Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát dub 13, 2012 12:20 pm

Aeron: +její orgasmus ji strhne sebou, jako by právě na tohle čekal a dávkou semene jí pokropí ploché břicho, on nevykřikne, jen si skousne ret tak silně, až se na něm objeví kapička krve, klesne na loket vedle ní a prudce oddechujích jí políbí na krk+

Wenai: +sladí svůj dech s jeho, omámeně se usmívá, probírá se jeho vlasy a objímá ho druhou paří, hroty jejích drobných ňader se dotýkají jeho hrudníku+ Pro všechny bohy, co jich je. +podaří se jí vydechnout+ Locke...

Jean: +jde pryč a tváří se strašně nenápadně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát dub 13, 2012 12:28 pm

Syr: +v dlani svírá černý písek pláže, přitulí se k němu a rozmaže si horké semeno po bříšku. Jazykem mu slízne tu kapičku krve a vtiskne na ni hojivý polibek. Pak se posadí, vstane a skočí šipku do moře, nechává vlny, aby jí kolébaly, než se vynoří nad hladinu a pohodí hlavou, aby sundala vlasy z tvýře+

Locke: +ochablý z ní vyklouzne, hladí ji po těch krátkých vlasech a krku a nepřítomně se uculuje+ hm? +políbí ji na rameno a objímá ji pažemi+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát dub 13, 2012 12:36 pm

Aeron: +přijde za ní do moře, prohlíží si ji, spokojeně a ukojeně, najednou zmizí pod vodouu a zase se vynoří, ve vlasech má čerstvé chaluhy, vezme ji za ruku a pomalu ji vede ke člunu+ Byla jsi zasvěcena. +řekne jí a podívá se jí do očí a pak se usměje+ I když ten zbytek obvykle nedělám. Děkuj a uctívej utopeného boha, Syriano. +políbí ji na čelo a púomůže jí do loďky, sám pak vyskočí za ní a pádluje k lodi+

Wenai: +hladí mu prsty záda a položí si hlavu na jeho rameno+ Myslím, že se řítím do velké nerozvážnosti. +řekne, pak zvedne hlavu a usměje se na něj+ Ale do úplně skvělé nerozvážnosti. +dá mu pusu a sesedne si z něj na zem a umotá si cigáro a zapálí si ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát dub 13, 2012 12:50 pm

Syr: +zazubí se, děsně se jí líbí ty chaluhy ve vlasech, škoda, že jí se tam žádné nenamotaly. Jeho slovům se usměje+ neporušili jsi nějakou přísahu našemu bohu, nebo ano? +zamračí se trochu, vyškrábe se do loďky, kde na sebe začne navlíkat oblečení, protože je promrzlá až na kost, ale neklepe se. Stáhne si kolena k bradě a dívá se na něj. Opět+ Děkuji ti

Locke: Myslím, že nejsi sama +líbne ju na spánek+ Co by byl život bez nerozvážností? třeba já bych ani nebyl Pán parchant +zazubí se a jak tam kouří tak si položí hlavu do jejího klína+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát dub 13, 2012 12:59 pm

Aeron: +zavrtí hlavou+ Ne, žádnou přísahu, to bych nedopustil. +pádluje a svaly se mu napínají+ Mě neděkuj. +řekne+ Poděkuj utopenému bohu. Nyní je to i tvůj bůh. +dopádluje k boku lodi, kde je provazový žebřík a pomůže Syr nahoru, sám pak taky vyleze a námořníci s hlomozem a rachotem vytáhnou člun zpátky na loď+

Wenai: +párkrát potáhne a pak si cigáro odloží na truhlu+ Mám chuť se tě dotýkat, Locke Lamoro. +zašeptá, nahne se nad ním a dlaněmi mu přejede tělo+ Mám chuť tě líbat Kosto de Ferro. +zašeptá znovu a políbí ho+ Mám chuť tě pomilovat, zloději zlodějů, Pane Parchante. +přitiskne se k němu a znovu ho políbí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát dub 13, 2012 1:15 pm

Syr: Ano, můj bůh. Co je mrtvé nikdy nezemře. +vyleze nahoru na palubu+ Aerone Mokrovlase +pokyne mu a zmizí mu z očí, do kajuty se jí nechce, tak se schoulí na zádi na smotaných lanech a kouká na hvězdy, které pomalu blednou+

Locke: +Napije se vína z Dorne, co dotáhnul Jerome, pak ho odloží a rozhodí rukama+ Mé tělo, mé rty i můj úd jsou tvé, Gerryne Wentoso +to jméno zasyčí a polibky jí oplatí+ Mlsná kočko, vem si, po čem prahneš +přitáhne si ji k divokému polibku+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát dub 13, 2012 1:26 pm

Aeron: Ale vrátí se tvrdší a silnější. +kývne na ni a taky někam zmizí+

Wenai: To všechno si vezmu. +zasyčí+ A co mi nebudeš chtít dát, to si ukradnu. +usměje se na něj zvrhle a vášnivě ho políbí, nakloní se na něj a obkročí ho, skloní se, aby se dotýkali tělem, otře se něj, podbřišek o jeho úd, ňadra o jeho hruď+ Chci všechno. +zašeptá a rukou sklouzne mezi jejich těla a polaská jeho mužství+

Jean: +prochází se po palubě, až narazí na Syr+ Co ty tu? Neměla jsi něco domluvenýho? +uculí se na ni+ Nebo to byl někdo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát dub 13, 2012 8:41 pm

Locke: +Zavrní a uchopí její zadek do dlaní a začne ho hníst+ myslím že mám na tebe devastující vliv +sedí tam jak Pán, který taky je+ zlodějko, byla bys parádní pan parchant +zvedne jí bradu a ukradne si polibek, a usměje se do něj+ zlodějina ti jde sama

Syr: +Loupne po něm okem+ No nazdar kocoure, ale jo měla, už to mám vyřízený +pořád má modrý rty a někde ve vlasech přece jenom chaluhu+ vyhráls majlant? +zkoukne ho pozorněji a uculí se+ Co jsi vyváděl? +uculí se+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát dub 13, 2012 8:54 pm

Wenai: +usměje se a laská jeho mužství+ Já jsem totiž přirozený talent. +přimhouří oči a sevře ho víc+ A navíc, když tu tak přede mnou sedíš, jako v den, kdy jsi se narodil. +sykavě se nadechne+ Dej mi co můžeš, Lamoro. +řekne a spoutá jeho rty v polibku, špičkou žaludu přejede přes svoji kundičku, jen tak lehce, jako příslib+

Jean: +sedne si k ní na lana+ Seš nějaká zmrzlá, měla by ses víc oblíct. +sundá si redingot a podá jí ho+ Já jsem hlídal našeho pána a našeho sluhu, protože musely vyřešit děsně neodkladnou záležitost v kajutě. +mnohoznačně na ni mrkne+ Nebylo by asi dobrý, kdyby je tam někdo nachytal.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát dub 13, 2012 9:09 pm

Dám ti vše, kočko, vše co můžu +jsem jen tvůj. Zalapá po dechu, když ho tak podráždí+ Ale nemuč mě! To není čestné zlodějské +kousne ji do hrany čelisti a v dlani sevře ňadro+

Syr: Jsi gentleman +usměje se na něj a ledovou rukou si vezme redingot a zabakulí se do něj, pak na něj vykulí oči a začne se smát, až se za břicho popadá+ takže přece! +zavrtí hlavou a pořád se pochichtává+ Náš pán vždy dostane, co chce +culí se+ Asi u sebe nemáš tabák co? +cigáro by bodlo+ Jak dlouho už se znáte? +ztiší hlas a jak sedí vedle ní, tak se opře+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions