Dojo

Nechcete kupovat zajíce v pytli? vyzkoušejte si zbraň, než ji koupíte. Odborný dohled zaručen.

Moderátoři: Postrach, Manori, Rebecca Altamirano, Zbrojíř

Re: Dojo

Příspěvekod Styx » stř dub 11, 2012 4:57 pm

Myslím, že jí ani nebude potřeba, abych se dnes válela na zemi +prorokuje a už se musí rychle soustředit na Postrachovy výpady. Odráží jeho útoky chvaty, které už od něj odkoukala dříve, chvílemi se jí to i daří, to asi když ji sám nechá;). Jdou v rychlém sledu po sobě, takže po pár minutách tréninku už sama neví, kterou ruku má levou a kterou pravou. Úspěchem je, že se pořád ještě drží na nohou+ Dáváš mi hned ze začátku pěkně zabrat +zafuní v náznaku úsměvu, ale nepoleví v tempu až do okamžiku, kdy dobře vedeným Postrachovým úderem ztratí rovnováhu a rozplácne se na žíněnce+ Tomu opravdu nešlo čelit +hodnotí jeho poslední výpad a sbírá se ze země+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » čtv dub 12, 2012 11:04 am

Zabrat? jen se rozehříváme...*odpoví mezi výměnou a podá jí ruku, když skončí na zemi*máš dost vysoko těžiště...na ty lehké výpady je to v pohodě, ale když přidám na síle...*komentuje další výměnu a po posledních slovech zopakuje předchozí silnější úder*tak tě to vyvede natolik z rovnováhy, že to nemůžeš ustát...*počká a když zase stojí,tak ji opraví*víc se sniž, rozkroč....takhle...*obejde si ji a srovná ji držení těla* je to trochu nepřirozené..ale jen teď, zvykneš si...když si nebudeš jistá, jestli takové rány ustojíš, prostě se takhle postav, rozlož váhu...a tu sílu úderu vstřebáš...*zkusmo do ní strčí, docela prudce*lepší...
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » čtv dub 12, 2012 8:14 pm

+vytáhne se na nohy a pozorně poslouchá Postrachovy rady+ Hm.. o tom vím, že mám vysoko těžiště +sklopí zrak na svá bujná prsa a uculí se, ale pak už přestane vtipkovat a nechá se jako panenka na hraní „nastavit“ do potřebné polohy. Rozkročí se a poklesne trochu v kolenou, váhu těla přenese lehce dopředu. Odrazí Postrachův prudký výpad, jeho síla projde jejím tělem, ale nijak extra jí neublíží, jen se lehce zakymácí, jako strom v poryvu větru+ Docela to ujde... ale nebudu v nevýhodě, když se budu ještě snižovat při už takhle malém vzrůstu? +narovná se zase v celé své výšce:)+ Jak šikovně využít těchto nedostatků?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pát dub 13, 2012 10:40 am

Jsi drobná, takže v podstatě v každém boji v nevýhodě. KDyž na to přijde, tak prostě se ten rozdíl kil i centimetrů projeví. Tvou výhodou je, že se naučíš ovládat bojové umění...*zatímco mluví, pokračují v cvičení, aby si na jiné postavení zvykla*hodně lidí je prostě velkých a perou se tak. Pokud natrefíš na někoho se stejným výcvikem ale o dvacet kilo těžšího, máš problém, o tom nebudu lhát. Pro tebe může být výhoda, že když jsi menší, má mín prostoru, který může trefit. Čím mrštnější budeš, tím líp se vyhneš ranám a naopak se můžeš dostat na kobylku soupeři. Prostě ho přelstít. Není to úplně čestné, ale koneckonců počítá se to, kdo odejde po svých...Navíc, takhle nízko nemusíš být pořád, když se naučíš poznat, kdy tak prudká rána přijde, kterou bys neustála, prostě se snížíš....I to víc soupeře zmate...čím víc budeš v pohybu, tím horší bude tě spacifikovat.
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » pát dub 13, 2012 11:06 pm

+velice soustředěně poslouchá jeho rady a bere si je k srdci+ Právě proto potřebuji ovládat umění sebeobrany, ale i bojového umění. Bez toho bych se svojí postavou měla každý boj předem prohraný +souhlasí s ním. Vyzkouší si spolu několik rychlých výpadů, kde Styx postupně zdokonaluje přesouvání těžiště do správných míst+ Jak mám být ještě mrštnější... snažím se jak můžu, abych byla rychlá jako střela, proti tvým bleskovým útokům jsem ale pomalá jako želva +pokrčí bezradně rameny+ Můžu mít vůbec šanci ubránit se mnohem většímu a silnějšímu soupeři? Ukaž mi, prosím, pár triků +požádá ho, je docela k neutahání+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » ned dub 15, 2012 11:26 am

Jsem na tebe moc rychlý?*trochu zpomalí* Přece jen jsem si odvyknul na lidskou rychlost...*dokončí sadu* doporučil bych ti klidně nějaké cvičení...sílu už si trénuješ, tak bychom se mohli zaměřit na mrštnost...a ubránit se můžeš...hodně lidí spoléhá na to, že jsou velcí a mají svaly, ale když je neumí využít...naopak ty je můžeš využít, jejich energii, použít jejich vlastní rychlost...něco ti ukážu...zaútoč na mě...a nešetři mě.*cukne koutky a trochu si poodstoupí, aby měl prostor, stojí, aniž by by zaujal nějaký bojový postoj*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » ned dub 15, 2012 4:13 pm

To už je trochu lepší +řekne zadýchaně, jak Postrach trochu zpomalí, ale tuto sérii výpadů zdatně dokončí+ Přesně tak, občas mají mozek ve svalech místo v hlavě a v tom je zase má výhoda. Já skoro žádné svaly nemám +uculí se a když ji vyzve, aby se do něj pořádně pustila, na okamžik zaváhá, přece jen se tak často nestává, aby Postrach dovolil někomu na něj zaútočit, aniž by mu hned poté neutrhl hlavu:). Pak najednou, co by Postrach možná od ní nečekal, zaútočí na něj bleskovým tornádem. Vytočí trup doprava, aby v následujícím pohybu doleva získala maximální rychlost. Silně se odrazí a švihne oběma pažemi pro získání ještě větší rychlosti otočky. Když se ve zlomku vteřiny otočí o 380 stupňů, v závěrečné fázi otočky vymrští pravou nohu a kopne Postracha patou do hrudi takovou silou, která by většinu jejích nepřátel porazila na zem+

(řekl si o to... :roll: )
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon dub 16, 2012 11:42 am

(lách, no že ho zkusí vykopnout z doja do zahrady nečekal :lol: )

*stojí, aniž by nějak uhýbal, trochu povytáhne obočí nad výběrem útoku, který zvolila, ale jeho agresivní útočnost se mu vcelku hodí pro to, co chce udělat. Neuhne ani před patou, jen se nepatrně natočí po směru pohybu a pak ji bleskově za pravou nohu chytne, nechá se jejím kopem odstrčit dozadu a dolů, ale zároveň ji strhne sebou, chmátne po ní i druhou a sám se pootočí kolem osy ,než dopadně na bok na zem, Styx vezme s sebou k zemi, síla jejího útoku, který využil ve svůj prospěch, ji přitlačí tváří k žíněnc.* Dobrý pokus...přesně přímý, jak jsem potřeboval...*dýchne ji zezadu u krku tiše, kolenem zapřeným do jejích beder si ji přidrží na zemi*
Postrach
Upír

Příspěvekod Styx » pon dub 16, 2012 9:46 pm

(se chtěla trochu předvést, no... :pii :D )

+sotva jí hlavou stačí proletět myšlenka, že tento kop se jí opravdu povedl, když ji Postrach najednou strhne sebou na zem a ona zaryje obličej do žíněnky. Stačí pouze vydechnout bolestí a přitiskne víčka pevně k sobě, jak ji Postrach kolenem v ledvinách přišpendlí k podlaze+ Díky +(za tu jeho pochvalu) procedí na půl úst, víc momentálně není schopna+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » úte dub 17, 2012 11:58 am

(hih,:))
*povolí stisk* tak tohle jsem myslel, když jsem mluvil o využití síly protivníka...i když útok byl prudký a silný, nakonec jsem to já, kdo má navrch....když už tě takhle mám chycenou...dokážeš se z tohohle vysvobodit?*zeptá se*
Postrach
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Zkušebny