Společenská místnost

Panství Eillen a Creagana Elata

Moderátoři: Creagan Elat, Eillen

Re: Společenská místnost

Příspěvekod golux » úte lis 10, 2009 8:29 pm

Nejde o to, že bych to před ním chtěla utajit. Jen ho chci poprosit, aby mi do toho nezasahoval. Ono před Luciusem jde utajit opravdu jen máloco... má známé opravdu všude. A taky dost dobře ovládá nitrozpyt, takže lhát mu je taky těžké... tedy, zatím to na mě nezkusil, tak doufám, že si nenajde důvod... a jak tobě se daří v práci? Pracuješ u Svatého Munga?
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » úte lis 10, 2009 8:34 pm

Draco? Momentálně nedělá nic, co já vím. Fláká se doma. Ne že by si musel hledat nějakou práci; při tom slově se mi zvedá žaludek. Nicméně, mohl by se mnou občas navštívit Ministerstvo, navázat nějaké osobní kontakty. Mohl by zajít občas do společnosti. Ale to ne, sedí doma s matkou. Kdo ví, o čem si pořád povídají... s dětmi je trápení, příteli. Doufám, že váš Michael vám bude dělat samou radost.
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod mollyz » úte lis 10, 2009 9:25 pm

Golux: Ano, jsem u sv.Munga. Mám tu práci moc ráda, ikdyž mi ti staříci občas lezou krkem. Co je mnohem horší, je náš vrchní ošetřovatel, který už se věkem blíží do věku našich klientů a nechce nic slyšet o žádných nových metodách či nedejmerlin změnách na oddělení. Pracuju s kolegou na projektu uchování duší tak, aby nebyly degradovány na duchy. Děláme v tom značné pokroky hlavně proto, ženši klienti jsou myšlenkou uchování své duše pro generace budoucí přímo posedlí. Ale zkuz na něčem pracovat, když vedení má zaseknutý mozek. A taky doma nemám moc velkou podporu. Vlastně proto jsem teď tady ve Wildaranu, protože tu mám klid na práci a taky nějaké odreagování. Můj muž je věčně pryč a moje práce ho zajímá asi jako bláto na botách. Je to hold umělec... *rozhlédne se po dalším víně, neboť její sklenka už je zase prázdná*
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte lis 10, 2009 10:08 pm

(technická pro mollyz: nahraješ tak, že odklikneš uživatelský panel, profil, avatar a nahraješ obrázek ne větší než 100x100pixelů...
golux, já tě klidně beru mezi bystrozorky, nemám co do aktualizace na web:):)

Styx: no, asi neznáš...on se moc na zemi nevyskytuje...*uculí se* však ono to nějak dopadne...Postrach přežije určitě, spíš já ne, a to už mi nebude vadit, že...i když, tady se dá i vrátit..*vzpomene si na křísení některých lidí tady*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » úte lis 10, 2009 10:42 pm

Man: +nakloní se úplně k ní, aby to nikdo jiný neslyšel+ Že by nějaký anděl?

Tony: +prudce se otočí, když ucítí na krku něčí rty, připravena potrestat tu drzost a setká se s Tonyho zrakem+ Ty seš tady taky? +zareaguje trochu zmateně+ Vůbec jsem tě tady nikde nezahlédla +dá si cigaretu mezi rty a dovolí mu, aby jí připálil+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte lis 10, 2009 11:19 pm

Styx: *mrkne na ni* chm...možná...?*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Tony Dolohov » stř lis 11, 2009 6:02 pm

Styx:
Nemohla jsi mě zahlédnout, postaral jsem se o to. Pozoroval jsem tě zpovzdálí °škrtne zapalovačem a nejdřív připálí její cigaretu, pak i svůj doutník° Jak se bavíš, lásko? Mohu ti dělat společnost, jako za starých časů?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Creagan Elat » stř lis 11, 2009 7:52 pm

Lucius Malfoy píše:Draco? Momentálně nedělá nic, co já vím. Fláká se doma. Ne že by si musel hledat nějakou práci; při tom slově se mi zvedá žaludek. Nicméně, mohl by se mnou občas navštívit Ministerstvo, navázat nějaké osobní kontakty. Mohl by zajít občas do společnosti. Ale to ne, sedí doma s matkou. Kdo ví, o čem si pořád povídají... s dětmi je trápení, příteli. Doufám, že váš Michael vám bude dělat samou radost.

To jsme dva, kdo doufají. A pokud ne, tak ho pošlu do sousedního království, aby se naučil chovat jak se na prince sluší. Můj vlastní otec tam musel, protože se choval jako, cituji babičku, děsnej spratek. Navíc Micheal vyrustá zde, kde je absolutně obyčejným klukem. Tedy, spíš bych měl říct, že byl. Než jsem se vracel do Aldormy, všiml jsem si, jak kolem něj poletují jeho hračky. Takže asi má taky magický potenciál.
Když měsíc na svý cestě nebem všechny hvězdy poztrácí
omotám kolem krku šálu nasedám na koberec lítací
(kapela ZAVĚTREM)
Creagan Elat
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř lis 11, 2009 9:10 pm

To si pište, že má. Vaše žena je přece čarodějka. Ale nebojím se o něj, jistě ho budete vést pevnou rukou. Já jsem při výchově syna udělal asi pár chyb; no, člověk to dělá poprvé, že... a podruhé už se mi do toho nechtělo. Cissa sice měla takové cukání, ale říkal jsem si, proč drobit rodinný majetek. Takhle alespoň nebudou spory mezi sourozenci. Majetek dokáže rozbít i pevná rodinná pouta. To jen rodiny, které nic nemají, si můžou dovolit mít spoustu dětí... třeba Weasleyovi... ušklíbne se
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » stř lis 11, 2009 9:12 pm

dolije Molly víno Jj, to znám. Ale s tím nic neuděláš.

(Man: Tak já vás navštívím na ministerstvu... hlavně ať se to Lucius nedozví)
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Wildaran