Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 3:52 pm

+jen mu přikývne a obezřetně ho sleduje když vychází pryč pak přijde k Wenai, vezme jí měch s vínem a zavdá si tak, až jí po bradě stékají malinké čůrky vína+ tak co myslíš? +začne žvýkat maso+ zvýšily se naše naděje?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 3:55 pm

Si piš. +uculí se na ni a je na ní vidět, že je už nametená+ Mají tady víno, sice není vyloučený, že nás někdo neznásilní, ale..! +zvedne prst, aby svoje slova zdůraznila+ Mají tady víno! +taky se pořádně napije+ A je tu teplo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 4:01 pm

Jo, to teda mají +ještě si párkrát zavdá, ale rozhodne se zbytek přenechat sestře, jedna z nich by měla mít čistou hlavu+ jen si dej +poplácá ji po ramenou a nechá ji měchu a ohni a usadí se za Manceho stůl na které se rozkládají nějaké mapy a snaží se v nich číst, nebo aspon zjistit, kde jsou, do oka jí padne napěchovaná dýmka a tak neodolá a zapálí si ji k tomu. Skoro orgasmicky vydechne kouř a pohodlnějš se usadí v křesle+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 4:08 pm

+neslyšně vstoupí do stanu a zezadu přistoupí k Syrianě+ Jsme tady. +ukáže na mapu na bod+ Bohužel vám nemůžu ukázat, kde přesně jsou první, protože jsou tak trochu mimo místa. +sedne si do křesla vedle a vezme do rukou harfu a začne na ni brnkat+

Wenai: +škytne a chová v náručí měch, jako dítě a sem tam z něj upije+ Kde tu máte hajzlík? +zeptá se Manceho, a pak zavrtí hlavou+ Já si ho najdu, nenechte se rušit, děti, nenechte se rušit! +vyjde ze stanu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 4:15 pm

+Vůbec ho neslyšela a tak sebou škubne a srdce jí vyskočí až do krku+ fuj jsem se... +nedořekne to a zadívá se na mapu a pak na Manceho, který si tam brnká na loutnu a no je to hezký+ my je najdem +řekne mu naprosto přesvědčivě. Nechápavě se podívá na Wenai, ale nechá to být+ když jsme v Pentosu řekli že jdeme za Zeď, všichni se nám smály a vida +rozpřáhne ruce a usměje se. Z toho ohně a vína je jí trochu horko a tak si sundá jednu vrstvu kožešin+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned čer 10, 2012 4:20 pm

Mance: Můžeš si toho sundat víc, ohněm políbená. +nakloní se k ní+ Snad ještě ovládám sváděcí techniky civilizovaného světa, ale ty mi jistě trochu barbarství odpustíš. +usměje se na ni, znovu se opře a zase začne brnkat na loutnu+ Někde tu určitě zbylo i trochu vína, jestli chceš.
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 4:25 pm

Proč mi říkáš Ohněm políbená? +podívá se na něj, protože už je to podruhé co jí tak řekl+ na to zapomeň, já s tebou rozhodně spát nebudu!
Divoký králi. +zvedne se a poohlídne se po nějakém tom víně a oběma jim nalije do rohu a zase si sedne. Za chvíli se jí na čele začne perlit pot a tak chtě nechtě se vysleče jen do haleny a cítí se divně+ Mance, je pravda že jsi... opravdu jsi je našel?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 4:28 pm

Mance nájezdník, Král divokých za Zdí
Obrázek
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » ned čer 10, 2012 4:35 pm

Mance: +pokrčí rameny+ Můžeš a nemusíš, jsi svobodná. +usměje se na ni+ Protože tvé vlasy jsou ohněm. Jsi dítě štěstí. A oheň je v tobě. +hluboce jí pohlédne do očí a pak kývne hlavou+ Ano, našel jsem je. Možná si oni našli mě. Ale mluvil jsem s nimi. +dál brnká na loutnu a prohlíží si ji+
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned čer 10, 2012 4:39 pm

Dítě štěstí, to si musím zapamatovat, až se příště dostanu do dalších sraček, tak si na to vzpomenu. +Ale vykouzlí jí to na tváři docela hezkej úsměv, nebo to je to víno? Opře se, pokuřuje dýmku a vpíjí se do něj pohledem, aby snad poznala zda jí nelže+ řekni mi, jak vypadají? proč se schovávají? proč jsi svolal všechen divoký lid a táhneš na ZeĎ?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions