Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 5:36 pm

Jean: +usměje se na ni, ne nějak povýšeně, ale mile a hezky, a skloní meč+ To by zabralo roky výcviku a tvrdé dřiny. +řekne+ Ale můžu ti dát pár rad, když chceš bojovat. Bojuješ tak, aby to hlavně dobře vypadalo, ale když tě někdo zabije, tak ti ta paráda bude k hovnu. +sklouzne do sprostých slov+ Otočky ti jsou na nic, když nejsi dost rychlá. Zaměř se ze začátku na rychlé výpady, včasné ústupy a nauč se bránit a pozorovat útočníka. Musíš ho vidět celého a musíš vidět jeho zbraň. Pak poznáš, co má v úmyslu a můžeš reagovat.

Wenai: +zasměje se+ Nech těch blbin. +sedne si na síť a trochu se do ní svalí napříč a poplácá místo vedle sebe+ Se chci zeptat... +začně děsně nenápadně, cucne si piva a kouká si na nehty+ Čeká na tebe někde někdo? +furt si kouká na prsty a pak pomalu koukne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 6:27 pm

Syr: +jak to tak na ni chrlí, mizí jí z tváře úsměv, až se jí koutky skoro prověsí dolů+ no jo, máš pravdu jsem pomalá, a doteďko mě to nikdo neřekl. Kdybys tak mohl být u nás na Tvrzi +povzdychne si, že by to byl dobrej lektor+ co bych tě tak mohla naučit já +přemýšlí docela dlouho+ umíš tančit? +koukne na něj úkosem a odhaduje ho+

Locke: +vyskočí na síť a lehne si napříč stejně jako Wenai. Síť se dost rozhoupe až jsou jako na houpačce. Je děsně zvědavý co z ní vypadne. Pak mu cuknou koutky+ Myslíš jako, nějakou ženskou? +pozvedne jedno obočí a ze zvyku si chce spravit šátek, který mu ovšem mommentálně chybí, a tak ruku zase spustí dolů+ ne, nečeká, ještě jsem si žádnou takovou neukrad. I když tebe bych si ukradl rád, ale ty máš děsně důležitý poslání +polechtá ju na bříšku+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 7:13 pm

Jean: +koukne na ni+ Ty vážně bydlíš na Tvrzi? To jsi velká dáma. Neměl bych... +koukne na ni omluvně+ Promiň za ty narážky a tak. Ale, +pokrčí rameny+ mohl bych tě naučit bojovat. Kdybys chtěla. Pokud tedy budeme dál putovat spolu, což zatím vypadá, že budeme. +ušklíbne se vesele+ Tančit umím, ale možná znáš nějaký tanec, co já ne. +koukne na ni, trochu zamračeně+ Odkud vlastně jste? +zeptá se jí+

Wenai: Nó... +protáhne+ A co kdybych tě ukradla já? Pak bys musel jet se mnou, ne? +koukne na něj, tázavě s velkýma otevřenýma očima+ Jako, ne že bych tě chtěla nějak ovládat, to ne. Na to nejsem, ale jako, jestli nemáš nic důležitýho na práci, tak až si to tady v Přístavišti vyřídíš, tak bysme se mohli chvilku poflakovat spolu. Krást a tak...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 7:53 pm

SYR +zamrači se na něj+ opovaž se ke mě chovat jako k nějaký dámě. Dáma byla moje babička. Já jsem já +usměje se na něj mile hezky+ jo vypadá to tak a já tvou lekci nepohrdnu. Jerome nauč mě nějaký trik s tímhle +odhrne si sukni a polaská dýku na stehně+
No jsme odjinud. Víš? Jako úplně odjinud

LOCKE: jasně kočko, mě ještě nikdy nikdo neukradl. To jako s tebou... kam? Víš co? Ukážu tě otci Okovu, bude z tebe skvělý pán parchant . Stejně teď teda až udám TO budu mít čas
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 8:04 pm

Jean: Odjinud? Jako z Ašaje? +jak mu ukazuje tu nohu, tak na ni tak nenápadně kouká a na dýku zrovna neciví+ Hm, dýka. +kývne+ S dýkou se toho dá udělat dost, když s ní umíš a stejně tak když s ní tvůj protivník neumí. +udělá, že v pravé drží dýku a levou si dá šikmo přes prsa+ Pravou bojuješ a levou se kryješ, lepší, když tě zraní do levé, než když to chytáš do plic. +ukáže jí, jak si má stoupnout+

Wenai: +pokrčí rameny+ Kamkoliv. Komužeto? +koukne na něj+ To je tvůj jako kápo? +pomalu zvedne ruku a hladí ho po paži+ A nejsem na Pana parchanta moc stará? Už je mi čtyřiadvacet.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 8:18 pm

SYR +levičku si dá přes ňadra jak ji to ukazuje a v pravé sevře pevněji dýku+ ne z AŠAje ne. Přišli jsme sem z jinýho +koukne kolem+ světa. Já vím že to zní divně +pokrči rameny+ ale je to tak. Hm a co teď? Totiž připadá mi jako bych dělala všechno špatně +myslí s tou dýkou+

LOCKE +začne se smát+ být pán parchant není odvyslé na věku. Já už taky nejsem zrovna dítě. Je to tady +dá si ruku na hruď a pak poklepe na hlavu+ a tady. Otec okov je otec nás všech parchantu. +uklouzne ji rukou pod halenu a jemné přejíždí po kůži+ líbila by ses mu
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 8:25 pm

Jean: No tak si nech svý tajemství, zrzko. +usměje se na ni a je vidět, že si myslí, že si z něj dělá srandu+ S dýkou je to dost složitý, musíš si pustit nepřítele víc k tělu. +naznačí sek z prava nahoře, dolů doleva+ Takhle sekneš. +udělá to zrcadlově obráceně+ A takhle. +ukáže jí sérii seků, jeden po druhém, ty základní+ Je to základ.

Wenai: +lehne si na bok a prstem mu jezdí ve výstřihu v haleně+ Otec Okov. +řekne+ Hmmm, to zní jako velice skromné jméno. +podepře si hlavu rukou+ Jsem dost šílená, pro váš spolek šlechetných zlodějů? +zasměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 8:36 pm

SYR tak si never když nechceš. Já nelžu +přesně odhadne ten jeho xichtîk. A pak po něm několikrát zopakuje ty seky+ jerome co si myslíš o čarodějich a tak? +koukne na něj nenápadně+

LOCKE jo myslím že ses dost cvok abys byla fajnový parchant. Převleky ti jdou, lhát taky umíš věrohodně, kradeš celkem obstojné takže to bude v cajku +políbí ji+ No otec je otec +zubi se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 8:46 pm

Jean: +postaví se normálně a koukne na ni+ Proč? No, jako žádnýho pořádnýho čaroděje jsem nikdy nepotkal. +pokrčí rameny+ Tady magie nefunguje, říká se, že proto, že už tu nejsou draci. A ti, co něco umí, si to vždycky nechají draze zaplatit. +koukne kolem+ Už tam budem, asi by jsme se měli někam uklidit, ať nezavazíme. +před nimi je velké město s rudým hradem+

Wenai: Jo? Díky za kompliment, Pane Parchante. +usměje se a vrátí mu polibek, když na palubě vypukne zmatek, tak koukne ke dveřím a pak na něj+ Hm, to už tam asi jsme. Musíme zas nahodit role, Kosto.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon dub 16, 2012 10:24 am

SYR takže nefunguje říkáš +zamrači se sama pro sebe, protože se ji to vůbec nelíbí. Zase si kudlu schová na svoje místo, nahodi úsměv mile nevinné holky, zavěsí se do Jeroma+ jo radši jo +podívá se na velký červený hrad a svěsí koutky. Moc se ji nelíbí. Když vplují do ústí řeky trochu to s nima houpne a SYR skončí jeanovi v náručí.

LOCKE +skočí dolů ze sítě vysekne ji hlubokou poklonu+ můj pane je mi ctí. +zubi se a během pár vteřin má nachystáne všechny věci. Hlavně svoje poklady.+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions