Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Okolí » čtv dub 12, 2012 7:08 pm

Kapitánka: +otočí se na něj a s kamenným výrazem sleduje typoklonky+ Nechte si ty způsoby svobodných měst, sere Ventoso. +přijde k němu+ Jsem kapitánka Aša Greyjoy. +pohodí hlavou a klanět se mu rozhodně nehodlá+ Posaďte se. +kývne ke stolu, a naleje mu pohár vína, sobě taky+ Ráda vím, s kým cestuji, povězte mi něco o sobě. +napije se+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 12, 2012 7:25 pm

+posadí se, rozvalí se jako správnej chlap a napije se vína, prohlíží si ji, zálibně a uculuje se u toho+ Mé jméno je Gerryn Ventosa, ale říkají mi Gerry. Mé pozemky jsou bohaté a leží kus na jih od Stříbrokopce. Jaké věci by jste si přála slyšet, moje paní? +vyzývavě zvedne jedno obočí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » čtv dub 12, 2012 7:29 pm

Kapitánka: +jeho pohledy ji nechávají chladnou a dává to okázale najevo+ Třeba kterému mocnému rodu jsi povinován. +zatočí vínem v poháru+ Nebo, co takový malý ser, jako ty, dělal tak daleko od domova.
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 12, 2012 7:35 pm

+nakloní se a položí předloktí na stůl+ Takový malý ser byl v Pentosu kupovat ovce. Protože jejich ovce mají jemnější vlnu a u nás nikdo takové ovce nechová, tudíž se mi z toho posypou peníze jedna báseň. A ještě než se zeptáš, tak se mnou nejedou proto, že je potřeba pro ně připdavit loď a já mám práci doma. Nechal jsem je v péči mého povolaného člověka. +zase se opře a napije se+ A to komu odvádím desátky snadno zjistíš, když se podíváš do mapy, kapitánko. +mrkne na ni+ Už se můžem začít bavit o zajímavějších věcech?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » čtv dub 12, 2012 7:44 pm

Kapitánka: +přijde k němu a opře se zadkem o stůl a shlédne na něj+ Nevypadáš jako ser. +prohlásí+ Spíš vypadáš jako pasák vepřů. +kouká, co on na to+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 12, 2012 7:45 pm

Však ty taky nevypadáš jako princezna. +usměje se+ Tvrdý život jednoho udělá tvrdým a koho ne... +pokrčí rameny+ Ten o něj přijde.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » čtv dub 12, 2012 7:46 pm

Kapitánka: +zasměje se+ To je pravda, sere. +pak se napije+ Pověz mi, jsou Lannisterové dobrými pány? +zeptá se, jako by ji to ani moc nezajímalo+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 12, 2012 7:48 pm

+pokrčí remany+ Jsou to páni, jako každí jiní. Když je hlad tak nepřijdou, ale nikdy nezapomenou, když sýpky přetékají. Nikdy jsem je neviděl, jenom jejich sluhy.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » čtv dub 12, 2012 7:50 pm

Ne? +zvedne obočí+ Jsou často mimo svá území? +doleje jim oběma víno+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv dub 12, 2012 7:57 pm

+pokýve hlavou a s chutí se napije+ Často. Královna je v Králově přístavišti, +snaží se si vzpomenout, a už skoro neví+ A starej Lannister je taky pryč, kvůli svým záležistostem. +znovu se pořádně napije, pro inspiraci+ Pořád někde jezdí a sbírá vazaly. Nebo to tak aspoň bylo, když jsem odjížděl. +dodá spěšně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions