Midnight Park - Kouzelný park

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Midnight Park - Kouzelný park

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 10, 2012 6:02 pm

(příště zůstane havěť doma a takhle luxusně se nechám venčit já :D )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » čtv kvě 10, 2012 7:31 pm

:D (se snaží, aby doma nežalovali, že je zanedbává ;) )
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Vanessa » sob kvě 12, 2012 12:22 am

+před polednem je všechny svolá zatleskáním+ Tak, mládeži, konec radovánek, jde se domů. Šup šup ven z vody, jdeme na oběd +když se hezky seřadí, vyrazí všichni z parku k autu na parkovišti+
Vanessa
Čarodějka

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte zář 04, 2012 9:02 pm

Ráno vyrazí se všemi třemi dětmi do parku, Nicci jezdí na kole po cestách kolem dokola rybníku a je naprosto spokojená. Viktorie s Brianem spokojeně spinkají v dvojkočáře. Syr roztáhne deku, sedne si na ni a bedlivě a pyšně sleduje nejstarší dítko
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » úte zář 04, 2012 9:21 pm

Není to na tebe tak trochu přesila, děvče? =Objeví se nejprv dlouhý stín a potom na ni zvrchu kouká bílá hlava s dlouhýma vlasama a úsměvem od ucha k uchu= Hádám že tu máš volno =ani nečeká a rovnou se uvelebí vedle ní na deku a přitom nakoukne do kočáru.= Vypadáš... no spokojeně. =trochu se k ní natáhne a onufne ji= To si ze mě děláš srandu! Zase jdu pozdě? =teatrálně sebou plácne na záda a dá si ruku přes obličej.= Syr, =řekne najednou uplně jiným hlasem= nepotřebuješ s něčím pomoct? =sedne si vedle ní a otře se paží o její=
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte zář 04, 2012 9:29 pm

Na okamžik byla naprosto spokojená, klid, teplé slunce na kůži a zpěv ptáků a najednou.... Prudce otevře oči a dívá se mu přímo do těch jeho ledověmodrých očí to... ne! no tak jo rezignuje, když se tam tak vyvalí, ale už se tak neusmívá Spokojená jsem byla ještě před malou chvílí, ale nepředpokládám že se ted zvedneš a odejdeš. začne hrabat v tašce že si aspon zapálí a pak si uvědomí, že s tím chce přestat a přestane a trochu zoufale si prohrábne vlasy. Bjorne, okamžitě mě přestan očuchávat! Odtáhne se od něj to je snad naprosto a jen moje věc ne? zrovna kolem nich prosviští Nicci a na Bjorna vyplázne jazyk ehm... ne, myslím že nepotřebuji s ničím pomoct... ale děkuju je trochu v rozpacích Jak se daří hotelu? zeptá se po chvilce a vytáhne z kočáru Viki, která se sápe po přízni a natahuje
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » úte zář 04, 2012 9:33 pm

Ale no tak, já stejně vím, že mě vždycky vidíš ráda, jen to nechceš přiznat. =zazubí se a na mladou slečnu udělá hodně podobnej xicht jako ona na něj= Vidím že nejstarší je celá po tobě =kření se tomu= Proč jsi najednou tak nervní? =zeptá se překvapeně a absolutně nedbá jejího příkazu a znovu a důkladněji i onufne= no teda, žádná stopa po kouři, jsi těhotná? =vypleští na ni šokovaně oči a chvilku na ni jenom civí= Hotel hotel, v hotelu je ted poněkud mrtvo tak jsem si dopřál volno, když jsem ted ten šéf. Ne vážně zrzko, chybíš tam, to ses opravdu musela odstřihnout od všeho? Víš jaké mi to tvoje kotě dělá peklo? =a docela bez problémů jí malou vezme z náruče a začne na ni tak zvláštně broukat a dělat obličeje=
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte zář 04, 2012 9:42 pm

Nech to-ho! dá mu ránu pěstí do ramene nejsem nějaký strom co si můžeš očuchávat jak nějaký pes! Těhotná... chvilku ho napíná tak to opravdu nejsem, děkuju pěkně. Tři mi dostatečně stačí. musí se tomu usmát, protože ten jeho obličej je fakt k popukání Jsem prostě jenom přestala kouřit, i když je to teda děsný! posteskne si trochu To je škoda, že je tam mrtvo, ale ty to nějak přivedeš k životu, o tom vůbec nepochybuju povzbudivě ho plácne do toho ramena jak dostal ránu hele to kotě... já ho prostě nemůžu už mít u sebe ošije se chápeš? Jo Bjorne, musela, jinak bych nikdy neodešla. otočí se od něj a dívá se opravdu jinam, protože to bolí a bolet ještě bude Hele s dětma ti to docela jde. Otočí se zpět s trochu prkenným úculem
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » úte zář 04, 2012 9:47 pm

No, nebudu zastírat že jsem si oddechl, protože =zkoukne ji= i když jsi jako boubel byla kus, tak takhle jsi mnohem hezčí. =těch jejich žduchanců si nevšímá= jestli si chceš bouchnout víc, tak klidně můžeš, já něco vydržím a jestli ti to pomůže... =pokrčí rameny= to ti teda chválím, netuším co jsi na tom měla, i když tě to dělalo docela sexy =zubí se jak měsíček a Viktorii položí na deku a ta spokojeně leze trávou kolem nich= Syr, =položí jí ruku na rameno a když se otočí tak se na ni dlouze zadívá= chceš si o tom promluvit? =zeptá se jí měkkce, což je docela překvapivé u někoho jako je Bjorn.=
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte zář 04, 2012 9:52 pm

Ne-e zavrtí Syr rezolutně hlavou, protože poslední člověk na světě se kterým by si chtěla povídat o rozpadu manželství o kterém si myslela že je navždy, je Bjorn. Ale slzám které se jí vderou do očí už nezabrání a když ji Bjorn obejme dovolí si chvilkově podlehnout a pustí slzy ven. Když se konečně sbrchá, otře si oči a odtáhne se Promin, Medvídě, co bylo bylo, akorát zapomenout na někoho... na něj je víc než jen těžký. Zvedne se a zajde pro Viktorii, která zalezla skoro až ke břehu Hele ty moje nejlepší kámoško, chceš se s náma na projít kolem vody?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Midnight Flower