Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon kvě 28, 2012 8:40 pm

JON: nemáš zač, my jsme Noční hlídka, +dá si ruku na hruď a hrdě se napřímí+ Pamatuj si, vyhněte se Krasterovi +naléhá na ni a to už se tam doloudá Pyp, sjede ho pohledem a uvidí bledou skvrnu na černi kalhot a povytáhne obočí+
PYP: No moc na mě nečum, já se nepochcal, asi mě posral pratur +rozhodí rukama+ jo Krasterovi se vyhnite, leda byste chtěli pár bastardích holek +zaxichtí se+ hej, a když se budete vracet, tak jednou houknout na roh, jasný? jednou! +zopakuje jim to jako by byli retardky+ je-dnou +plácne Jona do ramene, aby se pohnul, protože mu mrzne pták ale lord Sníh pořád tak divně hledí na Wenai+ ježiš tak ji opíchej a jdeme
JON: Drž hubu Pype, jsi v božím háji. +věnuje Wenai nesmělý úsměv a cosi mu šeptá v hlavě, ale je to moc tiché na to, aby tomu rozumněl, dá jí malý černý roh, pobitý stříbrem+ jednou, dlouze +přejede jí prsty po tváři a otočí se k odchodu+ Šťastnou cestu, nechť jsou k vám bohové milosrdní
SYR: +dech jí přimrzá na rtech a je jí Jona trochu líto, že si nic nebude pamatovat, ale je to pro jeho dobro, kdo ví, co všechno by ho to pak mohlo stát.Přejde k Wenai+ Děkujeme vám bratři noční hlídky +poděkuje jim vlídně a na Pypa mrkne+ tak pojď +vezme Wenai za ruku+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon kvě 28, 2012 9:03 pm

WENAI: +usměje se na Jona, v ocich má vrelost+ Měj se hezký Jone Sněhu. +sevřel v prstech roh+ Děkujeme vám. A neživte v sobě zbytečnou naději. My se totiž vrátíme. +usměje se ba ně chytne Syr a vydají se do sněhových pustin+
JON:v to doufám +pokývne vážně+ Bohové s tebou Wenai, ať už si kdokoliv. +Chvíli se za nimi dívá pak se otočí a hvízdne na prsty, Duch přiběhne neslyšně jak duch a spolu s Pypem se vydají zpět k bráně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 29, 2012 5:42 pm

Wenai: ty jo. Tak tady nám asi umrzne zadek nehledě na to že vlastně nevíme kam máme jít. +usměje se na ní a vypadá šťastně+ půjdem na sever?

Syr: Jo, to teda umrzne a proto jsem nám ehm obstarala pál sobolích kůží na víc +poklepe na torbu ve které jich je nacpaných mraky, ale jsou pěkně zmenšené+ Jo, pojďme, jsem zvědavá jestli tam najdeme konec světa, nebo ty první lidi. A mám špatnou zprávu, došel nám tabák, takže kouřit můžeme tak maximálně rampouchy +ale taky nevypadá moc že by jí to vadilo+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 29, 2012 9:42 pm

Ty ses teda fikana. +usměje se na ní ale když slyší to o tom tabáku tak se ji v ocich objeví děs+ ne! To nemyslis vážně že ne? Ty si že mě děláš srandu já to vím my určitě máme co kouřit! +zoufale ji chytne za rukáv+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 30, 2012 1:14 pm

No +podívá se na ni s obavami+ já už nic nemám a pokud nemáš někde něco ulité +pokrči sklesle rameny+ Wenai co to bylo tam v tom božím háji? Bylo to... Nádherné zvláštní
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 30, 2012 3:16 pm

Hm nemám. +zabruci sklesle+ já nevím co to bylo. Možná ti stáří bohové jak říkal Jon. Ale abych řekla pravdu tak si toho taky moc nepamatuju. Hlavně ten pocit. A jeho tělo. +trochu se zasní+ Ale bylo to,jako by nás někdo ovládal. +pokrčil rameny+ co s tím už...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 31, 2012 6:10 pm

U Potopeného boha, stejně to muselo být úžasný +ždouchne do ní bokem a plahočí se dál sněhem+ Začíná se smrákat, možná bysme měli rozdělat oheň, abysme fakt neumrzli, seš pro.? Nevíš jak udělat nějakej přístřešek nebo tak? +začínají padat drobné sněhové vločky a ulpívají na jejich kožešinách+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 04, 2012 9:32 pm

+uculi se+ Jo bylo to hezký. +rozhlidne se kolem+ no nevím. Přístřešek možná tak iglú, ale myslím že by nám mohl stačit oheň. Ne? Říkala jsi že máme nějaký soboly kůže.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte čer 05, 2012 8:45 pm

No jasně že máme +poklepe na torbu a pod rozložitým starým smrkem je začne rozkládat na zem a několik jim nechá na zakrytí+ Beru si první hlídku hm?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte čer 05, 2012 9:11 pm

Wenai +zasklebi se+ My jako budem držet hlídku? To se jeden nevyspi. +tak mě pak někdy vzbud. Až bude čas. +zcne se chumlat do kozesin+

Syr: nebrč a spi už +přitáhne si blíž k tělu kožešinu a jdou jí vidět snad jen oči, dechem si to tam vevnitř zahřívá, je opřená o strom a žmourá do stále se víc sšeřujícího lesa, a za chvíli se jí začnou klížit oči, až nakonec přece jenom usne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions