Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » stř kvě 02, 2012 2:19 pm

Je to díra plná blech a sviní +zrhne to dvěma třema slovy+ slyšel jsem, že za Zdí, se v noci Divocí zahřívají tak, že leží ve svém těsném objetí. +teatrálně se oklepe zimou+ nechtěla bys to zkusit?
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 02, 2012 2:29 pm

+prohlídne si ho a pak se usměje+ tak jo. +kývne a přisune se k němu+ Já jsem pro všechno možný, pokud jde o to, udržet se v teple. +přehodí přes ně plášť, nějakej, to je jedno jakej :D+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » stř kvě 02, 2012 2:33 pm

Tyrion +Vleze si tam k ní a očima je přímo ve výšce jejích drobných ňader, přitiskne se k ní co nejvíc a všude ho něco tlačí+ bohové ty seš ale kostnatá! +sjede jí rukou na zadek+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 02, 2012 2:38 pm

No a ty seš zase malej, tak nekecej a spi. +přejede mu dlaní po boku+ Nebo to bude to tvý kožený oblečení. +zvedne obočí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » stř kvě 02, 2012 8:24 pm

Tyrion: To bude dozijsta tím. Pomožmi z toho ven, nebo se u bohů dnes v noci ani nezasunu, teda neusnu +opraví se a přitom ji silnými prsty přejede po břiše+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 02, 2012 9:10 pm

+vyprskné smíchy a rozvazuje mu reminky u kazajky, zručně a obratně a pak mu si stáhne z ramen+ už je to lepší můj pane Tyrione? +schválně mu řekne můj pane a uděluje se na něj+ nebo +vleče si halenu ona+ je tohle lepší?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » čtv kvě 03, 2012 6:37 am

Tyrion: +protočí oči a pokřiveně se usměje+ má drahá, právě sis vysloužila, pěkných pár na holou, otoč se prosím +řekne hlasem pána z Lannisterů, který nedovolí neposlechnout. zakření se když tak učiní+ tohle je mnohem lepší +zajede za lem kalhot a stáhne je tak akorát, aby měl před sebou její půlky. Z lehka ji začne políčkovat, jenom to tak plesk plesk pleská tichostí noci. Nakloní se nad ní, dech je mu cítit vínem+ Už mi neříkej pane +broukne jí do ucha+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 04, 2012 1:02 pm

+poslušně se otočí a po očku sleduje, co chce dělat a musí se culit, pak se kousne do předlotkí, aby se nezačala hihňat, pak na něj upře provinilé a nevinné oči+ Už nebudu. +slíbí, ale stejně ty oči nejsou tak úplně nevinné, promne si půlky a natáhne si na ně zase kalhoty a leží před ním jen tak polonahá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pát kvě 04, 2012 1:07 pm

Tyrion: +s pohledem upřeným na jisté zčervenalé partie potěšeně přikývne a pak po ní klouže pohledem, jako by ji snad vyslíkal z kůže. V kalhotách se mu udělá viditelná vyboulenina, ale Tyrion jako by to ani nebral na vědomí. Lehne si zase vedle Wenai, jako že nic, ale pak se nečekaně přisaje k její bradavce+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát kvě 04, 2012 1:21 pm

+překvapeně krátce zasténá, ale pak se uvolní, když si všimne jeho kalhot, na tváři se jí roztáhne mírně spokojený úsměv, skousne si spodní ret a prohrábne se mu vlasy, pak se k němu skloní a políbí ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions