Camorr

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Camorr

Příspěvekod Locke Lamora » ned čer 10, 2012 3:23 pm

nechci se jí mstít, U třináctého je to má sestra, přeji jí jen vše dobré, Nechť se zlodějům daří! přiznávám, že jsem ji miloval, ale to už je pryč, odešlo to. +podívá se na ní z boku, a ještě nikdy se necítil tak zranitelnej+ Nebral jsem tě sem jenom abych si s tebu pohrál a pak tě zase vrátil
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 3:27 pm

+ošije se+ Každej máme nějakou minulost. +podívá se na něj+ Je to minulost. +chytne ho za ruku, možná až moc křečovitě+ To je dobře, Locke. +najednou se k němu nahne a pevně ho obejme+ Sakra práce. +zamumlá potichu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » ned čer 10, 2012 3:31 pm

+Objímá ji, tiskne se k ní a je vděčný že neutekla pryč+ jo, máš naprostou pravdu, jsem nebo apspon já v pěkným maléru +vtiskne jí motýlí polibek pod ucho+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 3:39 pm

+otře se mu tváří o tvář+ Můžeš mi říct, kdyby něco, jenom... zkus mi nelhat, Locke. Jo? +koukne na něj+ Od toho máš přece manželku. +usměje se potutelně+ Aby ses jí mohl svěřit. Mimo jiných nemravných věcí, teda.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » ned čer 10, 2012 3:49 pm

Nebudu ti lhát, slibuju +nasaje její krásnou vůni a hned je mu líp+ jsi přece moje žena +vypadá to, jak by to tak opravdu bral+ myslíš nějaký jiný nemravnosti, než kerý už jsme dělali? +povytáhne obočí a odhodí si kštici z tváře+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 3:53 pm

+uculí se na něj a v očích má všechny ďábly světa+ Je ještě spousta nemravností, který jsme ještě nedělali, Lamoro. +mrkne na něj+ A všechny mají svůj čas. +culí se, jako by se tam na něj měla každou chvilku vrhnout a znásilnit ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » ned čer 10, 2012 3:58 pm

v to z celý mí pekelný duše doufám, ženo moje +zazubí se na ni+ a kdy ten vhodný čas přijde, abych třeba nebyl zaneprázdněnej nebo tak, chápeš. Zapomněl jsem ti říct +plácne se hraně do čela+ zavádím tu nový zvyk při přijímání nových členů +ted už je vyloženě vykřeněný+ mohla bys roztáhnout ty svý hezký stehna?
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 4:03 pm

+uculí se na něj+ To určitě zaneprázdněnej nebudeš, to se neboj. +velmi podezřívavě se na něj podívá+ Co to je za zvyk? +pomalu a opatrně roztahuje nohy a hraně ostražitě ho sleduje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » ned čer 10, 2012 4:07 pm

To je takovej zvyk, +mluví zatímco si klekne do škváry na střeše a roztáhne jí nohy široce od sebe a stáhne jí kalhotky na půl žerdi+ že si musím promluvit velice důvěrně promluvit a s jinými částmi tvého těla, než jen rty a mozkem, rozumíš +foukne jí na podbříšek a pak na něj vtiskne několik drobných polibků+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 10, 2012 4:13 pm

+zasměje se+ Ale ten ti toho moc rozumnýho neřekne. +culí se a snaží se nedat najevo, jak se jí to líbí+ A jako tvoje žena s takovýmhle zvykem zásadně nesouhlasím.

Lidi! +vykoukne tam k nim hlava Jeana+ Nechte těch blbin a pojďte dolů, musíme probrat ještě pár věcí.
+Wenai se pokusí se nějak zahalit, což se jí s Lockeho hlavou mezi nohama zrovna dvakrát nepovede a tak poněkud zčervená+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí