty, to tebe První chtějí. Ale k čemu? Co s tebou udělají, zrzavá? A není tebe pro ně škoda? +zeptá se jí a chytne ji za ruku+
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 5:10 pm

Ne Mance, mýlíš se, nejsem to já, ale to nedochůdče, co se toulá někde po tvém táboru. +odpoví mu a zkusí mu vyškubnout ruku ze sevření+ a nemám nejmenší tušení na co je hledáme, natož co s Wenai udělají
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned čer 10, 2012 5:29 pm

+nechápavě se zamračí a pustí její ruku+ Ona? To není možné... +zavrtí nevěřícně hlavou, pak se zamyslí a nakonec na ni koukne+ Ale když je to tedy ona, tak ty... +usměje se na ni a vypadá, že se na něco chystá+ jsi volná, že?
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 5:32 pm

Ale ano, je to možné, vlastně ona je mnohem víc zvlášní než ty si myslíš, a i když to není poznat i ona je ohněm políbená +je k němu naklonená když to říká, pak ale vypadá dosti nechápavě+ jak volná? já nejsem, teda jsem, ne... +zamotá se do toho+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned čer 10, 2012 5:37 pm

Ona ať zajímá třeba první. +trochu zmateně se na ni podívá, ale usmívá se+ Takže nevíš? +usměje se na ni, chytne ji zase za ruce a najednou ji políbí+ Tak jsi nebo nejsi? +zeptá se jí+ Nebo spíš: chceš nebo nechceš?
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 5:53 pm

+překvapeně zamrká nad jeho otázkou a polibkem a odtáhne se od něj jak jen může+ nejsem volná a nemohu si s tebou nic začít +Divá se mu do oči když to říká ale o tom jestli chce nebo ne se nezmíni, ale tváří se přesvědčive, přece mu tam hned neroztáhne nohy+

Mance: +usměje se nad tím, jak se odtáhne+ Někdo by řekl, že odmítnout krále je ta největší hrubost. +natáhne ruku a pohladí ji po tváři+ Můžeš co chceš. Tady jsi svobodná. +tiše a klidně k ní promlouvá+ A už víš, jaká je v noci zima.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 6:06 pm

Svobodná +zopakuje to tiše a stále ji to slovo zní v hlavě a tak krasne chutná+ hrozná zima +pak se ale ušklíbne jak snadno se jim nechala zblbnout+ Omlouvám se vaše výsosti +vytrhne se mu, vstane a nechá ze sebe spadnout zbytek oblečeni+ tak si mě utrhni máš li na to koule +špitne tiše+

Mance: +usměje se a vstane+ Omluva přijata. +chytne ji za pas a přitáhne si ji k sobě+ Jaký mám koule, to ještě uvidíš. +zašeptá hrubým hlasem a vášnivě ji políbí, rukou jí vjede do ohnivých vlasů a tiskne ji k sobě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 6:19 pm

ale buď opatrný i růže má trny +zašeptá do polibku a pak už nic neříká jen ho divoce líbá. Ruce zahákne za jeho kazajku a stoupne si na špičky, snaží se to z něj stáhnout, ale na ty výmysly přezek a popruhů je krátká+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions