Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » úte kvě 01, 2012 2:58 pm

Jsou to... +vlastně neví jak jí to vysvětlit+ jsou to bílí chodci. Mají svítivé modré oči a přitahuje je teplo. Za světla nevylízají, a ze zabitých jimi jsou nový Jiní +pokrčí rameny+ nevím jak ti to vysvětlit. Ale vysvětli mě jedno, jak je možné, že dvě bezbrané ženštiny cestujou mimo běžný cesty. A zrovna ke Zdi?
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 01, 2012 3:05 pm

+pokývá hlavou+ Takže jsou mrtvý. Jo... +zamýšlí se nad tím+ Vypadáme bezbranně, že? +výtězoslavně se na něj zazubí+ To je jen takové krytí. Doopravdy jsme strašně nebezpečný nájemný zabijáci, co se převlíkají za dvě holky. +zazubí se na něj+ Kecám, my jenom umíme něco, co tu nikdo neumí. Aspoň ne kde kdo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 01, 2012 3:07 pm

Tyrion: +se zaujetím ji poslouchá a pak se rozchechtá+ dvě vražedkyně? tak to bych ti možná i věřil. No nepovídej a co to je? číst a psát? +je velmi zvědavý a tak se nakloní k ní víc+ nu tak co to umíš děvče?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 01, 2012 3:14 pm

+pokrčí rameny a řekne jako by nic+ Čarovat. Věci denní potřeby i zkázu nebývalého charakteru. Mnóó, to možná ne, ale aspoň takovou maloplošnou zkázu jo. +kývne+ Budeš to chtít předvíst, co?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 02, 2012 1:02 pm

Tyrion: +na jeden zátah dopije první měch a překvapením zamrká+ zkázy nebývalého charakteru jsou velmi impozantní +postaví se na svých zakrslých nohou, a je při tom jen o kousek vyšší než Wenai když sedí a dokolébe se k ní+ Pokud kurva neumíš vyčarovat, abych byl vysokej jak statnej chlap, tak to vidět nechci +ušklíbne se, vytáhne z brašen další měch+ ale +ukáže na ni prstem+ neradno vás podceňovat
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 02, 2012 1:08 pm

+pokrčí rameny+ Šlo by to, ale ne na pořád. +sleduje ho+ Ale já mám stejně radši u chlapů pořádnej... +odmlčí se a ukáže tam 40 - 50 čísel velkou mezeru mezi rukama+ mozek. +zazubí se+ Než samý svaly a tady +poklepe si na hlavu+ vymeteno.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 02, 2012 1:14 pm

Tyrion+ to je škoda +zatváří se, ale pak ji zvědavě pozoruje a koutky úst mu cukají+ co byste má drahá řekla tomu, kdyby měl někdo +ukáže takovou mezeru jako ona+ tady +poklepe na kebuli+ a i tady? +sevře přes kalhoty svoje mužství+ ideální kombinace což? +praští sebou zase k ohni, ale poznatelně bližšeji k Wenai+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 02, 2012 1:25 pm

+velmi příjemně, poněkud překvapeně a hlavně zvědavě si ho prohlíží a nějakou dobu nemůže odtrhnout pohled od jeho rozkroku+ Asi... +začne pomalu+ by sme ... se měli vrátit +konečně se jí podaří se mu kouknout do očí+ k těm chladným tématům jako je sních a Jiný a tak.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř kvě 02, 2012 1:29 pm

Tyrion: Och dozajista +po tváři se mu rozlije úsměv vycházející z očí+ akorát když o nich mluvím mrzne mě z toho i zadek. Řekni mi děvče, navštívilas to zablešené hnusné smradlavé město u moře? +Položí se na loket a prohlíží si ji+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 02, 2012 1:34 pm

To jako přístaviště? Jo, ale jenom na chvíli. Zjistit pár věcí a pak jsem vypadla. Proč se ptáš? Myslím, že jsem nikoho nenasrala. +přitáhne si kabát k tělu, protože jí začíná být krapet zima+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions