Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 9:10 pm

Petyr: +zkoumavě se na Wenai podívá, jako by ji očima vyslíkal a rychlím pohybem jí stáhne paruku z hlavy, zase se opře do křesla+ Chceš to jistě vědět? +zadívá se jí do očí+ Vyhublá, kostnatá, vysoká, okudlaná +přejíždí si bříškem prsu po rtu+ malý prsa, ale přesto +nakloní hlavu na bok+ pevný zadek a bříško, stehna jako nejlepší rajdy. Máš ráda šoustání že? +zakření se+ škoda že mám plný stav, vynesla bys mě majlant

Syr: Ano, jsme jiní než ostatní +přikývne a polibek mu náruživě oplatí, přitom mu zajede prsty do těch vlasů+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 9:24 pm

Wenai: +když začne tak se na něj ksichti, jako že má pravsu ale že z toho není moc nadšená a cukne sebou když ji seberw paruku a hned mu ji sebere zpátky ale už si ji nenasadi+ jo nevypadam jako nějaká sirena +nakrci nos a pak na něj koukne+ jako fakt? V tom případě.jsem polichocena. +zazubi se na něj+

Jaquen: +ruka mu sjede na stehno.a vytáhne ji šaty nahoru aby se dotkl její kůže+ chci tě, carodejko. +chytne ji za pas druhou rukou a pritiskne k sobě takže.může cítit jak tvrdne+ pojď za mnou. +chytne ji za riku a vede do uličky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 9:32 pm

Petyr: +přikývne+ To bys měla +nalije si další víno a celé ho vypije, pak nalije znovu a přistrčí to Wenai+ Siréna ne, možná s vlasama a trochu většíma +naznačí prsa+ ale pro mnohé muže bys byla vskutku lákavá, ne všechny pravý ženský vzhled vzrušuje. Někteří mají radči vyhublé, ploché, šlachovité skorochlapce

Syr: +Stojí tam odhalená na plácku a nemá se k tomu aby ho zastavila+ ano +šeptne a nechá se odvést do uličky. Otře se bokem o jeho tvrdnoucí mužství a rukou zajede pod halenu+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 9:56 pm

Wenai: +překvapeně zvedne jedno obočí ale natáhne se pro pohár neco upije+ a někteří radši soustaj malý kluky. Já si o svým vzhledu nedělám žádný iluze. +dozahne zbytek vina+ takže jestli je to všechno tak bych šla. Teda ještě bych chtěla vědět co říkal ten malej hajzlik s dracim vejcem?

Jaquen:+pritiskne ji ke stěně a rty prisaje na její krk a začne ho libat rukou ji zase vklouzne pod sukni na stehno+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 10:05 pm

Petyr: +Protáhne se a zívne+ a kam bys šla, spát na ulici? +zeptá se nenuceně+ řekl bych že koupel by ti přišla vhod +nakrčí trochu nos+ a ráno si můžeme promluvit o Locke Lamorovi a o tom jeho zpropadeném vejci +sundá si košili a sezobne u toho pár bobulí hroznů. Wenai může vidět přes celé jeho břicho velkou svislou jizvu+

Syr: +do zad ji studí chladný kámen a Syr se díky tomu víc natiskne na Jaqena. Rukama mu sjede na zadek a pevně ho stiskne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 10:23 pm

Wenai: +koukne na něj+ koupel by bodla, ale... Mám venku sestru nemuzu ji tam nechat a taky jak bych ti to zaplatila? Mám peníze moz.a +zamyslí se+ na jednu pěknou +ukáže rukama velký prsa a zazubi i se na něj+ i když ona se o sebe umí postarat a bude mít radost když se umyju. +oči ji nechtěně sklouznou na jeho břicho+

Jaquen: +zastena a rozepne ji korzet aby viděl její kozicky a mohl je políbit což taky udělá, tu druhou zmackne v dlani+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 10:37 pm

Petyr +do jeho soláru mu přinesou káď a začnou ji plnit horkou vodou, a přimísí do ní vonnou sůl ze Solnopánví+ Tak sestřička se toulá noční ulicí zhýralého města +zasměje se+ nemůžeš? +vstane jak šelma a rukou zkusí teplotu vody+ myslím že přesně to jsi udělala, když jsi šla sama sem +krouží kolem ní+ peněz není nikdy dost, ale my už jsme se na ceně domluvili +povytáhne jeden koutek když vidí, kam směřuje její pohled+ och vskutku se k té jizvě pojí zajímavá historka +napije se vína nepřestává ji propichovat očima+

Syr: Hmmf +vydechne+ chci cítit tvou kůži +žbreptne ztěžklým jazykem a začne z něj tahat halenu+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 10:47 pm

Wenai: +nenucene se zvedne z židle a přijde ke kadi a beze studu a bsez předvádění se začne svlikat oblečení hází na zem+ můžeš mi ji po ykladat času máme dost. +už tam stojí nahá a pomalu vleze do vody aby se nespalila a tazave na něj koukne+

Jaquen: +pomůže ji svlict svou košili a jen tak ji hodí na zem+ taento jeden tě chce
, carodejko. +řekne teukym hlasem a znovu ji vášnivě polibi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 10:57 pm

Syr: +Přitiskne se svým hrudníkem na jeho holou kůži a nehty mu přejede po zádech+ tento jeden si může vzít +dá mu svolení a zatáhne za šnůrku od kalhot+

Petyr: +Sedí na kraji stolu a se zájmem si prohlíží to hubený tělo+ Kdysi dávno jsem připravil o věneček dívku z lepší společnosti, bylo to to nejlepší co jsem jí mohl dát k zásnubám, jejímu snoubenci se to však moc nelíbilo +zakření se+ já zhlédnuvší se v báchorkách o rytířích jsem jej vyzval na souboj +pokývne jí aby si vlezla do vody a podá jí víno+ Jak vidíš přežil jsem což se o tom druhém říci nedá +ušklíbne se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 11:07 pm

Wenai: +vezme si mýdlo a lehce se jim osplouchne a namydli hlavně si umyje obličej, vezme si od Měj víno lehne si opře se o hranu kadence a napije se+ No neříkej žes ho zabil! +koukne na něj pochybovačně+ Nevypadas jako sermir, spíš jako někdo kdo pracujse s intrikami a zlatem. +ještě se napije a pak položí pohár na židli vedle a zase se začne mydlit+ a získal jsi tu ženu?

Jaquen: +jeho úd už je připraven a v mžiku trčí z kalhot protože nemá spodky, rukou ji zajede mezi nohy a a polaska ji kundicku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions