Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 24, 2012 5:59 pm

+kouká, jak jí to ukazujou+ Aha, takže sem. +ukáže oblast+ Vy běžně chodíte. Takže tam nebudou... +zamyslí se a přelítne pohledem mapu+ A tohle je co? +ukáže na domek v lesích+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 24, 2012 6:05 pm

JON +odsune jí prst z toho domku+ tam se ani nepřibližujte +naléhá na ni+ to je Krasterův dům, jeho manželky jsou jeho dcery a svými syny... nemá žádné syny. Za žádnou cenu tam nechoďte jo?

Syr: No tak jo, já tam teda nepůjdu, už jednou manželka jsem +nedělá jí to žádné problémy se tomu vyhnout, ve skutečnosti to ale může být jinak že+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 24, 2012 6:11 pm

Hm... +zamručí+ Tam stejně není, co hledáme a na tohle nijak zvědavá nejsem. tam nepůjdem. +koukne na syr zkusí to vážhně, ale má u toho poněkud vyvalený oči+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 24, 2012 6:42 pm

No nedívej se na mě tak, já tam nepůjdu +zvedne umanutě bradu a dojí si svůj talíř+ tak jak? +do map se moc nekouká, páč s jejím navigačním smyslem se beztak ztratí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 24, 2012 6:43 pm

+naklopí do sebe půlku misky a pak se to snaží najednou spolknout aby to stihla a už pomalu vstává+ Jo, jdeme. +kývne+ Jdeme. Klidně. Já můžu. +otře si pusu a koukne na Jona+ tak co? Pustili tě?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 7:23 am

JON: Jo, starej medvěd mě...Lorde veliteli! +pozdraví statného muže, který právě přistoupil k jejich stolu+ nějaká změna? +zeptá se zamračeně+

Syr: +Zrovna si oblíká ty kožešiny co dostali od Tyriona, hodí si na hlavu kapuci a souká se do rukavic, když se tam objeví Mormont+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 25, 2012 10:03 am

Mormont: +zamračeně si je prohlídne a nakonec spočine pohledem na Syrianě+ Ne, ale klidně ho můžeš pozdravovat, jestli ho ještě někdy uvidíš. +sjede pohledem na Pypa a Jona+ A vy dva se koukejte vrátit co nejdřív.

Wenai: +taky se oblíkne, ale nijak moc se zatím nezatepluje, spíš si toi schová na pozdějc+ Tak jdem. +koukne na Mormonta+ Díky za pohostinnost. +usměje se na něj+ Máte náš nehynoucí dík.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 10:07 am

Syr: +přikývne, že jestli někdy ještě uvidí Joraha, tak mu to vyřídí+ Wenai, kde mám svůj mečák? +zeptá se jí se zvednutým obočím+
Jon: Bez starostí pane, Pype naber jim nějaké zásoby jídla +pošeptá kámošovi do ucha+ Duchu +zahvízdá na prsty a pak je odvede k tunelu pod Zdí, kde se s rachocením rumpálu začnou zvedat mříže a první chlad se jim začne zalézat pod kůži+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 25, 2012 10:13 am

+pokrčí rameny+ Vím já? Já ti ho nehlídám. +rozhlídne se kolem a nakonec jí podá její meč, když pak stanou před tunelem a ona nahlídne dovnitř tak jí to nedá a oklepe se+ Teda, to je trochu katastrofický... teda klaustrofobický. Tak ať už je to za náma. +odhodlaně vykročí do tunelu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát kvě 25, 2012 10:20 am

Tsss, mělas ho myslím naposled můj pane +vezme si svého mazlíka a umně si ho přehodí přes záda+ No páni +obdivně očumuje ten tunel a jak je možný že je to tam nezavalí, o nohy se jí otře hebká srst zlovlka který prosviští kolem a zmizí otevřenou bránou na druhý straně+

Jon: +pozdraví se s bratry a když projdou tunelem stanou na otevřené sněhem zaváté pláni za Zdí. Mrazivý čistý vzduch jim naplní plíce+ Tak jo, tudy. +odhodlaně začne postupovat směrem k božímu háji+ Vidělas už někdy čarostrom? +zeptá se Wenai+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions