Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 4:21 pm

Wenai: +po tom, co schytá pár zásahů a hlasitě to komentuje tím, že se teprv rozcvičoval! jí to přece jenom začne líp jít, vzpomene si na všechny finty a úskoky a točí se tam jak na obrtlíku, v očích jí svítí a mává otupeným mečem, jako by to byla jen součást její paže, zásahy, které jí i přes to Jean sem tam uštědří, ale jako by ani necítila, a určitě bude mít modřiny+

Jean: +s lehkostí, která se k němu ani nehodí, na to, jak je velký, bojuje proti ní, snadno vykrývá její výpady, i když už vidí, že jí to jde líp a líp, ale na něj nemá, na to je moc hubená, aby jí udělal radost, tak se nechá párkrát lehce seknout špičkou meče, který mu ale nic neudělá, protože je otupený+

Aša: +sejde z vyvýšené zádě od kormidla, které ponechala v rukou prvního důstojníka a přijde k nim, postaví se k Lockemu a Syr a chvilku sleduje ty dva, co se mečujou, pak pohledem sklouzne na Syr, ale moc dlouho na ní nekouká a sjede pohledem na Lockeho a usměje se+ Kosta de Ferra, že? Odkdy mají panoši tak honosný jména? +hypnotizuje ho očima, jako by se ho chystala sníst. Nebo znásilnit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 4:27 pm

Locke: Nechť se ti zlíbí, má paní +odtrhne oči od toho hraní si kočky s myší a věnuje jedno mrknutí oka Aše+ nejspíš od tý doby, co měla má matka zvlášť špatný smysl pro humor, +teatrálně s rozpřeženýma rukama se jí ukloní. Sezná ale, že teda moc pěkná není+

Syr: +sleduje ten boj a je to jakoby se Wenai teprve probudila, ale i tak... Snaží se najít aspoň jednu malinkatou chybičku v Tannenově postoji, výpadech ale nic, vůbec nic. Zamračí se a už by si do něj nejradši taky píchla, protože je naštvaná. Kapitánky vedle si sotva všímá, i když uši má našpidlované jak antény+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 4:36 pm

Wenai: +zachvíli už je pěkně zadýchaná a spocená, ale bojuje dál, až po chvíli si všimne Aši a tak dá Jeanovi znamení a přestanou a ona ke kapitánce přijde chlapským krokem a trochu se natřásá+ Kapitánko. +vysekne jí poklonu+ Chyběl jsem vám, že? Mě to bylo hned jasné. +zazubí se na ni a opře se o měč, který se dotýká špičkou země+

Jean: +všimne si kapitánky dřív a tak dělá hodnýho sluhu a už Wenai tolik nebije, když skončí, tak se jí tak ukloní, on má dech o něco zrychlený a taky není tak zpocenej jako Wenai+

Aša: +zasměje se a pořád si ho prohlíží+ A mě se zase líbí ten tvůj. +usmívá se na něj, jak kobra a pak koukne na Gerryna, když k ní přijde, jen ho pozoruje, jak se jí ukloní+ To bych ani neřekla, Ventoso. Ale hledám nějaké rozptýlení. +u toho koukne na Lockemu a usměje se na něj tak, že musí bejt hned jasný, že nic slušnýho tím nemyslí+

Wenai: Rozptýlení? +uculuje se na Ašu+ Jsem si jist, že vás mohu rozptýlit všemy možnými způsoby, nejlépe v soukromí.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 4:40 pm

Syr: +trochu se zamračí, ale pak se začne křenit, protože tohle je lepší divadlo než cokoliv jinýho+

Locke: +loupne pohledem po Wenai, který jasně říkám POMOC!+ Má paní, jsi laskavá +vysekne jí poklonu+ dámy mě většinou za zábavného nepovažují, ba právě až za nudného +tváří se jako že je to pravda+ Můj pane +otočí se k Wenai+ Ještě jsi dnes nesnídal, přeješ si něco donýst?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 4:47 pm

Wenai: +podá meč Syr+ Můžeš si jít hrát, děvče. +kývne na ni a hodí malý měšec Lockemu+ Jo, dones mi něco chlebovitýho a slabí pivo. A kdybys mě nemoh najít, tak nehledej moc usilovně. +s těmi slovy a oslňujícím úsměvem se otočí zase k Aše+ Tak co bude s tím rozptylováním, madam? +významně hýbe obočím+

Jean: +sleduje to a snaží se skrýt pobavený výraz+ Takže teď ty? +koukne na Syr a usměje se a posunkem ji vyzve, aby si stoupla, že si teda zašermujou+

Aša: Zrovínka jsem si vzpomněla, že mě potřebuje můj drahý strýček pro svoje obřady. +řekne, trošku naštvaně, ale víceméně se jí to podaří zakrýt, ještě jednou koukne na Lockeho pohledem: ty hajzlíku, kdybych měla víc času, tak nemáš šanci a odkráčí do své kajuty+

Wenai: Kdyby vám na mě zbyla vteřinka, tak by jste mne učinila nejšťastnějším mužem na lodi! Víte kde mě hledat! +zavolá za ní a ještě za ní hledí a zašeptá+ Medový úsměv a v myšlenkách, v myšlenkách jed.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 5:08 pm

Locke: Jistě pane! +řekne až moc nadšeně, v mžiku chytne váček a zmizí bleskurychle v nitru lodi, a dlouho předlouho se nevrací, v kuchyni sežene několik čerstvých chlebových placek, k tomu kus masa a pívo a courá se na hlavní palubu. Vykoukne zpoza trámu, jestli tam ještě ta můra někde nebrousí a pak přijde k Wenai a nacpe jí to před nosík+ co jsem komu udělal? +zeptá se skoro ublíženě+

Syr: +přehodí si cvičně meč v ruce, zazubí se, stoupne si a vysekne mu slušnostní poklonu a okamžitě začne útočit, výpad na rameno, otočka, výpad na solar, vykrytí, půlobrat a sek na bok+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 5:12 pm

Wenai: +sleduje Syr a Jeana a pak koukne na Lockeho+ Dík. +vezme si a napije se piva+ No mě nic. Jí taky ne, ale možná právě to ji mrzí. +uculí se na něj a popíjí pivo+

Jean: +když se k němu tak hezky otočí zadkem, tak ji po tom zadku s chutí plácne plochou meče a všechny její výpady bleskem odráží, je o dost rychlejší než ona, taky silnější, ale to nedává najevo, protože jí nechce ublížit a sem tam na ni taky podnikne výpad a občas i nějaký, co má šanci vykrýt+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 5:17 pm

Syr: Hej! +vykřikne a tvář jí trošku zrudne, že mu ten zadek tak pěkně vystavila. Ještě přidá na intenzitě a buší do něj všechnou svou silou, ale jak dlouho nemečovala, tak jsou její výpady někdy dost nejistý, v rukou cítí pálení ve svalech, ale o to víc chce aspon jeden dobrý zásah. Vyhne se tak tak špičce meče, zakloní se a okamžitě ho z toho napadne, trochu ho škrábne po ruce+ Ha! +uculí se, ale dál s ním hraje ten tanec+

Locke: To jako myslíš... že to jako to? +trochu se zakoktá a zrudne, on takovej nesměloun a kapitánka po něm jede jak po uzeným+ radši se asi někam zašiju, co kdyby mě tu náhodou zase vyhmátla. Jdeš se mnou můj pane, třeba přeleštit škorně, nebo tak něco? +koukne na ni dost jasně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 5:21 pm

Jean: +zubí se na ni, protože se nechal škrábnout schválně, aby se k ní tak dostal blíž a uštědřit jí další plácnutí na zadek, dost si s ní tak hraje, uculuje se a vyzívavě na ni kouká+

Wenai: Ty seš nenápadnej, jak hovno na bále, Kosto. +zazubí se na něj+ Ale seru na to. +odlepí se od zábradlí a odchází do kajuty, kývne na něj, že má jít za ní+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 5:25 pm

Syr: +druhý plácnutí přes zadek už je na ni trochu moc. Zrychleně oddechuje, stiskne zuby a zkusí to ještě několikrát+ fajn! +vyštěkne trochu+ tak mi ukaž, co dělám špatně +trochu rezignovaně na něj koukne+ prosím +udělá na něj oči+ chci být lepší, silnější, tvrdší +vzpomene si na Aeronova slova+

Locke: +Jenom se zazubí+ to je účel totiž +a poslušně odejde za svým pánem, ty dva tam nechá si hrát, protože jak vidí Jean se dost dobře baví, což se o Syr říct teda nedá, jenom se zasměje a zapluje do kajuty+ Čeho si žádáš můj pane? +zazubí se a klekne před ní na kolena, kouká na ni vzhůru a kření se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions