Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon dub 30, 2012 9:06 am

+Se zrovna vrací, když v tom ustane v pohybu, protože na ni míří čtyři špičky mečů. A v tom na ni Wenai řve že to je v cajku všechno. Syr zvedne ruce aby ukázala že není nebezpečná+ Jen tudy projíždíme, jako vy
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pon dub 30, 2012 9:08 am

Je velmi čestné postavit se s mečem v ruce vystrašené holce +podotkne Tyrion Lannister+ tedy dvěma +zaregistruje Wenai a chlapi s těmi slovy zrudnou a sklopí meče+ Mé dámy! Tyrion Lannister k vašim službám +vysekne jim srandovní poklonu a vyhopkne se na kmen stromu aby byl víš+ ujišťuji vás, že se sem určitě vlezeme všichni
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 30, 2012 9:21 am

+jak řekne to jméno, tak jí to docvakne+ Pane, +řekne a ukloní se+ Můj pane. +hledá slova, protože nezná etiketu+ Já jsem Wenai, to je moje sestra +ukáže na Syr+ Syriana. +usilovně přemýšlí, co by měla říct+ Nemáte náhodou něco k jídlu? +zeptá se nakonec s nadějí+ Tady byly jenom nějaký žaludy.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon dub 30, 2012 9:24 am

Můj pane! +následuje Wenai a ukloní se mu+ nebo aspoň měch vody +koukne na něj prosebně+ o všechno nás okradli lapkové
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pon dub 30, 2012 9:26 am

Wenai, Syriano +uculí se na ně+ poklonky nejsou třeba, nejsem můj otec +pokřiveně se usměje+ jaká nepřízeň osudu vás potkala! to se musí napravit. Pode! +přiběhne sotva odrostlý chlapec a přinese brašnu plnou jídla a měchů. Tyrion vezme obě dívky za ruce a vede je do Mlýna+ Zvu vás na večeři. Žaludy opravdu netřeba +zakření se+ i když... +nechá slova volně vyset ve vzduchu+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 30, 2012 9:31 am

+je poněkud vyvedená z míry, že se nechová nadutě a tak, ale nechá se odvést do mlýna+ Odkud jedete, můj pane? +zeptá se ho+ Pokud vím, tak na severu je jenom zeď, což musí být pěkně studené místo.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pon dub 30, 2012 9:38 am

Tyrion, děvče, Ty-ri-on +popleská ju pozadku, stím pánováním je mu šoufl+ měl jsem vskutku duchaplný a smělý plán, proč navštívit Zeď. Ale zima tam teda je, to teda jo, až mi málem umrznul +zakření se a posadí se k ohništi, co Podrick už rozdělal a vezme si kus kýty a měch vína+ Ať vám chutná krasavice +culí se a po tváři mu stéká šťáva z masa+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon dub 30, 2012 10:03 am

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 01, 2012 12:49 pm

+při tom umrznul jí vylítne jedno obočí nahoru, ale nijak to nekomentuje, spíš se chopí masa a začne ho pojídat, nikoli jako dáma, ale jako obvykle, trošku se na něj zahledí, jak mu teče šťáva po tváři a má chuť se natáhnout a udělat něco nemravnýho, ale nakonec se jí podaří pohled od něj odtrhnout a koukne na Syr, trošku bezradně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 01, 2012 12:59 pm

Zatváří se udiveně, myslela že Lannisteři jsou dosti povýšení, ale tento je takový... inu jiný Tyrione, je nějaká šance dostat se zakousne se do masa dostat se za Zeď? Je překvapená že Wenai tak mlčí, tak jen přemýšlí co za geniální věci se jí zase rodí v hlavě
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions