Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 25, 2012 10:32 am

Jó? +podiví se+ To si nepamatuju. +zavrtí hlavou a projde tunelem až se konečně pořádně nadechne na druhé straně+ To byla ale ledárna. +ohlídne se za sebe do tmavé díry tunelu+ Co? +koukne na Jona+ Čarostrom? Ne, co to je?

Pyp: +nenápadně srovná krok se Syr a chvíli jde mlčky vedle ní+ Takže... +začne pak pomalu, protože pořádně není jak+ Ty seš ženská...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 10:41 am

JON: čarostromy jsou tvářemi starých bohů, aspon takhle mi to říkal otec, myslím. Uvidíš, jsou krásné, vyřezali je první lidé a tam kam jdeme je největší háj, jaký jsem kdy viděl +pozvedne koutek v nesmělém úsměvu a věnuje ho Wenai, pak ale zklopí oči a raději se dívá pod nohy+

Syr: +podívá se na něj a koutky jí cukají+ očividně +přikývne jeho zjištění+ a ty seš chlap, nebo spíš kluk +mrkne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 25, 2012 11:17 am

+vrátí mu úsměv a ještě se na něj dívá i když on se pohledem vpíjí do země+ Proč jsi šel na Zeď, Jone? Ty tu něco hledáš, nebo tak?

Pyp: +narovná se a vyprsí+ Já jsem Muž Noční hlídky. +mrkne na ni+ Jsem teda chlap- +zahýbe na ni významě obočím+ Možná by sis to mohla vyzkoušet, jak moc chlap jsem.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 11:25 am

JON: +Zase se na ni podívá, tentokrát dýl a sníh jim pod nohama křupe+ Z každé generace rodu starků jde jeden syn sloužit na Zeď, už od dávných dob. Můj strýc Benjen býval... je prvním průzkumníkem a tak +pokrčí rameny+ na Zimohradu jsem byl paní Catelyn přítěží a tady jsem měl aspoň strýčka. Otec je na mě myslím hrdý +stáhne obočí jak nad tím přemýšlí+

Syr: +Sjede ho pohledem+ a jak moc seš chlap, Pype? +zeptá se se zájmem+ akorát +dělá jakože přemýšlí+ neskládáte náhodou nějakou přísahu nebo tak něco? +zapátrá mu v tváři a snaží se nesmát+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 25, 2012 11:32 am

+usměje se na něj a položí mu ruku na rameno+ Určitě je na tebe hrdý a tvůj strýc taky. +povzbudivě se na něj podívá+ A kde je tvůj strýc, myslím, že v hradě jsem ho neviděla.

Pyp: +zadívá se jí do očí, strašně vážně+ Já jsem opravdovej chlap. +kývne+ No, jako jo, přísaha tam je, chápeš, ale tahle část, je tak jako jenom na oko. Kvůli starejm časům a tak. +znovu se na ni tak zadívá, jako by ji tam nejradši povalil do sněhu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 11:39 am

JON: +tvář se mu roztáhne v úsměvu+ Díky +stiskne jí ruku a hned ji zase stáhne zpět+ Strýc Benjen se ztratil. Ze své poslední výpravy do Mrazoklů se ještě nevrátil, ale já vím, že tam někde je. Vím to. +řekne rozhodně+ třeba jej najdete se svou sestrou a on vás pak přivede zpět.

Syr: Tak kvůli starejm časům jo? +zavrtí hlavou a už ten smích nedokáže dýl zadržovat a jeho pohled jí neujde+ Nech si zajít chuť chlapče, nebo spíš zajdi si do Krtince, na mě nemáš +mrkne na něj a začne si něco pohvizdovat+ ale klidně to zkoušej +dodá ještě+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 25, 2012 11:42 am

+rozmotá tam mapu+ Kde jsou mrazokly? +hledá je tam+ Kouknem se po něm, jo? +usměje se na něj a dívá se na něj dýl, než je nutný až konečně odtrhne pohled a zase se soustředí na mapu+ Jak vypadá?

Pyp: Ts! +založí si ruce a tváří se načučeně+ To bys mohla být ještě ráda. +mumlá si pro sebe a dívá se na druhou stranu, než je ona+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 11:51 am

Syr: +to jí donutí k další salvě smíchu a ten se rozlíhá blízkým okolím, ale z lesa nevyletí ani vyplašený pták, ani vyhukaný zajíc+

JON: +Stoupne si vedle ní a zlehka se dotýká svým ramenem jejího a taky se skloní nad mapou.+Tady +zabodne prst v rukavici na místo v horách+ Ale je to město Divokých, je to tam nebezpečné +z hlasu mu jde vyčíst starost, ale i radost z toho, že se poohlídne po Benjenovi, otočí se tváří k ní, jen kousek od její a dívá se jí do očí+ řeknu Duchovi +očima hypnotizuje její rty+ aby šel s váma
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 25, 2012 11:58 am

+kouká, co mu tam ukazuje a pak mu pohlédne do očí+ To ne. Ne, že bych nechtěla, Duch je skvělej zlovlk a obránce, ale je tvůj. +položí mu dlaň v rukavici na hrudník+ Musí být s tebou. +usměje se na něj+ My si poradíme. +spustí ruku a zase se rozejde směrem k božímu háji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 12:10 pm

JON: Dobře, je to tvé rozhodnutí +jsou už téměř na okraji lesa+ tudy +provede je cestou mezi nízkými keři až stanou před prvním a největším z čarostromů+

Obrázek
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions