Westeros

Akce Syr a jejích postav

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette, Bill Weasley, Charlie Weasley

Re: Westeros

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř dub 11, 2012 11:39 am

Syr: To, že i pápěrka má ostré hrany +vyfoukne mu kouř do obličeje, jak má ruku podél těla, tak vytáhne svou malou kamarádku z místečka za kravatou a přitiskne mu ji do slabin, tak aby pocítil ostří+ nepodceňuj mě, kocourku +mlaskne mu pusu na tvář+

Locke: Představte si, oni mě nařkli že jsem ukradl jednomu důstojníkovi váček z penězi! +tváří se ukřivděně, ale na Wenai se uculí, když je teď volná ta truhla, tak si sedne a sundá si botu, z který něco vyklepává, než na podlahu dopadne těžký vak plný zlatek+ Jeane, přestaň si hrát +zkoukne tu dýku mířící mu na nádobíčko+ Zahraje si někdo kostky? +potěžká váček v ruce+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 11, 2012 11:46 am

Jean: +prostě Syr pustí a ta skončí na zemi+ Proč ženský vždycky mířej na ptáka? +povzdechne si, překročí Syr, jako kdyby tam ani nebyla a sedne si na zem naproti Lockemu+ Já si zahraju. +zazubí se na něj+

Wenai: Syr, přestaň se předvá.... dět. +dodá pak když ji vidí na zemi, tak zavrtí hlavou+ Skrytý zbraně jsoou ty nejlepší zbraně. +řekne jenom a koukne na Jeana a Lockeho+ Vy dva mě oškubete dřív než kuchař slípku, jenom když budete hodný a naučíte mě fígle.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř dub 11, 2012 11:55 am

Já se nepředvádím! +kňourne už ze země a tře si naraženou zadnici+ možná proto, že si toho chlapi nejvíc cenijou +vyškrábe se na síť+ nemátě někdo tužku a papír? +koukne na ně dolů a síť se povážlivě rozhoupe+

Locke: +skříží nohy do sedu a už vytahuje z váčku kostky+ ale hrajem mojima, ty tvoje jsou navrtaný! +práskne na něj a mrkne na Wenai, vtiskne jí ty svoje kostky do ruky+ podiv se na ně +vybídne ji+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 11, 2012 12:01 pm

Wenai: Já nemám. +koukne na Syr a pak na Lockeho a vezme si od něj jeho kostky, kouká na ně, přímo na ně vejrá, pak si jednu postaví na špičku prstu, doprostřed, aby zjistila, jestli spadne+ Jsou v pohodě. +koukne na něj a olízne si rty+ To znamená, že s nima jinak házíš. Jako, aby ti padlo co chceš. Je to vhodu, ne v kostkách.

Jean: Já je nemám navrtnaý! +hájí se, ale nikterak ohnivě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř dub 11, 2012 12:52 pm

Locke: máš smůlu zrzule, nic takovýho nemám +zavrtí hlavou a pak sleduje Wenai a uculuje se+ šikovná +mrkne na Jeana+ myslím, že nebude až tak ztracenej případ +je vlastně nadšený, že se může před někým předvádět, před Jeanem se předvádět nemusí, protože ho to nebaví+ tak dívej, čtyři šestky, dvě trojky +hodí a je to tam+ mělas pravdu je to v hození. Ty kostky se většinou hází tak, že si je dáš mezi prostředník a prsteník a pak je necháš spadnout, tak, že se vlastně překlopí do mezery mezi prsteníkem a malíkem a pak ještě jednou dolů +znovu jí to ukáže+

Syr: +bafá cigaretu a myšlenkama se toulá daleko daleko na východě+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 11, 2012 12:56 pm

Wenai: +kouká, jak to Locke dělá a pak si vezme jednu kostku a zkouší to s ní, moc jí to ze začátku nejde+ Počkej, počkej! +vyjekne+ Ještě. +zas to zkouší+ Jo! Jo! Jó! +povedlo se mi to. +zubí se kolem jako blázen+

Jean: +sleduje Wenai+ Ty jsi ale třeštidlo, to snad není možný. +zavrtí nad tím hlavou+ Jestli takhle budeš vyvádět pořád, tak nás někdo prokoukne.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř dub 11, 2012 1:03 pm

Syr: +spluje ze sítě a vyjde ven, usmívá se, protože Wenai je ve svojem živlu. Vyjde na horní palubu a zhruba uprostřed lodi si stoupne k zábradlí, větr jí rozcuchává vlasy, opírá se o dřevo a se zaujetím pozoruje námořníky při práci, všudypřítomnou cigaretu v puse+

Locke: A máme to jasný, zloděj zloděje když škube, skončej všichni na márách +směje se, ale je tak nějak hrdej že se to naučila+ a o co hrajem?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř dub 11, 2012 1:07 pm

+sedí tam ověšená těma šperkama+ Já nic nemám. +řekne hned a pak na něj koukne+ No, možná, nějaký šperky bych si mohla dovolit ztratit, protože je jasný, že mě úplně oškubete. +koukne na Jeana a pak na Lockeho+ Jeden a pak druhej.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Okolí » stř dub 11, 2012 1:09 pm

+na palubě to dost profukuje, jak je vítr žene ke Králově přístavišti a kousek od Syriany si stoupne muž, je vidtě, že není námořník, má dlouhé zacuchané vlasy, spíš dredy a na sobě jen kalhoty, ve vlasech mu pomalu usychají mořské chaluhy, hledí na moře a trochu se usmívá+

Obrázek
Okolí

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř dub 11, 2012 1:16 pm

Locke: +musí se smát jak blázen+ možná by se ti pak líp dýchalo, kdybys nějaké to zlato zhubla +zubí se a háže první, tři šestky, tři pětky+ chm!

Syr: +snaží se si ty vlasy sundat z obličeju, jak tam vyfukuje, ale pohled jí přitáhne zvláštní muž s chaluhama ve vlasech. Bez okolků ho očumuje, a že teda je co očumovat+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Syractions