od Styx » pát dub 20, 2012 9:07 pm
Aikido cvičím léta, nemyslím, že bych se v něm ještě mohla naučit něco nového, jen se v něm zdokonaluji. Je pravdou, že doteď jsem se věnovala víc sebeobraně, ale ráda bych teď přešla do útoku. Proto jsem si vybrala tebe za svého učitele +usměje se na něj+ Jsi nejpovolanější z povolaných. Říkáš, že trénink kickboxu mi dodá chybějící sílu? Ok, tak jej začneme zkoušet. Není podstatné, že se mi tento způsob nelíbí, v boji nebudu mít čas nad tím přemýšlet. A právěže proto, že k boxu nemám moc dobrý vztah, chci jej zkusit a přijít mu na chuť +je odhodlaná překonat ten odpor a jít do toho+ Přece jen praktická ukázka? +řekne nadšeně, jak se tam Postrach začne chystat. Poodstoupí trochu dozadu, aby něco neschytala a pozorně sleduje jeho počínání. Jak Postrachova pěst prorazí skrz desku, vyvalí oči a z hrdla se jí vydere překvapený výdech+ Merline... tak to byla bomba! Máš neuvěřitelnou sílu. U tebe mě to ani nepřekvapuje +při jeho druhé ukázce ale už málem padne na zadek, ztratí řeč a jen chvíli nevěřícně zírá na tu proraženou desku+ Kdybych tohle neviděla na vlastní oči, tak tomu neuvěřím. Jsi opravdový Mistr +ukloní se mu s úctou. Jak ho předtím obdivovala, tak teď v jejích očích stoupl na úroveň boha:D (no dobře, tak boha bojových umění;))+ Myslím, že jsem se dobrovolně rozhodla. Ráda bych ten kickbox zkusila +povinnost se v okamžiku změnila v opravdový zájem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)