JON: nemáš zač, my jsme Noční hlídka, +dá si ruku na hruď a hrdě se napřímí+ Pamatuj si, vyhněte se Krasterovi +naléhá na ni a to už se tam doloudá Pyp, sjede ho pohledem a uvidí bledou skvrnu na černi kalhot a povytáhne obočí+
PYP: No moc na mě nečum, já se nepochcal, asi mě posral pratur +rozhodí rukama+ jo Krasterovi se vyhnite, leda byste chtěli pár bastardích holek +zaxichtí se+ hej, a když se budete vracet, tak jednou houknout na roh, jasný? jednou! +zopakuje jim to jako by byli retardky+ je-dnou +plácne Jona do ramene, aby se pohnul, protože mu mrzne pták ale lord Sníh pořád tak divně hledí na Wenai+ ježiš tak ji opíchej a jdeme
JON: Drž hubu Pype, jsi v božím háji. +věnuje Wenai nesmělý úsměv a cosi mu šeptá v hlavě, ale je to moc tiché na to, aby tomu rozumněl, dá jí malý černý roh, pobitý stříbrem+ jednou, dlouze +přejede jí prsty po tváři a otočí se k odchodu+ Šťastnou cestu, nechť jsou k vám bohové milosrdní
SYR: +dech jí přimrzá na rtech a je jí Jona trochu líto, že si nic nebude pamatovat, ale je to pro jeho dobro, kdo ví, co všechno by ho to pak mohlo stát.Přejde k Wenai+ Děkujeme vám bratři noční hlídky +poděkuje jim vlídně a na Pypa mrkne+ tak pojď +vezme Wenai za ruku+