Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv dub 12, 2012 9:21 pm

LOCKE +zamrači se na kámoše+ možná trochu a co má být. Víš jak dlouho jsem neměl ženskou? A tahle je navíc přesně podle mýho gusta. Mazaná stejně jako já +zubi se+

SYR +nechá se držet za ruku a pozvedne koutky+ když se pro něco rozhodnu, už z toho necouvnu můj pa... Aerone. A vyžaduje se ode mě něco, přitom topení? +myslí tím jako nějaké oblečení nebo přísaha nebo Tak+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 12, 2012 9:26 pm

Jean: Což o to, mazaná je. Ale nějak moc hubená. Vlastně se k sobě hodíte. +zasměje se+ Ale konečně, už jsem si myslel, že seš eunuch.

Aeron: Jen odvaha. +usměje se na něj+ Jen odvaha. Najdeš mě o půlnoci na zádi. +pustí její ruce a odejde za kapitánkou+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv dub 12, 2012 9:32 pm

LOCKE: nech si toho ty máš zrovna co říkat! +ušklíbne se na něj+ a hubená není. Ale ty sis s tou zrzkou taky rozumněl. Jsem tě viděl jak ti hupsla na klín jak ti zazářily oči +zasměje se+

SYR: budu tam +pokýve hlavou a jde zpět do kajuty a zaslechne za dveřmi rozhovor těch dvou výlupkú a se zájmem poslouchá+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 12, 2012 9:40 pm

Jean: No jistě, že mi zazářily oči. Taky jsem si všiml jejích předností. +naznačí rukama prsa a oči mu opět zazáří+ Aspoň je neschovává a je na co koukat. +něco zaslechne a dá mu rukou několik znamení, které znamenají, že je někdo poslouchá+ Ale je to ženská našeho sera a pěkně by nás hnal, kdyby na ni někdo sáh. Kdokoli.

Aeron: +přijde za Ašou do kajuty a vidí u ní Wenai/sera Ventosu+ Ašo, potřebuji dnes v noci zakotvit. Náš bůh si žádá dalšího stoupence.

Aša: Strýčku! +usměje se na něj+ Ventoso +otočí se k Wenai+ Musím si promluvit se svým milým strýčkem o našem bohu, bylo to s vámi velmi milé. +usměje se na něj+

Wenai: +dojde jí to celkem rychle+ Jistě, moje paní. +vstane a naschvál se ukloní+ Doufám, že se ještě někdy uvidíme. +mrkne na ni a odejde+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv dub 12, 2012 9:51 pm

LOCKE: No to jo ale na můj vkus je taková moc to... Ženská jako že to nezamaskuje ani kdyby chtěla +pokýva hlavou že rozumí+ náš pán má dobrý vkus.

SYR: +zubi se jak měsíček přece jen ji to lichoti. Chvilku počká jestli ještě něco neřeknou pak si odkašle a vejde dovnitř + mám hlad jerome nesehnal bys mi něco? +schválně se k němu tak přitočí aby už její předností měl na ocich
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 12, 2012 9:56 pm

Jean: Jasně, prdelko. +plácne ji po zadku přes šaty a zazubí se na ni+ A co by to mělo být? Medové koláčky? Hrachová kaše s uzeným? Červené víno z horkého Dorne? +usmívá se na ni a vychutnává si ten pohled+

Wenai: +přijde za nima+ Pro mě rozhodně to červené. +nakráčí tam a rozvalí se do sítě+ Ahhhh... +vydechne si+ Ta kapitánka je ale divoká, málem se tam po mě vrhla. +kecá, až se jí od huby práší+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv dub 12, 2012 10:44 pm

Syr: +až trochu nadskočí jak ji pleskne+ jej! +dělá překvapenou+ hmm, medový koláčky, prosím +zamrká na něj řasama a dělá roztomilej kukuč+ a víno +přikývne souhlasně na Wenaiinu volbu+ tady náš pán to cálne, což?

Locke: +věnuje Wenai zvláštní pohled, když se zmiňuje o kapitánce+ všechno v cajku? +sedí rozvalený na truhle a hraje si v ruce s jednou mincí, kterou převaluje přes klouby tam a zpět+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 12, 2012 10:51 pm

Wenai: Ts. Člověka nejdřív ožebračí v kostkách a pak chtěj ještě platit. +zavrtí hlavou, ale vytáhne z váčku stříbrňák a hodí ho Jeanovi+ Toho vína radši hodně. +kývne na něj a otočí se na Lockeho+ Jo, cajk. Tahala ze mě rozumy, tak jsem jí řek, co jsem mohl. +zazubí se na něj, takže je jasný, že si to všechno vymyslela+

Jean: +chytne stříbrňák+ Jak pán poroučí. +ukloní se a mrkne na Syr a odejde+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » čtv dub 12, 2012 10:58 pm

Locke: +zasměje se+ jednou jsi pán, tak máš vůči nám tu... vyživovací povinnost, hlavně támhle ke křehuli +kývne hlavou k Syr, a po Jeanovi hodí tu minci, co si s ní hraje+ a vem nějaký maso, protože mě koláčky nestačí +řekne aby bylo jasno+ Co budem dělat v noci? +culí se záhadně a kouká střídavě trochu uslintaně z Wenai na všeříkajícně na Syr+

Syr: +Ubalí si cigaretu a jednu ubalí i pro Wenai, když si všimne toho jeho pohledu+ no se mnou v noci nepočítejte, já už něco mám +řekne záhadně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 12, 2012 11:04 pm

Wenai: +všimne si Lockeho pohledu na Syr, vezme si od ní cigaretu a zapálí si ji, pak si skříží ruce na prsou a kouří a čučí do stropu+ Spát. +řekne pak jenom+

Jean: +vrátí se s medovými koláčky, uzeným, chlebem a dvěma měchy vína, koláčky dá Syr, maso a chleba Lockemu a Wenai podá víno a jedno si nechá+ Já jdu hrát kostky za posádkou. +zazubí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions