Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 2:24 pm

+Vydá se cestou dolů k plácku s fontánou a až je skoro u něj uvědomí si, že nemá žádný prachy+ Kurva! +zakleje a podívá se kolem, kde se lidi už vytrácejí do svých domů na večeři a nocleh+ prostě paráda +zase to nedomyslela+ sedne si tam na kraj fontány a ponoří si do ní nohy, a na dně se zalesknou drobný. +Syr se rozhlídne kolem a rozhodne se ještě chvíli počkat+

+Dívky a ženy nepřestávají dělat co dělaly ale zaregistrujou plný měšec, profesionálky se nezapřou. Až jedna mladá k ní přijde a položí jí ruce na boky+ ženy k nám chodí málo, ale +usměje se na ni+ ráda ti pomůžu +pohladí ji po zádech+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 2:30 pm

Wenai: +usměje se na ni a oči jí zasvítí, dá jí ruce kolem pasu a pohladí ji po kůži+ Určitě to zkusíme krásko, ale nejdřív bych potřebovala vidět Malíčka.

Jaquen: +potuluje se tam a rozhlíží se, trochu ostražitě, ale jak ji tam uvidí, tak ho ostražitost přejde+ Děvče na kašně. +usměje se na ni+ Bolí tě nohy? +opře se kamenou stěnu+ Co kdyby jsme se šli spolu někam natáhnout? +zvedne jedno obočí a usměje se na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 2:36 pm

To jsi měla říct hned, že mu neseš tržbu +dá z ní dívka ruce dolů+ ale víš přece že náš pán tu je až pozdě v noci. Z kterého jeho bordelu jsi? +koukne na ni zvědavě+

Syr: +málem do tý fontány slítne jak se ho lekla. Přehodí si vlasy dozadu a podívá se na něj, jak má každou půlku hlavy jinou barvou+ Jo, bolí, hele támhle jsou bordeli +ukáže mu prstem+ já nejsem flundra na rohože +ponoří ruce do vody a opláchne si obličej, o kousek se od něj posune+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 2:44 pm

Wenai: +trochu se zamračí, když z ní dívka sundá ruce, ale řekne+ Z toho u přístavu, jméno ti asi nic neřekne, je na jižním konci. +baví se s ní nenuceně+ Já tu na něj počkám. +vezme si z jedné misky pár hroznů a po jednom si je strká do úst+ Můžu, ne? +usměje se na ni+

Jaquen: +posune se k ní, ale ne úplně blízko+ A kdo jsi, děvče? +zvědavě si ji prohlíží+ Ty nejsi odtud.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 2:49 pm

Dívka: +položí si ruce křížem na břicho+ tak jo, počkej, ale nesmíš nám krást zákazníky, tohle je náš rajon +a jde zpátky ke dveřím, kde má větší šanci ulovit nějakého šamstra, tak někdo od zlatých pláštů kdyby přišel, ti maj dost peněz na celou noc+

Syr: Jsem turista +vyhrkne a pak si dá ruku na pusu+ teda, cestuju na sever +zaplétá si vlasy do složitého copu+ kdo jsi ty? +jeho dvoubarevné vlasy jsou no zajímavé+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 2:54 pm

Wenai: Takhle. +ukáže na sebe a ušklíbne se a nenuceně si naleje pohár vína a prohlíží si to tam+

Jaquen: +kývne+ Jsi na cestě, ale to jsi mi neřekla, kdo jsi. +pořá se do ní vpíjí pohledem+ Tento jeden je Jaquen H´Ghar. +ukáže na sebe+ Jsem z Braavosu. +kouká, jestli jí to něco řekne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 3:04 pm

Bordel: +muži se tam střídají, ženy se promíchávají, zlaťáky cinkají a hodiny běží. Občas se nějaký chlap pohledem zastaví na Wenai, ale hned ho některá jiná stáhne pryč+

Syr: Ze svobodného města +usměje se, že aspoň ví, co je Braavos. Vyleze z fontány a na mokré nohy se jí hned nabalí prach cesty+ Mé jméno je Syriana.... Syriana Lafayette +pousměje se+ Nejsem z žádného z měst či krajů co můžeš znát +opře se o kamený okraj fontány+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 3:12 pm

Wenai: +vypije pohár vína, pak ještě jeden, pak se sesune do jednoho křesla, opře si hlavu, za chvilku usne, jednu nohu na zemi druhou přehozenou přes opěrku, tak nějak zapadlá v křesle tam tiše pochrupuje, ale nikde jí nečouhá nic, co by jí někdo mohl ukrást+

Jaquen: Tento jeden zná spoustu míst, odkud lidé mohou být. +usměje se na ni+ Ale myslím, že tvoje místo opravdu neznám. +otočí se k ní bokem+ Jeden půjde najít ženu horší pověsti, než právě potkal. +zazubí se na ni+ Támhle +kývne hlavou k bordelu+ Chtějí moc peněz. Čekáš tu na někoho?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 3:19 pm

Petyr Baeliš: +prochází si další ze svých podniků, kukátkama nakukuje, jak to děvčatům jde a kasíruje dnešní tržby. Spokojeně si pohvizduje, když dojde ke křeslu s neznámou dívkou. Podívá se která z jeho by mu řekla kdo to jest, ale všechny jsou zaneprázdněny. Popleská Wenai po tváři+ je mi líto, nové holky neberu, teď zmiz než tě nechám vyvést

Syr: Počkej +chytne ho za ruku+ neodcházej, prosím +mrkne na něj vyhukle. Na město už padla tma a ze stínů jdou slyšet divný zvuky+ čekám tu na sestru, ale nevím kdy sem přijde. +zase ho pustí+ vlastně raději běž, snad najdeš ženu, která tě potěší +popřeje mu štěstí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 22, 2012 3:25 pm

Wenai: +vyskočí z křesla jak kamzík a kouká, co se děje+ Já nejsem nová. +koukne na něj a olízne si rty, říká si, jestli to je on+ Já jsem ze Zlaté pavučiny od Tlustýho pavouka. +zamumlá a poškrábe se v paruce+ Potřebuju něco vědět.

Jaquen: +trochu sebou cukne, když ho chytne za ruku a podívá se na její ruku a pak zas na ni+ Počkám. +kývne+ Počkám tu s tebou, když mi prozradíš něco o sobě. +zvedne prst+ Ale já poznám, když lžeš. +zazubí se+ Možná mě nakonec potěšíš ty. +neřekne to tak, jako by myslel sex, ale spíš něco jinýho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions