Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon kvě 21, 2012 5:27 pm

Jon: +trochu mu zrůžový tváře a tak nesměle se na ni usměje+ no tak jo jasně. +podívá se na druhou ženu+ U starých bohů! to vás tam fakt nechá jít jenom tak? +vykulí trochu oči překvapením+ tak to zírám.
Sam: N-n-nic +vykašle sýpající a lapající po dechu+ Musím jít nakrmit havrany +zadívá se na Wenai jak na zbožný obrázek a neohrabeně a hlučně se od nich ztratí+
Jon: Omlouvám se za Sama, je z ženské společnosti trochu nesvůj +pokrčí rameny jako by on na tom byl líp+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 21, 2012 5:32 pm

+koukne na Syr+ Nechá nás tam jít jenom tak? +pokrčí rameny+ No, tak asi jo. To nevadí. +nakloní se k Jonovi+ Kde je ten boží háj? +kouká mu při tom do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon kvě 21, 2012 5:48 pm

No měla bys být ráda že nás hlavně nechá projít, protože jak mi mile oznámil +zatváří se+ za Zeď moc civilů napouští +protočí oči a napije se z korbele těžkého vína+

Jon: Není to moc daleko, asi tak lígu za Zdí, ale je to tam... +neví jak to říct+ no to vlastně uvidíš i pocítíš sama. Má paní +obrátí se na Syr+ řekl ti lord velitel kde vás mám uložit?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 21, 2012 5:51 pm

Má paní. +zašklebí se na Syr+ Má paní. +culí se jak blázen+ JJá se jdu projít, má paní. +zvedne se od stolu udělá jjí přehnaný pukrle a pak se smíchem vyjde ven do noci a do mrazu+ Jé pejsek. +usměje se, když uvidí Ducha+ Haf! +udělá na něj a plácne se do stehen, jako že si budou hrát+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 24, 2012 3:49 pm

Ty seš fakt děsná! +zašklebí se na ni Syr výchovně+ běž a zkus nelíst nahoru +protočí oči a dopije korbel piva+ Děkuji vám... ti... Vím kam mám jít.

JON: +Zlovlk velký jako půlka krávy ji pozoruje ostražitě rudě žhnoucíma očima a uši má vztyčené. Neslyšně přešlapuje na místě a pak vycení zuby v bezhlesém zavrčení. Zašvihá ocasem a jedním velkým skokem je u Wenai, zapírá se jí tlapama o hrudník a povalí ji na zem. Olizuje jí tvář a žgrindá jí do obličeje+ Duchu!
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 24, 2012 3:57 pm

+nejdřív na něj vyvalí oči, jak zavrčí, ale je si celkem jistá, že jí nic neudělá, jak skončí na zemi, tak mu zaboří prsty do srsti a pokouší se ho ze sebe sundat, což Duch nejspíš považuje za další hru, Wenai se stejně chechtá a pokouší se rukávem si otřít sliny z předloktí+ Ty obří psisko. +směje se+ Ty jsi takový psisko. Já tě sním! Já tě kousnu do ucha.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 24, 2012 4:04 pm

JON: +Nechápavě se dívá na to jak si Duch s Wenai hraje, jako malé štěně, což nikdy před tím nedělal ani s ním. Natož s někým cizím. Právě teď Duch přešlapuje z jedné strany jejího těla na druhou a tlapami po ní chňape s vyplazeným jazykem a očichává jí krk.+ Duchu to stačí! +přijde k nim s úsměvem na tváři a za hustou bílou srst ho z ní stáhne, pak napřáhne ruku k Wenai aby jí pomohl vstát+ Duch je Zlovlk, není to domácí pejsek +řekne jí až omluvně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 24, 2012 4:09 pm

+ještě se culí a utírá si obličej+ Vždyť je roztomilej, takovej velkej pes, vlk, zlovlk, teda. +koukne na Ducha+ Mě moc zlej nepřipadá. Že jo. +usměje se na zlovkla a poškrábe ho za uchem+ Kde jsi k němu přišel? +otočí se zas k Jonovi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv kvě 24, 2012 4:14 pm

Jo to on se zdá, ale když naposledy rval střeva z těla a ani u toho nekníkl moc roztomilej nebyl. +Sedne si tam na sud s kamením a dá Duchovi kousek hověziny+ Našli jsme je s mým otcem. Šest zlovlčat u zdechliny jejich matky rozervané vysokým jelenem. +řekne posmutněle+ Duch byl jediný bílý, jako sníh, proto jsem ho dostal já. Jsem Jon Snow
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv kvě 24, 2012 4:23 pm

To umí. +udělá uznalej výraz+ To je šikovnej. +sedne si na sud vedle něj+ Jediný bílý? +usměje se+ Je výjimečný, +pohled jí sjede ze zlovkla na Jona+ Možná jsi teda taky výjimečný. +zkoumavě si ho prohlídne+ Já už asi půjdu spát, nejspíš je to poslední pořádný spánek na dlouohou dobu. +vstane+ Dobrou Jone, dobrou Duchu.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions