Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát dub 13, 2012 9:18 pm

Wenai: Jsem tak nečestná, jak mě bohové stvořili. +zasměje se a konečně na něj nasedne, pomalu, zvedne se a zase pomalu na něj nasedává, dýchá pomalu, ale hluboce a dlaně mu položí na hruď a donutí ho si lehnout na zem, shlíží na něj, bradavky jí trčí a ona na něj pomalu dosedá+

Jean: Nemám. +zavrtí hlavou+ Nekouřím. +koukne na ni+ Kostu? +zeptá se+ Hm... +sesune se víc k ní, aby je někdo neslyšel, kdo nemá+ Přišel jsem k nim do gangu, když mi bylo deset, jemu tak dvanáct. Byl malej a hubenej, což mu zůstalo. +zazubí se na ni+ Ale otec Okov říkal, že ho musel kooupit od Tvůrce zlodějů, protože s ním byly samý problémy. Vždycky se v krádežích vyžíval. Někdy až moc. +zamračí se+ To mu taky zůstalo. +koukne na ni+ Vy dvě nejste sestry.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát dub 13, 2012 10:59 pm

Locke: +položí se na podlahu, dřevo ho tlačí do zad. Rukou si podloží hlavu a leží tam jak nějaký ser, spokojený ser. Pase se očima na tom vyhublém těle, dlaní sjede na bříško a palcem poškádlí malý hrbolek její jeskyňky. Uculuje se jak měsíček+

Syr: Škoda +pokrčí rameny a zaujatě ho poslouchá+ no tak to jste skoro jako bráchové ne? Teď děláte na něčem velkém? +je halt zvědavá, a pak se na něj zadívá jako že co, že oni ne, že jsou sestry, fakt, ale neoblafne ho no+ to je to tak vidět? +zamračí se a jak sedí Jean vedle ní, tak se o něj opře+ Je sestra mýho manžela +šeptne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát dub 13, 2012 11:13 pm

Wenai: +vlní se na něm, zrychluje tempo a dlaněmi si přejede prsa a poškádlí bradavky, když ucítí jeho ruku, tak zasténá, na chvíli zavře oči a pak zas na něj padne její zelený pohled, dosedává na něj a dává si pozor aby u toho byla náležitě sexy+

Jean: Jo, +kývne a usměje se+ My jsme bratři. A Locke vždycky dělá na něčem velkým. +pokrčí rameny+ On si prostě nemůže pomoct. +a pak se jeho tvář roztáhne v úsměvu+ A já vlastně taky ne, děsně mě to baví. No, myslím, že kdyby jste aspoň měli stejnou barvu vlasů a ona se neoblíkala jako chlap, ale víc... žensky a něžně, tak by jste se za ně vydávat mohli.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát dub 13, 2012 11:30 pm

Locke: +dráždí ho každým svým pohybem, pohledem, dotekem. Chce ji tak moc, že to skoro bolí, pánví jí vychází vstříc, ale většinu práce nechává na Wenai, aby si to užila podle svýho gusta+ Zlodějko +zavrčí, a palcem přitlačí, mazlí se a laská a tlačí na hrbolek, sleduje přitom její tvář a má co dělat aby se ovládnul+

Syr: Vidíš, a mě je Wenai sestrou víc než kdokoliv kdy mohl být +uculí se+ máme stejný vlasy, jenom ona je má obarvený +práskne tiše, ale na lodi se ještě nikdo moc necourá+ tak žensky jo? +koukne na něj a redingot jí sklouzne z ramene+ u mě už to snad ani víc nejde +culí se a jak se tak dívá dolů všimne si vlhké skvrnky na jeho kalhotech+ tys je sledoval! to se řekne +zubí se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát dub 13, 2012 11:42 pm

Wenai: +když vidí jeho výraz, tak se prostě musí samolibě usmát a ruce jí klesnou vedle jeho těla, skloní se k jeho hrudi a kousne ho do bradavky, aby to trochu bolelo a pak to místo přejede jazykem, následně ho kousne pod klíční kost a do krku, její tempo se zrychluje a dech taky, hledí mu z blízka do očí+

Jean: Však mě je Locke taky nejlepším bratrem i přítelem. +a mlsně si ji prohlíží, když se před ním tak předvádí, ale potom mu tvář zalije ruměnec a jeho uši jsou taky v jednom ohni, sklopí zrak na kalhoty a najednou to uvií, zaskřípe zuby+ To je od piva. +řekne a pak na ni koukne a je mu jasný, že tohle nezakecá, ne s tím, jak je rudej+ Prosím tě, zapřísahám tě, neříkej jim to.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát dub 13, 2012 11:52 pm

Locke: Hej! +vykřikne, ale ta bolest jen prohloubí jeho vzrušení. Orosí se mu čelo a když Wenai s tím kousáním nepřesává začne mu v ptáku cukat, Locke přes sevřené rty sykavě propouští dech+ já už to nevydržím... dýl...+hekne+

Syr: +Musí se culit, jak je Jean v rozpacích a snaží se to zakecat. Syr zkouší udržet vážnou tvář, ale koutky jí cukají, je jí ho trochu líto+ Neřeknu +cvrnkne ho do nosu a usměje se+ i sourozenci jsou někdy zvrhlíci +kření se jak si ho dobírá+ bylo to aspoň dobrý? oni dva takový nesmělouni.... +to přímo vidí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob dub 14, 2012 12:00 am

Wenai: +jen se culí a oči jí zalévá vzrušení+ Nemusíš, já už taky... už... +prudce dýchá a nechá se pomalu unášet k orgasmu, napřímí se a chytne ho za ruce, ale rychlost si uchvá i když spadne do orgasmu+

Jean: +ožene se po její ruce, ale netrefí se+ Já nejsem zvrhlík, to se nějak... semlelo... samo... +hlas se mu vytratí a je pořád rudý, po očku koukne na Syr+ Bylo to... +zaváhá, jetsli jí to má říct+ fakt dobrý. +vydechne, ale kouká na svý kalhoty+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 10:44 am

Locke: +zatne prsty do jejích boků a několikrát ji na sobě ještě posune, propadne se do rozkoše a stále ji tiskne pevně k sobě, aby mu ju snad někdo neukradl. Zvedne se do sedu a položí si hlavu na její ňadra, jazykem si hraje s bradavkou a zklidňuje se+

Syr: No jasně +zakření se, jakože on né to je jasný+ Myslím že už bylo na čase +dodá jen tak pro sebe a mrkne na Jeana, jak je pořád červený+ Víš že jsi děsně roztomilý, když si v rozpacích? +poškádlí ho ještě trochu+ nevíš za jak dlouho doplujem do Králova přístaviště? +Na obzoru se rozlije rudooranžová zář svítání a na lodi se začnou probouzet námořníci, Syr zahlídne kapitánku s Aeronem u kormidla, pousměje se a zase se otočí na Jeana+ jde se jíst +lapne ho za ruku a táhne ho někam, kde tuší kuchyni+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned dub 15, 2012 1:35 pm

Wenai: +prudce oddechuje, ale v jeho náruči je jí dobře, obejme ho a hladí ho po zádech a vtiskne mu polibek do vlasů, na tváři má zmámený úsměv, jako kdyby vykouřila faju plnou opija+ Co budeš dělat v Králově přístavišti a až udáš ty svý poklady? +zeptá se nanápadně a pořád ho hladí+

Jean: Nech toho, křehule. +koukne po ní tvrdě, ale jeden koutek mu cukne+ Jean Tannen není nikdy roztomilej, ten je tak akorát výhružnej. +pomůže jí vstát+ Tak pojď, tudy. +snaží se ji směrovat ke kuchyni+ Možná by jsme měli donést něco taky našemu serovi a tomu špinavýmu poskokovi.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 15, 2012 1:42 pm

Locke: +prohrabuje se jí ježečkem a objímá ji. Přitom pokrčí rameny+ já nevím, až to všechno klapne, tak budu v balíku, asi se budu muset nějakm zašít +zasměje se+ v celku teda nic moc, třeba se najde nějaká ještě lepší akce +přemýšlí na hlas a přitom ji brousí po zádech+ víš co? to budu řešit až tam budem +to že to bude docela brzo ho tlačí na hrudníku+

Syr: +zatvrdí si obličej a snaží se tvářit vážně+ no jasně, nikdy roztomilej +uculí se a ďobne ho do těch ďolíčků na tváři, který teda roztomilý jsou+ A já nejsem nikdy křehule +snaží se tam nad ním tyčit, ale při její výšce... a tváří se jako vrahounek. Přitáhne ji vůně koláčů+ já vůbec nemám odvahu našeho sera a poskoka budit +pozvedne koutek+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions