Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 3:33 pm

Obrázek
Petyr Baeliš: +Pohladí se po bradce a pokávne jí aby ho následovala. vede ji do své pracovny a cestou slyší různé slastné vzdechy, pokyny a příkazy. Za dveřmi ji přibouchne ke dveřím a pohotově jí u hrdla přidrží dýku+ Varys ke mě neposílá své ptáčky, takže čí jsi špeh, Cersei?

Syr: Děkuju +stáhne se kousek od něj+ No, +zamyslí se, že to je vlastně fajn, že tam nebude čekat sama+ a co bys chtěl vědět? Já? +překvapeně na něj pohlédne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 3:41 pm

Wenai: +děsně se lekne a snaží se dřevem dveří protlačit ven+ Já... já... +snaží se přemýšlet+ Já jsem zloděj a teď zrovna pracuju pro sebe na jedné věci. +stojí napjatá u dveří a kouká na něj, trochu vyděšeně, s vytřeštěnýma očima+ Jen bych potřebovala něco vědět +zaskřehotá+ Varys říkal, že to víš.

Jaquen: +usměje se a pokrčí rameny+ Překvapení přichází z nečekaných směrů, zejména ta dobrá. +už se k ní nesune, stojí tam, kde je+ Ty nejsi obyčejná. +skoro ji hypnotizuje+ Řekni mi, proč nejsi obyčejná.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 3:49 pm

Petyr Baeliš: +Odtáhne tu dýku, ale dál ji tam drží+ pokud s tebou Varys mluvil a pustil tě ze svých pavučin muselas mu říct něco podstatného. Co to bylo? +přitlačí na ni+ zlodějko, +pozvedne své rty do nehezkého úšklebku+ možná tě nepředám zlatým plášťům, a možná ti zodpovím co chceš vědět. Varuju tě, neskoušej mě okrást nebo podvést. Podvodník podvodníka nenapálí

Syr: +Sedne si na zem a skříží nohy v kotnících+ No já ti to můžu říct, ale +pokrčí rameny+ nebudeš tomu věřit, protože to nemůžu dokázat. +souká to ze sebe+ jsem jsem... +ztiší hlas+ čarodějnice +řekne opatrně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 4:01 pm

Wenai: +vydechne a strochu se sesune a shrbí, jak už má ve zvyku+ Šlo o zprávy zpoza Úzkého moře. +prohlíží si ho, když už se netlačí na dveře a může dýchat+ A já potřebuju vědět, co je tohle. +zaloví v kapse, ze které jí už čouhá cíp té látky+ Kde se to dělá a kdo všechno to prodává. +zamává mu s tím před obličejem+

Jaquen: +oči mu zazáří+ Tak čarodějka. +řekne+ Snad jedna z kněžek rudého boha? +rychle ji zkoukne+ Ale na to máš na sobě málo rudé. A jejich moc upadá, jako všechna moc v tomhle světě. Jeden to dobře ví. Protože jeden je také čaroděj.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 4:11 pm

Petyr: +Sedne si bokem na svůj stůl a nalije si pohár vína ze Stromoviny pak se začne nahlas smát+ O té koňácké děvce už vím +upije vína+ ale Varys musel být překvapenej. Zloději jsou všichni tak ukecaní +prohodí a pohledem přejede po látce+ Už několik dlouhých let nebyla nikde k vidění. Říkalo se, že je to jen pohádka. +Opře se dlaní o stehno+ ale to už je mnoho informací za nic +hlas mu zledovatí+

Syr: Nejsem ničí kněžka. Jsem prostě svoucná +obejme se rukama+ Opravdu? To jsi první, kterého jsem tu potkala +tvář se jí roztáhne v milém úsměvu+ kdyby tak všechno fungovalo jak má +povzdychne si, že by se nemuseli tak dlouho trmácet+ řekni mi Jaqene, to opravdu vůbec kouzla nefungují? +pohlédne na něj zvědavě+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 4:19 pm

Wenai: +konečně se odlepí ode dveří a pomalu se tam prochází a prohlíží si to tam+ Protože se chtějí vytahovat. +pohled jí klouže po věcech, ale nevypadá, že by je oceňovala a chtěla ukrást a pak se k němu otočí+ Co chceš? Peníze? Něco ukrást? Někoho? +chvilku ho sleduje+ Nemám žádné statky ani pole.

Jaquen: Svoucná? +usměje se nad tím slovem a zjevně se mu líbí+ Svoucná... +vychutnává si ho na jazyku+ Fungují jen jednoduché triky a iluze, nic složitějšího tu neuděláš. Říká se, že když draci vymřeli, tak s nimi zemřela i magie. A draci vymřeli už před hodně moc lety. +v očích mu zasvítí+ Ale možná se vrátí.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 4:28 pm

Petyr: +tvář se mu pomalu rozšiřuje úsměvem+ To je velmi zajímavá nabídka, určitě bych vymyslel desítky různých věcí, co bys pro mě mohla udělat. Zatím mi však postačí, když mi odkývneš, že mi dlužíš laskavost +a myslí tím jakoukoliv z toho co vyjmenovala+ Souhlasíš?

Syr: Ha! +hned to chce zkusit zamáchá hůlkou a čeká jestli se jí ty šaty změní nebo ne+ chm, tak asi to bylo moc složité +zabrble+ To je zvláštní s těmi draky, u nás draci jsou, ale +zamyslí se+ nikdy mě nenapadlo, že by bez nich třeba mohla magie zmizet. +Podívá se na něj, zkousne si ret a pak se zeptá+ Neměl by tento jeden něčeho k napití?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 4:38 pm

Wenai: +skousne si ret a kývne+ Znám ten systém, ale dlouhodobě se to nevyplatí. +opře se bokem o zeď, nohu přes nohu a ruce zkříží na hrudi+ Nevím, jak dlouho se zdržím v Králově přístavišti, to taky závisí na tom, co mi řekneš... Nevím, jestli se sem ještě někdy vrátím, ani to, jestli mě hned za městem někdo nezabije, i když zrovna tuhle možnost bych ráda vyškrtla. +pokrčí rameny tak, jak jen to je v její poloze možné+

Jaquen: +zazubí se na ni+ Tento jeden u sebe má měch vína. +pomalu ho vytáhne+ A podělí se s tebou, dívko s kouzly. +odzádkuje ho, napije se první a pak jí ho podá+ Někdy je dobrý rozhovor lepší než sex, tak jeden svou návštěvu u žen nemravné počesti odloží.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 4:45 pm

Petyr: +Pousměje se, zvedne číši a přitom na ni ukáže prstem+ Já už teď vím, že se tudy budeš vracet, to že tě někdo zabije je možné, leč nepravděpodobné, protože jsi jak lasička. Aspoň to řekl ten zlodějíček jakže se to... +protočí oči jak si nemůže vzpomenou+ Lomre? Lokca? Lamke...

Syr: Tato jedna je ti velmi vděčná, muži s rudobílími vlasy +ukloní se mu jako muži z vyšší společnosti, ale na tváři má takový hezký úsměv, a jak se zhluboka napije po bradě jí steče stroužka vína až do jamky mezi ňadry+ Máš tu nějakou práci? +zeptá se ho, nerada by mu kazila nějaké plány nebo tak+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 4:54 pm

Wenai: On tu byl?! +nezadrží vyjeknutí, odskočí od stěny a v mžiku je u stolu, opírá se o něj dlaněmi a naklání se k Petyrovi, oči do široka rozevřené+ Co říkal? Kam jel? Kdy tu byl? +chrlí na něj otázky jednu za druhou, pak se vzpamatuje, narovná se a uhodí se pěstí jedné ruky do dlaně druhé+ Já toho šmejda dostanu. +zavrčí+

Jaquen: Jeden má vždycky nějakou práci. +zazubí se na ni, vezme si od ní měch a napije se a dělá - víceméně úspěšně - že si toho rozlitého vína nevšiml+ Ale teď je čas nechat práci uzrát, aby přinesla své ovoce. Je to nebezpečná práce, ale dobrá. A budu bohatý. +řekne s náznakem spokojenosti v hlase+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions